- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
birini mi seviyor yada hoşlanıyor mu? bu konuda önemsiz hissediyor biraz kendini ama bence hayatında biri olmaması için bi engel yok. sevecen şefkatli biri arkadaşın. sadece ilişki durumlarında ufak tefek eksikleri var. bunları bulup düzeltirse çok daha iyi ilerler hayatına girecek kişiyle. haziran temmuz gibi biriyle tanışma olasılığı varvavv şaşırdım tam gündemimde olan bir konu
rica etsm arkadaşım içinde bakar mısın
27 56 90
haytında kimse yok
sayfalar karışıyor tek tek bakayım derken.Ama bana hala bakmadın 27 8 24 aklımdaki olacak mı
Teşekkür ederim canım sağolsayfalar karışıyor tek tek bakayım derken.
olayların seyri umut verici diyor kartlar. 3. kartın ise anneliği ve doğumu simgeliyor. tarih veremiyorum ama 4 rakamı kartların ortak noktası.
kartların sana kaybetmekten korkmaman gerektiğini, hayal kırıklığı yaşasanda duygularını dengeleyeceğini söylüyor. kaybettiklerinden daha fazlası gelecek çünkü. daha fazla çekim hissedeceğin ve hayranlık birinin olacağını söylüyor ama sanırım dönmesini beklediğin kişi değil.27,38,41
Sevdiğim adam bana mesaj atacak mi, bana geri donecek mi ?
kartların sana kaybetmekten korkmaman gerektiğini, hayal kırıklığı yaşasanda duygularını dengeleyeceğini söylüyor. kaybettiklerinden daha fazlası gelecek çünkü. daha fazla çekim hissedeceğin ve hayranlık birinin olacağını söylüyor ama sanırım dönmesini beklediğin kişi değil.
Canim beni atladin galiba bakar misin ?7 15 82 yakin zamanda bebegm olacak mi?
Sağol canım teşekkür ediyorum :))tutar yada tutmaz diyerek net olamıcam şuan ama kartların sana yenilgiler oldu üzüldün ama asla vazgeçme pes etme diyor.
Çok teşekkür ederim merak ettigim iş evlilik sağlık. Yeni hayat tarzı derken nasıl mesela ve dun kpss ye girdim.isteklerim önünde hep engel oluyor bu da beni olumsuz etkiliyor.28 7 82olumsuz düşüncelerden kurtul canım. bu senin elinde. güzel yeni başlangıçların var. yeni bir hayat tarzı diyor kartın. eskileri unut karamsarlıktan kurtul geleceğe umutla bak. üzüntüler arkanda kalacak.
Evliyim esim denizde hep ayrı mı olcami onu merak ediyorum.isim olcakmi.Çok teşekkür ederim merak ettigim iş evlilik sağlık. Yeni hayat tarzı derken nasıl mesela ve dun kpss ye girdim.isteklerim önünde hep engel oluyor bu da beni olumsuz etkiliyor.28 7 82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?