Isteyen herkese tarot bakicam

Aysu 05.10.1992 . evlilik ve kariyer :)

Olcay
17/06/1991
Maddi konularda öngörüleriniz ?

Derya 12.12.1983
Eşimin önünde sınav var İşinde yükselecek mi bizi neler bekliyor
şu anda bir bekleyis içindesiniz...Para beklentin emeğinin hayal ettiklerinin karşılığını almayi istiyorsun..Çok emek verdik böyle mi olacakti diyorsunuz..
Kenara çekilmiş tek bir hedefe takılmış haliniz var..Bu yüzden etrafinizdaki olumlu giden şeyleri de göremiyorsunuz...Duygusal olarak bıkkınlık hali var...Geçmişte yaşadığınız bazı şeylere özlem duyuyor olabilirsiniz...Geçmişte özlem konusu...
Fakat umudunuz iyiye gitme isteğinizide içinizde saklı tutuyorsunuz..Beklenen güzel şeyler varmış belkide haberler yada beklenen kişiler guzel gelişmeler olmuş..
Sizin biraz herşeyi bir arada isteyen biri olduğunuzu düşünüyorum..Her guzellik bir arada olmuyor...Birine karar vermek lazim...Yakin zamanda bolluk bereket yada yapmak istediğiniz ne varsa size üreyerek çoğalarak gelecek...Bolluk bereket getirecek....Sansli bir donem sizi bekliyor...Ama içinize kapanmissiniz şu an...Dunya ile baglantiyi kesmiş....Etraftan çok mutlu görünüyorsunuz..Yada bir destek söz konusu...Eşinin mücadele etmesi gerekli..Mücadele eder ve sabir ederse beklentilerinizin size gelmesine de az kalmış diyebiliriz

Özelden bilgilerimi yazsam bana da bakar mısınız?

Yazdığınız her şey doğru teşekkür ederim

Canım bana da bakar mısın
Merhaba mesaj atamıyorum size bana da bakabilir misiniz
canım bana da bakar mısın
Kübra 25 Aralık 1995
Aşk ile ilgili aklımda ki kişi yazacak mı

Fatma 28.10.1999 evlilik hayatım için bakar mısınız
Siz tam bir aşk ve sevgi insanisiniz...Cekim iletişimi kuvvetli birisiniz...Şuanda maddi kaynaklariniz güzel ihtiyaçiniz olan herşeye sahipsiniz...
Yalniz mücadele sonrası yorulmuş ve dinlenmeye çekilmissiniz...Iliskinizde hayal kirikligi gözyaşı kalp kirikligi yasamissiniz...Bunun ardından yepyeni bir sayfa açıp duygusal değişimlerin de yaşandığı başlangıçlar yapılmış..
Suanda ilişkilerinizde hak ettigini hak ettigi kadar veriyorsunuz..
Hayatinizda kendini degistirmeyi sevmeyen yenilik karşıtı örf ve geleneklerine bağlı biri var...Bu kişi koruyucu tavsiye verici sözü dinlenen biri...Iliski konusunda belirsizlikler var ama maddi anlamda tekrar yükseliş başarı zenginlik yolda:)

Teşekkürler

Canan 27.01.1999 evlilik hayatım , özel hayatımla ilgili bakabilir misiniz

çok teşekkürler
Tespitleriniz çok doğru.

Canım bana da bakar mısın

canım bana da bakar mısın
Kübra 25 Aralık 1995
Aşk ile ilgili aklımda ki kişi yazacak mı
Sen siki sikiya tutmuş birakmak istemiyorsun aslında o kisiyi...Ama Aklinda ki kişi ile duygusal bir başlangıç yapma olasılığınız çok yüksek..Hayatinda sorunlarin bittiği bir dönemdesin...Parlak ohh dediğin bir dönem...Şansının döndüğü firsatlarin kapini çaldığı ferah keyifli bir dönem ayrıca..Iliskide düzensizlik varsa o kaos dönemi bitecek...Bu kişi biraz otoriter lider ruhlu olabilir...Suan bekliyorsun...Yakın zamanda arkadaşlarınla bir kutlama yapmaniz mümkün..İçsel gücün sabrin ve sevgin ile iliskinizi düzene sen sokacaksin....Aklindaki kişi iyi biri...Ben ilişkinin derinlesecegini düşünüyorum

Teşekkür ederim tatlım umarım öyle olur

Canan 27.01.1999 evlilik hayatım , özel hayatımla ilgili bakabilir misiniz
Sansli pozitif umutlu huzurlu duygusal iyi huylu birisiniz oncelikle...Şu an hayatınızda önemli bir devir yaşıyorsunuz..Kadersel bir devir yada değişim olabilir...Eşin ile arandaki ilişki güçlü iletişiminiz oldukça kuvvetli...Ama bir duygu var ki içinizde bu sizi birseylerden bıktırmış..Kendi kabuğunuza çekilmiş size verilen güzellikleri görmüyor istemiyorsunuz...Bıkkınlik isteksizlik diyebiliriz...Icsel olarak kendinizi kapatmış dünyadan soyutlamissiniz...Kendi içinize dönmüşsunuz...
Ama ayni zamanda ne kadar güçlü olduğunuzunda farkindasiniz...Sabrın ve sakinliginle gücünle herşeyi yoluna sokabilirsin....
Arkani gitme isteğin var..Arkadakilere sırt dönüp gitmek gibi...Duygusal anlamda yeni başlangıçlar yapacak ve herşeyi düzene sokacaksiniz...Sorunlar çözülecek...Biraz bekleyiş

Benndeeeee lütfen

Meryem 20.07.2001
Evliliğim ve oğlumla ilgili

Merhaba bana da bakabilir misiniz ? Merve 2 Mart 1998 çocuk için

... 06.06.1994
EVLİLİK VE AİLE HAYATIMIZ İÇİN BAKAR MISIN

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…