İsteyene bakabilirim

Merhaba canım.is hayatımla ilgili bir hamle yaptım.benim için nasıl sonuclanacak? Yaptıgimdan mutlu mu olucam pişman mı? Bakarsan çok sevinirim.çok teşekkürler.
50-2-126

Bi adam var baş harfi s, bu adamla aramızda ileride ne olacak, bana karşı ne hissedecek merak ediyorum?
19, 61, 151

35 88 120 / hayatımın kalan kısmında beni neler bekliyor.?
Rahatlık ve esenlik var gelecek dönem için. isteklerini doğrudan istemelisin. yani ne istediğini tam net ifade edebilmesin ki sana gelsin. isteklerine adım adım ulaşacaksın. mutluluğu aramaktan vazgeç pozitifliğinle zaten çekebilirsin diyor kartlar

12-47-115 hayatım neden böyle kötüye gidiyor?
başkalarının empoze ettiği duygulardan sıyrılmalısın. içindeki çelişkilerden kurtulmalısın. biraz çevreni değiştirmeni söylüyor kartlar. biraz sorumluluklardan da bıkmışsın korkuyorsun. ama korkma yaşadığın ilişki, evlilik artık hangisi ise büyük ve güzel adımlar olacak. beklediğin değişimler..

Cox tesekkur ederim Badecim :) bide son olarak 9 46 83 aşk hayatimda ne olacak bundan sonra ?
mutluluğu bir kişide yakalama ihtimalin yüksek. bu kişide eşinde olabilir. sevgiyle yaklaş duygularını gizleme evet demekten korkma. biraz zorlu bir ilişki olabilir yılma vazgeçme

11 - 26 - 67

para para para? :)
maddi isteklerin ve gücün keskin bir bilinçle orantılı olduğunu söylüyor kartlar. yani kaderin insanın kendi elinde de olabildiğini anlatıyor. kısaca istediğin şey zekan ve doğru enerjini bir arada kullanıp gereken projeleri sonlandırabilmene bağlı. diyor ki çalış çalış çalış :)

Çatladım artık meraktan
Bende meraktayim lütfen üç ürünüm var elimde dün birini sanıyordum vazgecildi.satabilçekmiyim.ise girebilcek miyim.esim yanimiz da olacak mı iş hayatı boyunca.huzur başarı mutluluk iş. En onemlisi isim sskam olcakmı. Bu ürünlerimiz epilasyon makinemi diğer makinemi satabilcekmiyim

gelece kartında güneş ve bir çocuk var. ne yalan söyleyeyim bir tarih veremiyorum bu sefer. biraz enerji ve harekete ihtiyacın var görünüyor
Tesekkur ederim canim. Yani uzun bi zaman olabilir mi bekleyecegim galiba ? Güneş ne anlama geliyor acaba ? Cok mu soru sordm ne cok cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…