Isteyen herkese tarot bakicam

caykasigi1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
471
767
53
Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi

Merhaba mesaj atamıyorum size bana da bakabilir misiniz

Bana da bakar mısınız Elif 27 Mart 1989 evlilik hayatım iki kızım var onlarla olan ilişkim nasıl bakar mısınız

baktırmak istiyorum ama fal baktırmak günah diye çekiniyorum açıkçası . geleceği yalnız allah bilir . Merak da etmiyor değilim

Sen öncelikle lüksü seven ekonomik özgürlüğü kisitlamasi olmadan yasamak isteyen, finansal kaygilarin olmadığı gelecekte maddi kaygilardan uzak bir yasam sürdürmek istiyorsun...
Aşk iş para ile ilgili konularda sevindirici gelişmeler olabilir..Beklediginiz bir haber varsa yola çıkmış..Akliniz ve içsel gücünüz sayesinde istediklerini kolayda elde edebileceksiniz...Bundan dolayi rehaf mutlu ve maddi anlamda kaygisiz bir hayatiniz olmasi muhtemel..
Geçmişte içinize kapanmış kendinizi dunyadan soyutlamis olmaniz,bugun yasamak istediklerinize engel olmus..Ama hayatinizda zitliklar dengelenmis...Yakin zamanda sahip olduklarinizi sikisikiya tutacağınız bir dönem gelebilir..Bunlara zor kavuştum birakmicam diye düşüneceksiniz...
Geçmişte sizin için önemli bir dönem sona ermiş bitmiş..Belki sonrasinda yeni bir başlangıç yapılmış...
Şu anda mutlu huzurlu ohh dediginiz parlak bir dönemdesiniz...Etrafinizda size içsel gücü ile yardimci olan biri var..Maneviyati güçlü sakin sabırlı biri size icsel gücü ile destek olmakta....
Cok caba gösterdim dediginiz herhangi bir konu başarı ile sonuçlanacak artik bunun için bekleme ve dinlenme vakti....
Gelecekte birşeylerin esareti birine bağımlılık durumlari olabilir...Bu konuya dikkat edin...

Cook teşekkür ederim ❤

Nurşahan Çakır 01.06.1995 bana da bakar mısınız ? Evliliğim, kariyerimle ilgili ve maddiyat durumumuz

Bana da bakar mısınız Elif 27 Mart 1989 evlilik hayatım iki kızım var onlarla olan ilişkim nasıl bakar mısınız
Senin otoriter kontrolcu duzen sağlayan ve kaoslari bitirecek güçlü lider biri olduğunu görüyorum...Senin oldugun yerde kaos biter düzen başlar...Güçlüsün ve otoritersin
Şu an hayattan biraz bıkmış kenara çekilmiş görüyorum..Sen aslinda iliskilerinde cömert eşit ve adaletlisin...Geçmişte yaşanan sıkıntılar bitmiş ve ohh rahatladik demişsiniz...Rahata erilmis sorunlar kalkmış ortadan...
Iliskilerinizde uyum ve ılımlısiniz...Iliskilerinizde çekim ve iletişim kuvvetli...
Cok çaba sarf ettim artik başarılarımi izlemek istiyorum diyip dinlemek istiyorsunuz aslinda...
Siz şu anda dengeli bir dönem içerisindesinz...Hayatin dengesini yaşıyorsunuz...Esiniz de lider iliskilerde kontrolü ele almayi seviyor...Her bakimdan maddi manevi şanslı bir dönem sizi bekliyor...Yeşerttiklerinize gıpta ve gurur ile bakacağınız dönem yakındır

Derya 12.12.1983
Eşimin önünde sınav var İşinde yükselecek mi bizi neler bekliyor

o kadar ihtiyacım olan bir dönemde açtınız ki konuyu.. bana da bakabilir misiniz lütfen mesaj gönderemedim ama size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…