Isteyen herkese tarot bakicam

adim Ayşe nufusta farkli ama gercek dogum tarihim 29.9.84
Calistigim sirkette hep muhabbeti dönüyor.satilacak diye satilip bizi isten cikaracaklar mi?

Bana da bakar mısınız selda 29.9.1990 maddiyat ve gebelikle alakalı şimdiden teşekkürler :)

Merhaba,
özelden yazdım ama doğru yere mi yazdım emin değilim, ilgilenirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Merhaba rica etsem benim için de bakar mısınız? Emine, 27.08.1990 evlilik ve iş hayatım için.

Fatma ben 23.06.1990 2 hafta sonra anne olucam bebeğim esmer mi olucak benim gibi biliyorum çok saçma ama esmerlikten çok çektim o da normal bı tende olsun istiyorum

İsmim Sevim doğum tarihim 04.08.1990 yaklaşık bir buçuk senedir iş arıyorum.Ne zaman iş bulacağım.Bir sene önce konuştuğum biri vardı benİ tamamen unuttu mu yoksa hayatıma başka biri mi girecek.
Bakarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Damla Nur 24.12.1998 Bana da evlilik icin bakabilir misiniz? Nasıl olacak, mutlu olacak mıyım, ne zaman olacak merak ediyorum

Merhabalar banada bakabilir misiniz?Seda 19.07.1994 aşk hayatımı öğrenmek istiyorum.İlişkim yok şuan..Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…