İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

Guzel bir evlilik yapmissiniz hersey guzel gidicek derken, bir lanet kayinvalide krizine maruz kalmissiniz. Esiniz ne derse desin kadin bildigini okuyor. Bu iliskide siz nerdeyse gozukmuyosunuz bile. Kalbinizde daralma, vucunuzda kasilmalar, kotu ruyalar gormeye baslamissiniz. Kadin nuh diyor peygamber demiyor, o derece sinirinizi yipratmis durumda. Esiniz bile yaninda sonuk kaliyor, birsey dese azar isitiyor resmen. Avucunun icine almis habire komut veriyor. Dilerim sizinle yasamiyordur, ama yasamiyorsada allem eder kullam eder sizinle yasamayi basarir. Bazen cekip gitmeyi dahi dusunmussunuz, ne yapacaginizi sasirmis durumdasiniz. Ah canim ben falina bakarken daraldim. Bu kadin devamli “ben sana demedimmi” diyor, ya evlilige karsiymis yada buna benzer bir durum varmis. Dilinden dusurmedigine gore. Dilerim bu dediklerimin hic biri gercek degildir.

Fiziksel olarak bir aradasiniz ama tensel olarak cok uzak gozukuyosunuz su aralar. Ama Allahin izniyle bu zor gunleri atlatacaksiniz. Biraz daha sabir, hane icine bebek giriyor ve onun ugurumudur, bereketimidir bilemiyecegim ama her anlamda buyuk degisiklikler yasayacaksiniz. Kayinvalide ikinci planda kalicak ve cocuga oda dayanamayacak. Esiniz icin daha iyi kazancli bir donem sizin icin ise soluk alabiliceginiz bir ev olacak Allahin izniyle. Oyle ki bu zor gunleri atlattiginiz da bu olaylari dusunup dalga konusu yapacaksiniz.

Dilerim tum fal gercek degildir sevgili chloes, ama netice olarak dogrulugu da varsa sonunda feraha cikiyorsunuz.

Paylent affina siginiyorum tatlim.. fali gorunce dayanamadim.

Son düzenleme:
Bana da bakabilirseniz çok sevinirim bekarım çalışıyorum ilişkim var evlilik ne zaman erkek arkadaşım işe girebilecek mi?

Gördüğüm kadarıyla erkek arkadaşınızın son günlerde bir kişi yüzünden morali biraz bozulmuş Aranızda küçükte olsa küskünlükler olmuş ama bu kısa sürmüş Çok şanslı birisiniz Yakın zamanda erkek arkadaşınızla görüşme var Sanırım ikinizde hanenizde olan olaylardan etkilenmişsiniz 4 tane yolunuz var ve hepsi güzel geçicek Sevgilinizle sizi kıskanan bir bayan var mı ?

Eşimin isminde m harfi yok.Dışarıdan alacağımız sevindirici haber acaba ne ile ilgili

Küçükte olsa dışarıdan size bir mal gelebilir Eşinizle aranız çok iyi Duygusal bir dönem geçirebilirsiniz eşiniz size hediye alabilir veya sizi mutlu edebilir Eşinizde biraz sıkıntı çıkmış

Eşimin isminde m harfi yok.Dışarıdan alacağımız sevindirici haber acaba ne ile ilgili

Küçükte olsa dışarıdan size bir mal gelebilir Eşinizle aranız çok iyi Duygusal bir dönem geçirebilirsiniz eşiniz size hediye alabilir veya sizi mutlu edebilir Eşinizde biraz sıkıntı çıkmış

banada bakın lutfen son konularımda bır kahvenmın resmını cekıp koymustum 4-5 gun once ıctım olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…