teşekkür ederim şimdiden :)
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun-109.html#post26661421
resimlerim burada. istersen ben de sana iskambil aşk falı açabilirim.
Öğretmen evinde kalıyorum ve kahve imkanım yok maallesefBaşka bir fala bakman mümkün mü,birilerinin bana bir şeyler demesine ihtiyacım var
şimdi yüklesem bakar mısınnnn? :) pleaseeeee:))
Paylent slm msj gordunmu?
Gördüm resimlerini burdan paylaşırsan sevinirim
Kahve falı bakıyorum ama şu anda hissettiklerimi söyleyebilrim
Erkek arkadaşın var sanırım ve tartışma yada küskünlük yaşamışsın İş hayatın karışık çıkmış yalnız kalmışsın ama sen böyle yaparak kendini karamsarlığa itiyosun sebepsiz yere Şanslı birisin ama şansını kendin kapatıyosun bu kadarr...
Teşekkür ederim,evet uzun süreli bir ilişkim bitti,kmlerce uzakta bir yere atandım ve artık yüzümün gülmeyeceğini üşünüyorumTekrar teşekkür ederim.
Bu aralar canın çok sıkılmış işinde problemler yaşamışsın Kalabalık çevren var görüşmeler falan olmuş Düşünceli ve aşık bir erkek çıkmış Eğer görüşmediğin küs olduğun bi arkadaşın varsa sana dönmek isteyebilir Yeni kararların var başlangıçlar yapmak istiyosun bir süre sonra olucak Birinin gözü var sende bu aşk gibi beğenilme gibi kötü göz değil İsminde c ı l s olan yatan bir hastadan haber alabilirsin Eski kafalı bir insan var ona dikkat et ...
İnşallah çıkarabilmişimdir canım :) rica ederimteşekkür ederim canım. hasta biri hatırlayamadım o harflerden, diğerleri doğru :)
Eki Görüntüle 520717 Eki Görüntüle 520727 Eki Görüntüle 520726 Eki Görüntüle 520725 Eki Görüntüle 520724 Eki Görüntüle 520723 Eki Görüntüle 520722 Eki Görüntüle 520721 Eki Görüntüle 520720 Eki Görüntüle 520719 Eki Görüntüle 520718 Eki Görüntüle 520728
bol bol resmını cektım ama fıncanımız bıraz genısceydı :) sımdıden tesekkur ederım.
Eki Görüntüle 520906 Eki Görüntüle 520905 Eki Görüntüle 520902 Eki Görüntüle 520903 Eki Görüntüle 520904 işle ilgili bişeyler söyleyebilirmisin ne zaman iş sahibi olacileceğim hakkında
Eki Görüntüle 520866 Eki Görüntüle 520867 Eki Görüntüle 520868 Eki Görüntüle 520869 Eki Görüntüle 520870
Ben de bekliyorum, beni lütfen unutma.
teşekkür ederim emeğine canım :)
çok teşekkür ederim canım peki erkek arkadaşımla söz veya nişan görebiliyomusun hadi onu geçtim 6 aydır görüşemiyoruz en yakın ne zamn buluşabilirz bunun hakkında bişey diyebilirmisinÇok sıkılmışsın bu aralar iş olanaklarını değerlendirmişsin ama olmamış Ama sana dua eden biri var o dua sayesinde yeni kapıların olucak ve şansın artcak Sosyal hayata kendini kapamışsın biraz ama iyi olmuş belkide dua edersen bu isteğin gerçekleşebilir ben öyle görüyorum...
Bugünlerde bir bayan üstüne çok gelmiş veya seni çok dikkatlice izliyo ve bunun farkındasın Laf kalabalıkların olmuş bir bayan hakkında Bi bayanlada küslük yaşamışsın yada devam ediyo küslüğün Küçük malların var mal alabilirsin Sıkıntı çıkmamış ama seni izleyen bayana dikkat etmelisin ruhunda çok yöneticilik var ve birazda sinsi Beklemediğin bi tane misafirin gelebilir kapında Dileğin olucak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?