İsteyene bakabilirim

vavv şaşırdım tam gündemimde olan bir konu
rica etsm arkadaşım içinde bakar mısın
27 56 90
haytında kimse yok
birini mi seviyor yada hoşlanıyor mu? bu konuda önemsiz hissediyor biraz kendini ama bence hayatında biri olmaması için bi engel yok. sevecen şefkatli biri arkadaşın. sadece ilişki durumlarında ufak tefek eksikleri var. bunları bulup düzeltirse çok daha iyi ilerler hayatına girecek kişiyle. haziran temmuz gibi biriyle tanışma olasılığı var

27,38,41
Sevdiğim adam bana mesaj atacak mi, bana geri donecek mi ?
kartların sana kaybetmekten korkmaman gerektiğini, hayal kırıklığı yaşasanda duygularını dengeleyeceğini söylüyor. kaybettiklerinden daha fazlası gelecek çünkü. daha fazla çekim hissedeceğin ve hayranlık birinin olacağını söylüyor ama sanırım dönmesini beklediğin kişi değil.

Tesekkurler

Selam canim benim hoslandigim biri vardu su an konusmuyoruz.Aklinda var miyim benimle iletisime gecebilir mi.84 96 42 cvplarsan sevinirim canim.

olumsuz düşüncelerden kurtul canım. bu senin elinde. güzel yeni başlangıçların var. yeni bir hayat tarzı diyor kartın. eskileri unut karamsarlıktan kurtul geleceğe umutla bak. üzüntüler arkanda kalacak.
Çok teşekkür ederim merak ettigim iş evlilik sağlık. Yeni hayat tarzı derken nasıl mesela ve dun kpss ye girdim.isteklerim önünde hep engel oluyor bu da beni olumsuz etkiliyor.28 7 82

Çok teşekkür ederim merak ettigim iş evlilik sağlık. Yeni hayat tarzı derken nasıl mesela ve dun kpss ye girdim.isteklerim önünde hep engel oluyor bu da beni olumsuz etkiliyor.28 7 82
Evliyim esim denizde hep ayrı mı olcami onu merak ediyorum.isim olcakmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…