- 10 Mart 2017
- 471
- 767
- 53
- Konu Sahibi caykasigi1234
-
Birde ablamabakarmısınız arzu 02.02.1975 boşanma olucakmı.eşim bana geri dönecekmi
Boşanma görmedim..Ama stresli sıkıntılı zamanlardan geçiyor..Aglamakli uykusuz stresli ne yapacagini bilmez durumda..Işin icinden nasil çıkacağını bilemiyor..Birde ablamabakarmısınız arzu 02.02.1975 boşanma olucakmı.eşim bana geri dönecekmi
Merhaba...Biraz hırslı ayni zamanda tam bir ask kadini sevgi dolu bir kadin olduğunuzu düşünüyorum..Buda mutlu aile yapiniza yansiyor...Güzel bir ilişkiniz var eşinizle..Bana da bakar mısınız selda 29.9.1990 maddiyat ve gebelikle alakalı şimdiden teşekkürler :)
Bana da bakar mısınızMerhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Bana da bakar mısın rica etsemMerhaba...Biraz hırslı ayni zamanda tam bir ask kadini sevgi dolu bir kadin olduğunuzu düşünüyorum..Buda mutlu aile yapiniza yansiyor...Güzel bir ilişkiniz var eşinizle..
Ama maddi konularda gercekten sikinti var..Yetersizlik soz konusu...Maddi sıkıntılar yüzünden mutsuz olduğunuzu görüyorum...Çalışıyoruz çabalıyoruz ama yetmiyor bumu olacakti diye hayal kırıklığı var..Maddi sorunlar sizin psikolojik bakimdan strese sürüklemiş..Bazen işin içinden çıkamayacağınız durumlarla karşı karşıya kalmissiniz...Bazen hep olumsuzluklara odaklanip arkadaki olumluluklari görmezden gelmissiniz..Kendinizi kapatma durumu olmus...Maddi olarak sorunlar kari koca olarak yormuş cidden..heryerden gördüm
Ama iyiye gidiş var..Daha ohh rahat diyip edeceğiniz bir döneminiz de söz konusu...Sizin icinizdeki inanç iyilesme umudunuz da bunu destekliyor...Hayat mücadelesinde kazanan siz olacaksiniz diyeilirimMaddi konular ağırlıklı oldu gebelik adina birsey soyleyemedim..
Tespitler dogruysa yada degilse geri dönüş yaparsaniz bileyim bende...Sevgiler
Yakin geçmişte duygusal olarak kirilmalar yaşanmış..Hayal kırıklığı içine kapanma durumu..Siz sürekli birseylere karşı savunma halinde bulunduğunuz yeri belki koruma belki kendinizi korumak adina sürekli bir savunma durumunda kalmissiniz..Bana da bakar mısınız
Seda 4 Şubat 1989
Ailemle ilişkim neden böyle oldu, düzelecek mi (anne-baba-abi)
Rabia , 25 Şubat 1998Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Merhaba uzun uzun yazmicam ama soru gebelik için oldugu için size hamile karti cikti..yakin gelecekte gebelik olacaktir insALLAH...biraz bekleyis ve sabir..Duygusal olarak kirilmalar yazmışsınız içine kapanmışmissiniz dunyadan elinizi ayaginizi cekme durumu bu...ama bu durumlar bitmiş..Bir konuda zafere ulaşılmış..Gebelik için tamda gebelik kadin cikti...insallah olur...bu arada tespitler dogrumuMerhaba bana da bakabilir misiniz ? Merve 2 Mart 1998 çocuk için
Merhaba evet doğru . Duygusal olarak zor dönemden geçtim gebelik konusunda. En son doktora gittikten sonra geçti . İçime bir umut doğdu Rabbim nasip etsin inşallahMerhaba uzun uzun yazmicam ama soru gebelik için oldugu için size hamile karti cikti..yakin gelecekte gebelik olacaktir insALLAH...biraz bekleyis ve sabir..Duygusal olarak kirilmalar yazmışsınız içine kapanmışmissiniz dunyadan elinizi ayaginizi cekme durumu bu...ama bu durumlar bitmiş..Bir konuda zafere ulaşılmış..Gebelik için tamda gebelik kadin cikti...insallah olur...bu arada tespitler dogrumu
01.01.1997 Zübeyde şansım ve sağlıkla ilgili.Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Rica ederim ne demek...Umarim en kisa sürede güzel haberler alirsiniz..Çünkü kart tam da güzel haberi verdi aslindaMerhaba evet doğru . Duygusal olarak zor dönemden geçtim gebelik konusunda. En son doktora gittikten sonra geçti . İçime bir umut doğdu Rabbim nasip etsin inşallahteşekkürler ilginiz için
İnşallahRica ederim ne demek...Umarim en kisa sürede güzel haberler alirsiniz..Çünkü kart tam da güzel haberi verdi aslinda
Beni atlamışsınızYasemin 05.10.1977 evlilik vekariyer.
