- 24 Ağustos 2021
- 74
- 97
- 18
- Konu Sahibi caykasigi1234
-
Aysu 05.10.1992 . evlilik ve kariyer :)Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
şu anda bir bekleyis içindesiniz...Para beklentin emeğinin hayal ettiklerinin karşılığını almayi istiyorsun..Çok emek verdik böyle mi olacakti diyorsunuz..Derya 12.12.1983
Eşimin önünde sınav var İşinde yükselecek mi bizi neler bekliyor
Yazdığınız her şey doğru teşekkür ederimSenin otoriter kontrolcu duzen sağlayan ve kaoslari bitirecek güçlü lider biri olduğunu görüyorum...Senin oldugun yerde kaos biter düzen başlar...Güçlüsün ve otoritersin
Şu an hayattan biraz bıkmış kenara çekilmiş görüyorum..Sen aslinda iliskilerinde cömert eşit ve adaletlisin...Geçmişte yaşanan sıkıntılar bitmiş ve ohh rahatladik demişsiniz...Rahata erilmis sorunlar kalkmış ortadan...
Iliskilerinizde uyum ve ılımlısiniz...Iliskilerinizde çekim ve iletişim kuvvetli...
Cok çaba sarf ettim artik başarılarımi izlemek istiyorum diyip dinlemek istiyorsunuz aslinda...
Siz şu anda dengeli bir dönem içerisindesinz...Hayatin dengesini yaşıyorsunuz...Esiniz de lider iliskilerde kontrolü ele almayi seviyor...Her bakimdan maddi manevi şanslı bir dönem sizi bekliyor...Yeşerttiklerinize gıpta ve gurur ile bakacağınız dönem yakındır
Canım bana da bakar mısınMerhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
canım bana da bakar mısınMerhaba mesaj atamıyorum size bana da bakabilir misiniz
Siz tam bir aşk ve sevgi insanisiniz...Cekim iletişimi kuvvetli birisiniz...Şuanda maddi kaynaklariniz güzel ihtiyaçiniz olan herşeye sahipsiniz...Fatma 28.10.1999 evlilik hayatım için bakar mısınız
TeşekkürlerSiz tam bir aşk ve sevgi insanisiniz...Cekim iletişimi kuvvetli birisiniz...Şuanda maddi kaynaklariniz güzel ihtiyaçiniz olan herşeye sahipsiniz...
Yalniz mücadele sonrası yorulmuş ve dinlenmeye çekilmissiniz...Iliskinizde hayal kirikligi gözyaşı kalp kirikligi yasamissiniz...Bunun ardından yepyeni bir sayfa açıp duygusal değişimlerin de yaşandığı başlangıçlar yapılmış..
Suanda ilişkilerinizde hak ettigini hak ettigi kadar veriyorsunuz..
Hayatinizda kendini degistirmeyi sevmeyen yenilik karşıtı örf ve geleneklerine bağlı biri var...Bu kişi koruyucu tavsiye verici sözü dinlenen biri...Iliski konusunda belirsizlikler var ama maddi anlamda tekrar yükseliş başarı zenginlik yolda:)
çok teşekkürlerşu anda bir bekleyis içindesiniz...Para beklentin emeğinin hayal ettiklerinin karşılığını almayi istiyorsun..Çok emek verdik böyle mi olacakti diyorsunuz..
Kenara çekilmiş tek bir hedefe takılmış haliniz var..Bu yüzden etrafinizdaki olumlu giden şeyleri de göremiyorsunuz...Duygusal olarak bıkkınlık hali var...Geçmişte yaşadığınız bazı şeylere özlem duyuyor olabilirsiniz...Geçmişte özlem konusu...
Fakat umudunuz iyiye gitme isteğinizide içinizde saklı tutuyorsunuz..Beklenen güzel şeyler varmış belkide haberler yada beklenen kişiler guzel gelişmeler olmuş..
Sizin biraz herşeyi bir arada isteyen biri olduğunuzu düşünüyorum..Her guzellik bir arada olmuyor...Birine karar vermek lazim...Yakin zamanda bolluk bereket yada yapmak istediğiniz ne varsa size üreyerek çoğalarak gelecek...Bolluk bereket getirecek....Sansli bir donem sizi bekliyor...Ama içinize kapanmissiniz şu an...Dunya ile baglantiyi kesmiş....Etraftan çok mutlu görünüyorsunuz..Yada bir destek söz konusu...Eşinin mücadele etmesi gerekli..Mücadele eder ve sabir ederse beklentilerinizin size gelmesine de az kalmış çok
Sen siki sikiya tutmuş birakmak istemiyorsun aslında o kisiyi...Ama Aklinda ki kişi ile duygusal bir başlangıç yapma olasılığınız çok yüksek..Hayatinda sorunlarin bittiği bir dönemdesin...Parlak ohh dediğin bir dönem...Şansının döndüğü firsatlarin kapini çaldığı ferah keyifli bir dönem ayrıca..Iliskide düzensizlik varsa o kaos dönemi bitecek...Bu kişi biraz otoriter lider ruhlu olabilir...Suan bekliyorsun...Yakın zamanda arkadaşlarınla bir kutlama yapmaniz mümkün..İçsel gücün sabrin ve sevgin ile iliskinizi düzene sen sokacaksin....Aklindaki kişi iyi biri...Ben ilişkinin derinlesecegini düşünüyorumCanım bana da bakar mısın
canım bana da bakar mısın
Kübra 25 Aralık 1995
Aşk ile ilgili aklımda ki kişi yazacak mı
Teşekkür ederim tatlım umarım öyle olurSen siki sikiya tutmuş birakmak istemiyorsun aslında o kisiyi...Ama Aklinda ki kişi ile duygusal bir başlangıç yapma olasılığınız çok yüksek..Hayatinda sorunlarin bittiği bir dönemdesin...Parlak ohh dediğin bir dönem...Şansının döndüğü firsatlarin kapini çaldığı ferah keyifli bir dönem ayrıca..Iliskide düzensizlik varsa o kaos dönemi bitecek...Bu kişi biraz otoriter lider ruhlu olabilir...Suan bekliyorsun...Yakın zamanda arkadaşlarınla bir kutlama yapmaniz mümkün..İçsel gücün sabrin ve sevgin ile iliskinizi düzene sen sokacaksin....Aklindaki kişi iyi biri...Ben ilişkinin derinlesecegini düşünüyorum
Sansli pozitif umutlu huzurlu duygusal iyi huylu birisiniz oncelikle...Şu an hayatınızda önemli bir devir yaşıyorsunuz..Kadersel bir devir yada değişim olabilir...Eşin ile arandaki ilişki güçlü iletişiminiz oldukça kuvvetli...Ama bir duygu var ki içinizde bu sizi birseylerden bıktırmış..Kendi kabuğunuza çekilmiş size verilen güzellikleri görmüyor istemiyorsunuz...Bıkkınlik isteksizlik diyebiliriz...Icsel olarak kendinizi kapatmış dünyadan soyutlamissiniz...Kendi içinize dönmüşsunuz...Canan 27.01.1999 evlilik hayatım , özel hayatımla ilgili bakabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?