Isteyen herkese tarot bakicam

K
Birde ablamabakarmısınız arzu 02.02.1975 boşanma olucakmı.eşim bana geri dönecekmi
Birde ablamabakarmısınız arzu 02.02.1975 boşanma olucakmı.eşim bana geri dönecekmi
Boşanma görmedim..Ama stresli sıkıntılı zamanlardan geçiyor..Aglamakli uykusuz stresli ne yapacagini bilmez durumda..Işin icinden nasil çıkacağını bilemiyor..
Iliskide ailesel sorunlar yada bir belirsizlik yüzünden sorunlar olmus...Kendisine fazla yük etmiş birseyleri..Buda önünü göremez hale getirmiş onu...Yakin gelecekte bir araya gelinebilir diye düşünüyorum..Bir kutlama var..Rahat bir dönem onu bekliyor..iliskide kontrolu ele alacak zafere ulaşacak diye düşünüyorum...
Hak ettiğini almak istiyor..Ama alacak..Iliskide herseyin iyiye gideceği mutluluk huzurun yükselişte olacağı bir dönem var..Sabir ve sakince beklemeli..Şansının ve aşkın onunla olduğunu görüyorum..Tekrar ilişki canlanacak...

Bana da bakar mısınız selda 29.9.1990 maddiyat ve gebelikle alakalı şimdiden teşekkürler :)
Merhaba...Biraz hırslı ayni zamanda tam bir ask kadini sevgi dolu bir kadin olduğunuzu düşünüyorum..Buda mutlu aile yapiniza yansiyor...Güzel bir ilişkiniz var eşinizle..
Ama maddi konularda gercekten sikinti var..Yetersizlik soz konusu...Maddi sıkıntılar yüzünden mutsuz olduğunuzu görüyorum...Çalışıyoruz çabalıyoruz ama yetmiyor bumu olacakti diye hayal kırıklığı var..Maddi sorunlar sizin psikolojik bakimdan strese sürüklemiş..Bazen işin içinden çıkamayacağınız durumlarla karşı karşıya kalmissiniz...Bazen hep olumsuzluklara odaklanip arkadaki olumluluklari görmezden gelmissiniz..Kendinizi kapatma durumu olmus...Maddi olarak sorunlar kari koca olarak yormuş cidden..heryerden gördüm
Ama iyiye gidiş var..Daha ohh rahat diyip edeceğiniz bir döneminiz de söz konusu...Sizin icinizdeki inanç iyilesme umudunuz da bunu destekliyor...Hayat mücadelesinde kazanan siz olacaksiniz diyeilirimMaddi konular ağırlıklı oldu gebelik adina birsey soyleyemedim..
Tespitler dogruysa yada degilse geri dönüş yaparsaniz bileyim bende...Sevgiler

Bana da bakar mısınız
Seda 4 Şubat 1989
Ailemle ilişkim neden böyle oldu, düzelecek mi (anne-baba-abi)

Bana da bakar mısın rica etsem
Hande 16.08.1989 evlilik hayatı gelecek maddiyat

Bana da bakar mısınız
Seda 4 Şubat 1989
Ailemle ilişkim neden böyle oldu, düzelecek mi (anne-baba-abi)
Yakin geçmişte duygusal olarak kirilmalar yaşanmış..Hayal kırıklığı içine kapanma durumu..Siz sürekli birseylere karşı savunma halinde bulunduğunuz yeri belki koruma belki kendinizi korumak adina sürekli bir savunma durumunda kalmissiniz..
Zorluklar karşısında hepsini tek tek yenip kendinize güvenli ve temelleri sağlam bir gelecek kurmuşsunuz..Fakat geçmişe ve çocukluğunuza karşı özlemde yasamisşin..
Hayatinizda erişmek istediğiniz ne varsa huzur saglik basari mutlu son diye belirtebilicegimiz bir nokta bu erişmiş ve bir tamamlanma yaşamışsınız..Artik sikintilar geride kaldi dediginiz bir dönem bu..Bu dönem sana belki maddi anlamda kazanç getirmiş..Bu durumun kutlamalari arkadaş toplantilari yapılmış..
Yalniz tekrar hayatinizda en dibi gördüğünüz bir hadise yaşanmış..Bundan daha kötüsü olamaz sirtimdan vurdu beni dediğiniz bir durum bu..Bu olay sonrasi ağlamaklı uykusus stresli geceler yaşanmış..Ne yapicam nasıl cikicam bu durumdan dediğiniz bir olay bu...
Bazi sikintili problemli durumlar yasanabilir fakat bu zorluklarin üstesinden geleceksiniz...
Sizin için bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma var belkibi yere gidilecektir..Hüzünlu bir gidiş olabilir
TAROTA YENI BAŞLADIM LUTFEN SIZE UYAN TARAFINI BAZ ALIN VE GERI DÖNÜŞ YAPINIZ TESPITLERIM DOGRUMU DIYE SEVGILER

Rabia , 25 Şubat 1998
Çocuk için tedavi görüyorum olucakmi diye bakarsan çok sevinirim

Merhaba bana da bakabilir misiniz ? Merve 2 Mart 1998 çocuk için
Merhaba uzun uzun yazmicam ama soru gebelik için oldugu için size hamile karti cikti..yakin gelecekte gebelik olacaktir insALLAH...biraz bekleyis ve sabir..Duygusal olarak kirilmalar yazmışsınız içine kapanmışmissiniz dunyadan elinizi ayaginizi cekme durumu bu...ama bu durumlar bitmiş..Bir konuda zafere ulaşılmış..Gebelik için tamda gebelik kadin cikti...insallah olur...bu arada tespitler dogrumu

Merhaba evet doğru . Duygusal olarak zor dönemden geçtim gebelik konusunda. En son doktora gittikten sonra geçti . İçime bir umut doğdu Rabbim nasip etsin inşallah teşekkürler ilginiz için

01.01.1997 Zübeyde şansım ve sağlıkla ilgili.

Merhaba evet doğru . Duygusal olarak zor dönemden geçtim gebelik konusunda. En son doktora gittikten sonra geçti . İçime bir umut doğdu Rabbim nasip etsin inşallah teşekkürler ilginiz için
Rica ederim ne demek...Umarim en kisa sürede güzel haberler alirsiniz..Çünkü kart tam da güzel haberi verdi aslinda

Meraba benim icinde bakarsaniz cok mutlu olrum adim ayse 08 04 1977 oturdugumuz evden cikmak istiyoruz cikabilecekmiyiz tesekkur ederim simdiden

Dava 18 ekimde tarihi yazmamıştım tekrar bu tarihle bakarmısınız.Çok teşekkürler

Merhaba ben de cuma günü yazmıştım beşinci sayfada sorum beni de atlamıssiniz rica etsem bakabilir misiniz bakarsanız çok sevinirim.@caykasigi1234

Ay bana da bakar mısın ? Kızımla ilgili 25.06.1988 ceren

tespitleriniz doğru :) çok teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…