Meraba benim icinde bakarsaniz cok mutlu olrum adim ayse 08 04 1977 oturdugumuz evden cikmak istiyoruz cikabilecekmiyiz tesekkur ederim simdidenMerhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Dava 18 ekimde tarihi yazmamıştım tekrar bu tarihle bakarmısınız.Çok teşekkürlerK
Boşanma görmedim..Ama stresli sıkıntılı zamanlardan geçiyor..Aglamakli uykusuz stresli ne yapacagini bilmez durumda..Işin icinden nasil çıkacağını bilemiyor..
Iliskide ailesel sorunlar yada bir belirsizlik yüzünden sorunlar olmus...Kendisine fazla yük etmiş birseyleri..Buda önünü göremez hale getirmiş onu...Yakin gelecekte bir araya gelinebilir diye düşünüyorum..Bir kutlama var..Rahat bir dönem onu bekliyor..iliskide kontrolu ele alacak zafere ulaşacak diye düşünüyorum...
Hak ettiğini almak istiyor..Ama alacak..Iliskide herseyin iyiye gideceği mutluluk huzurun yükselişte olacağı bir dönem var..Sabir ve sakince beklemeli..Şansının ve aşkın onunla olduğunu görüyorum..Tekrar ilişki canlanacak...
Ay bana da bakar mısın ? Kızımla ilgili 25.06.1988 cerenMerhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
tespitleriniz doğru :) çok teşekkür ederim ilginiz için.Merhaba...Biraz hırslı ayni zamanda tam bir ask kadini sevgi dolu bir kadin olduğunuzu düşünüyorum..Buda mutlu aile yapiniza yansiyor...Güzel bir ilişkiniz var eşinizle..
Ama maddi konularda gercekten sikinti var..Yetersizlik soz konusu...Maddi sıkıntılar yüzünden mutsuz olduğunuzu görüyorum...Çalışıyoruz çabalıyoruz ama yetmiyor bumu olacakti diye hayal kırıklığı var..Maddi sorunlar sizin psikolojik bakimdan strese sürüklemiş..Bazen işin içinden çıkamayacağınız durumlarla karşı karşıya kalmissiniz...Bazen hep olumsuzluklara odaklanip arkadaki olumluluklari görmezden gelmissiniz..Kendinizi kapatma durumu olmus...Maddi olarak sorunlar kari koca olarak yormuş cidden..heryerden gördüm
Ama iyiye gidiş var..Daha ohh rahat diyip edeceğiniz bir döneminiz de söz konusu...Sizin icinizdeki inanç iyilesme umudunuz da bunu destekliyor...Hayat mücadelesinde kazanan siz olacaksiniz diyeilirimMaddi konular ağırlıklı oldu gebelik adina birsey soyleyemedim..
Tespitler dogruysa yada degilse geri dönüş yaparsaniz bileyim bende...Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?