İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

teşekkür ederim şimdiden :)

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun-109.html#post26661421
resimlerim burada. istersen ben de sana iskambil aşk falı açabilirim.

Bu aralar canın çok sıkılmış işinde problemler yaşamışsın Kalabalık çevren var görüşmeler falan olmuş Düşünceli ve aşık bir erkek çıkmış Eğer görüşmediğin küs olduğun bi arkadaşın varsa sana dönmek isteyebilir Yeni kararların var başlangıçlar yapmak istiyosun bir süre sonra olucak Birinin gözü var sende bu aşk gibi beğenilme gibi kötü göz değil İsminde c ı l s olan yatan bir hastadan haber alabilirsin Eski kafalı bir insan var ona dikkat et ...

Öğretmen evinde kalıyorum ve kahve imkanım yok maallesef Başka bir fala bakman mümkün mü,birilerinin bana bir şeyler demesine ihtiyacım var

Kahve falı bakıyorum ama şu anda hissettiklerimi söyleyebilrim

Erkek arkadaşın var sanırım ve tartışma yada küskünlük yaşamışsın İş hayatın karışık çıkmış yalnız kalmışsın ama sen böyle yaparak kendini karamsarlığa itiyosun sebepsiz yere Şanslı birisin ama şansını kendin kapatıyosun bu kadarr...

Teşekkür ederim,evet uzun süreli bir ilişkim bitti,kmlerce uzakta bir yere atandım ve artık yüzümün gülmeyeceğini üşünüyorum Tekrar teşekkür ederim.

teşekkür ederim canım. hasta biri hatırlayamadım o harflerden, diğerleri doğru :)

teşekkür ederim emeğine canım :)

Eklentiler

• $43355_1348923116.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $2.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 64

Bugünlerde bir bayan üstüne çok gelmiş veya seni çok dikkatlice izliyo ve bunun farkındasın Laf kalabalıkların olmuş bir bayan hakkında Bi bayanlada küslük yaşamışsın yada devam ediyo küslüğün Küçük malların var mal alabilirsin Sıkıntı çıkmamış ama seni izleyen bayana dikkat etmelisin ruhunda çok yöneticilik var ve birazda sinsi Beklemediğin bi tane misafirin gelebilir kapında Dileğin olucak ...

Çok sıkılmışsın bu aralar iş olanaklarını değerlendirmişsin ama olmamış Ama sana dua eden biri var o dua sayesinde yeni kapıların olucak ve şansın artcak Sosyal hayata kendini kapamışsın biraz ama iyi olmuş belkide dua edersen bu isteğin gerçekleşebilir ben öyle görüyorum...

Bugünlerde kafan çok karışmış ve insanlardan herşeyden çok bunalmışsın Erkek arkadaşının sadakatine inanmamışsın sanki bu olay çok sıkıntı vermiş sana Bir yolun var buluşma gibi ama zamanı var İçinde t harfi olan birinden yardım alabilirsin Düşünen bi erkek var seni çok düşünüyo ama mesafe koymuşsun biraz Kısmetlerin şansların var ...

teşekkür ederim emeğine canım :)

Mutlusun bu aralar sıkıntın var ama önemsemiyosun pek bu sıralar kendini ailene vermişsin Uzun süredir görmediğin biriyle konuşup buluşabilirsin Yolların var ve bu yollarda şanslı olucaksın haberlerin var çok Misafirlerin olabilir 4 kişi Sana üzüntü negatiflik veren bi kişi var ona dikkat et Ben bu kadar görüyorum umarım çıkarabilmişimdir...

çok teşekkür ederim canım peki erkek arkadaşımla söz veya nişan görebiliyomusun hadi onu geçtim 6 aydır görüşemiyoruz en yakın ne zamn buluşabilirz bunun hakkında bişey diyebilirmisin
gerçekten çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık ..

ağzına sağlık canım ama ben sana soylemeyı unuttugum bısıy var falı esım kapatmıstı :) neyse yakında bı falda kendıme ısterım. cokcokcok tesekkur ederız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…