İsteyene bakabilirim

153 97 25 erkek arkadaşımla 3senelikcok güzel ilişkimiz var evlenmeknistiyorum evlenebilecek miyiz ne olur bakar misin ya lutfen cevap yaz Bade lutfenn

çok teşekkür ederim..

beklediğim biri var gelecek mi o na da bakabilirmisin?
12 25 132

Zahmet olmazsa 25 12 13
Unutmalı mı, savaşmalı mı ?
yeni bir aşk görünüyor canım ve karşına çıkacak kişi çok iyi bir eş adayı olacak. iletişimi kuvvetli ve mesleği çok iyi olacak. duygularını dışa yansıtmaktan kaçınma. geçmişe odaklanma diyorum. hayırlısı olsun

canım banada bakabılıtmısın ? :) 15 92 162 . güzel bir ilişkim olup evlenebılecekmıyım ıstedıgım sevdıgım kıısyle ? (suan platonık takılıyorm da )

ben unutuldum..48.50.72
büyük bir çekim hissedeceksin birine karşı. bu beklediğin sevgi kendini güvende hissettiğin anda sana gelecek. kariyer anlamında da tamamlanmış olacak hayatın. yani tamam hazırım dediğin anda aşk seni bulacak. birde içe kapanık mısın bilmiyorum ama bu tutumundan vazgeçmelisin diyor kartlar.

1, 5, 162
bende aşk hayatım :)
geçmişte olanları tamamen bitirmelisin kafanda. sen her ne kadar kapattım iyiyim diyorsan da bilinaçltın korkularınla yüzleşememiş. hayatından çıkan kişi mi diyeyim karşılıksız mı olmuş diyeyim artık sen anla çıkarcı biriymiş. vede görselci. yeni bir ilişki içinde şunu söyleyebilirim. eğer gerçekten istiyorsan doğru analiz etmelisin. ama bence biraz daha zamanın var. ikinci bir yorgunluk için hazır olmayabilirsin

5, 23, 52
Aşk için de bakabilir misin?
Merak ettim nedense ne çıkacağını
aşk konusunda kendine güveniyorsun. yani iş konusunda olduğu gibi değilsin daha netsin. biri var mı yok mu bilmiyorum ama 3 sene içinde yüzüğü takmış olacaksın sen. hatta bebekte evlendiğin sene içersinde görünüyor

7-86-92 evliliğimi merak ediyorum. Huzur ve geçim derdi sıkıntılarım olacak mı diye. Negüzel bi konu olmuş buarada :)
maddi anlamda bir problem olacağını sanmıyorum ama sen bu evlilikte monotonluktan çok sıkılacaksın gibi görünüyor. yani sen daha çok veren taraf olabilirsin bu durum karşısında

29-48-67 ne zaman ve nasıl biri ile evlilik olacak? Ne zaman iş bulacağım? Teşekkürler
istifa durumu olmuş yada olacak. meslek değişimi değilde mesleğine katacağın artıların var. nasıl desem yıkılması gereken duvarlar varmış ve gerçekten iyi değişimler olacak bu konuda. yükseleceksin. hatta hayatına girecek kişide tamda bu dönemde aklının ucundan geçmeyecek bir şekilde tanışacaksın. doğru adamı atabilirsen hiç pişman etmeyecek seni. yapman gereken deneyimlerinin izinden gitmek. zaman olacak çok uzak diyemem ama yakında diyemem ikisinin ortası.

8, 66, 139

ben bu kocayı ne yapıcam?
yola gelecek mi?

şimdiden teşekkürler
eşin biraz uyumsuz biri sanırım daha çok herşeyi yanlış anlıyor yada öyle anlamak istiyor. sinir problemi var galiba. valla iş sana düşüyor uzlaşma yolundan başka seçeneğin yok. birde birinin bir hastalığı söz konusu. çekirdek ailenden değil ama maddi anlamda sizdende götürüleri olacak biri. Allah korusun tabi. yazmayacaktım ama bilsen iyi olur belki

eşinin işi konusunda değişimler olacak gibi görünmüyor. ama senin için güzel başlangıçlar var. daha çok iş hayatı anlamında. ama bu iş için eşinle fikir ayrılığına düşebilirsin. biraz bencilce davranabilir çünkü. sen yine de hayatında sosyal açıdan katkılarını düşünüp vazgeçme. başka sorun var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…