İsteyene bakabilirim

canım bnım cok tesekkur ederıım :) :*

Çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden yazıma ek yazıyorum ikinci çocuğum olursa kız mı erkek mi verdiğim rakamlara bu da dahil olabilir mi

Bade hanim 8 36 122 acaba bebeğim olacak mi su an biraz rahatsızım yatağında dün geceden beri sizden gelecek cvp bekliyorum kiz mi erkek mi ne zaman gelecek 6 yıldır bekliyorum

28 e kadar yolu var yani :) Hiç kimse yok, evet ne istediğim konusunda daha netim, sadece bekliyorum, duygusal anlamda yanlışa düşmem dilerim.

Badem çok teşekkür ederim çok sağol minnettarım sana baktığın için bukadar yoğunlukta Son birsey için baktirmak istiyorum temmuz 31 dgs sınavına Giricem hemşirelik istiyorum acaba kazanabilecek miyim kart numarasi 5 17 159

çok sıkıntılı bir durum yaratacağını sanmıyorum sen güzel düşün cesaretini kaybetme
Çok teşekkür ederim canım.sana msj gönderdikten sonra durumlar biraz değisti ve başvurumu geri çektim.eskiye devam edicem.başka numaralar mı versem sana acaba?

Badecim canım ablamda baktirmak istiyor 3 93 103 rakamlarını seciyor. Onun 2 yıl boyunca konuştuğu bir çocuk vardı. Adı Abdullah ablamın adı Burcu. 3 aydır ayrılarak çocuk istemiyor ablam çok seviyor. Ablama dönücek mı? Barışıcak mi? Evlenicekler mi? Gelecekte neler yaşayacak. O olacak mı yoksa başkası mi olacak? Bunları çok merak ediyoruz bakarsan çok mutlu edersin bizi

Çok teşekkürler canım, ben yüz yüze görüşüne kadar çok iletişim halinde bulunmamaya çalışıyorum, cok problem yaşadım o yüzden kararsızdım, ne yapacağım konusunda, cok iyi geldin bana :) son kez 51 21 105 hakim savcılık sınavım nasıl geçecek bakabilir misin :) çok teşekkürler bu arada, Allah mutlu eder inşallah seni de :)

Selam canim bana da bakar msin dort bes defa yqzdim ama.Bakarsan cok sevinirim hoslandigim cocuk benimle iletisime gececek mi hayatinda biri var mi.56 42 98 cvplarsan cok sevinirim.

Badecim lütfen ya dün geceden beri bekliyorum ne olur yakın zamanda bir bebek haberi var mi 8 36 122 kız mi erkek mi lütfen canim benim için önemli...6 yıldır bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…