- Konu Sahibi caykasigi1234
-
adim Ayşe nufusta farkli ama gercek dogum tarihim 29.9.84Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Bana da bakar mısınız selda 29.9.1990 maddiyat ve gebelikle alakalı şimdiden teşekkürler :)Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Merhaba,Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Fatma ben 23.06.1990 2 hafta sonra anne olucam bebeğim esmer mi olucak benim gibiMerhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Bekliyor olacağım kolay gelsin benden sonra yazanlara bakmışsınızdır umarım beni unutmazsınızMerhaba bakacagim simdi biraz islerim var yazanlara tek tek dönmeye çalışicam
Mesaj isteklerini acar mısınız yada özelden bana mesaj atar mısınız birşey danışmak istiyorum .Bakmaya calisicam...Bekleticem ama bakarim...Haftasonu olmicam bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?