Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acıların kadınıyımmmmmbıktım bu milletten yaaaaa asi bi kadın oldum çıktım ben böylemiydim ya
çok sıkıldım lorin62 resmen çıkmaza duştum birsuru borç var tepemde napcam ben kendime harcasam tamamda o da değilacıların kadınıyımmmmm
ben acılar kadınıyımmm![]()
ne borcu bebegımçok sıkıldım lorin62 resmen çıkmaza duştum birsuru borç var tepemde napcam ben kendime harcasam tamamda o da değil
dıslerınde ne gbı bır sorun var kı canım bende tel taktırmıstım uzun zmn once sana bılgı verebılırımOffffff.....
İşsizim, güçsüzüm, asosyalim bu aralar.
Arkadaşlarım hep uzakta, bir tek bu siteye takılınca mutlu hissediyorum kendimi.
Sosyal ortamım yok haliyle çok bunaldım.
Dişlerimi yaptırmam lazım ama tel mi kaplama mı her gece onu düşünüyorum.
Tabii yaptırmak için de önce işe girmem lazım.
Ne dertliymişim ben pehh..
Ama burada konuları okudukça eh be seninki de dert mi diyorum.
Ama yine de buraya gelince mutlu oluyorum, daha güçlü hissediyorum..
İyi ki varsınız kızçeler.. :)![]()
Evet canım konuşmuştuk, açık kapanış var fotoğrafını eve geçince eklerim. Net düzelir diyen doktor yok maalesef. Dişler kuçuk ve çene yapısı falan değişik o yüzden eski haline gelebilir diyorlar. Üstelik bir doktor kesinlikle tel takmam ben değmez eski haline geri gelir dedi. Ben kararsızım işte bu ara aile baskısı tel diyor o yüzden bu gerilim :)dıslerınde ne gbı bır sorun var kı canım bende tel taktırmıstım uzun zmn once sana bılgı verebılırım
bencede foto cek bı bakayım bende az cok anlıyorum kız kolaymı 2 yıl tellı gezdım =)Evet canım konuşmuştuk, açık kapanış var fotoğrafını eve geçince eklerim. Net düzelir diyen doktor yok maalesef. Dişler kuçuk ve çene yapısı falan değişik o yüzden eski haline gelebilir diyorlar. Üstelik bir doktor kesinlikle tel takmam ben değmez eski haline geri gelir dedi. Ben kararsızım işte bu ara aile baskısı tel diyor o yüzden bu gerilim :)
ceylınYoğurtlu bir manti olsa nolur![]()
ceylın
cok kotusun bunu bana yapmamalıydın