- 10 Mart 2017
- 471
- 767
- 53
- Konu Sahibi caykasigi1234
-
Merhaba mesaj atamıyorum size bana da bakabilir misinizMerhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Bakarim tabi isim ve dogum tarihi ve sorunuz nedir?Merhaba mesaj atamıyorum size bana da bakabilir misiniz
Tamamdir yazarim:)Burcu 02.04.1995
Kariyer ve aşk ile ilgili
TesekkurleerTamamdir yazarim:)
Sen öncelikle lüksü seven ekonomik özgürlüğü kisitlamasi olmadan yasamak isteyen, finansal kaygilarin olmadığı gelecekte maddi kaygilardan uzak bir yasam sürdürmek istiyorsun...Tesekkurleer
Cook teşekkür ederim ❤Sen öncelikle lüksü seven ekonomik özgürlüğü kisitlamasi olmadan yasamak isteyen, finansal kaygilarin olmadığı gelecekte maddi kaygilardan uzak bir yasam sürdürmek istiyorsun...
Aşk iş para ile ilgili konularda sevindirici gelişmeler olabilir..Beklediginiz bir haber varsa yola çıkmış..Akliniz ve içsel gücünüz sayesinde istediklerini kolayda elde edebileceksiniz...Bundan dolayi rehaf mutlu ve maddi anlamda kaygisiz bir hayatiniz olmasi muhtemel..
Geçmişte içinize kapanmış kendinizi dunyadan soyutlamis olmaniz,bugun yasamak istediklerinize engel olmus..Ama hayatinizda zitliklar dengelenmis...Yakin zamanda sahip olduklarinizi sikisikiya tutacağınız bir dönem gelebilir..Bunlara zor kavuştum birakmicam diye düşüneceksiniz...
Geçmişte sizin için önemli bir dönem sona ermiş bitmiş..Belki sonrasinda yeni bir başlangıç yapılmış...
Şu anda mutlu huzurlu ohh dediginiz parlak bir dönemdesiniz...Etrafinizda size içsel gücü ile yardimci olan biri var..Maneviyati güçlü sakin sabırlı biri size icsel gücü ile destek olmakta....
Cok caba gösterdim dediginiz herhangi bir konu başarı ile sonuçlanacak artik bunun için bekleme ve dinlenme vakti....
Gelecekte birşeylerin esareti birine bağımlılık durumlari olabilir...Bu konuya dikkat edin...
Fatma 28.10.1999 evlilik hayatım için bakar mısınızBakarim tabi isim ve dogum tarihi ve sorunuz nedir?
Senin otoriter kontrolcu duzen sağlayan ve kaoslari bitirecek güçlü lider biri olduğunu görüyorum...Senin oldugun yerde kaos biter düzen başlar...Güçlüsün ve otoritersinBana da bakar mısınız Elif 27 Mart 1989 evlilik hayatım iki kızım var onlarla olan ilişkim nasıl bakar mısınız
Rica ederim tespiter doğrumuCook teşekkür ederim ❤
Merhaba bakacagim simdi biraz islerim var yazanlara tek tek dönmeye çalışicamNurşahan Çakır 01.06.1995 bana da bakar mısınız ? Evliliğim, kariyerimle ilgili ve maddiyat durumumuz
o kadar ihtiyacım olan bir dönemde açtınız ki konuyu.. bana da bakabilir misiniz lütfen mesaj gönderemedim ama sizeMerhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?