- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 123
- 32
- Konu Sahibi Novamber wind
-
canım bnım cok tesekkur ederıım :) :*şöyle söyleyeyim bu kişiyle olmaz diye düşünüyorum. bu kişiden gelen bir adım yok bence. tabi bu bence. olayı bilmediğim için :) sen bu kişiden sıkılacaksın. bir sonuç alamadıkça uzaklaşacaksın. şuan duyguların dengede gibi gelebilir sana. zaman geçtikçe empati de kuramayacaksın. neden bilmiyorum dikkatli olmanda fayda var bu kişiye karşı. sonuca kavuşmasına 2 vakit var. 2 ay bilemedin 2 sene ki o kadar uzatmaya gerekte yok. fikir ayrılıklarınız çok. illa da bu adam olmalı diyorsan adım atacak kişi sensin. ama hep alttan alıp sevmediğin şeyleri bile seviyormuş gibi yapmak zorunda kalabilirsin. çok olumsuz oldum farkındayım. ama bence daha güzel aşklar kapını çalacak. çok değil önümüzdeki yılda
Çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden yazıma ek yazıyorum ikinci çocuğum olursa kız mı erkek mi verdiğim rakamlara bu da dahil olabilir mieşinin işi konusunda değişimler olacak gibi görünmüyor. ama senin için güzel başlangıçlar var. daha çok iş hayatı anlamında. ama bu iş için eşinle fikir ayrılığına düşebilirsin. biraz bencilce davranabilir çünkü. sen yine de hayatında sosyal açıdan katkılarını düşünüp vazgeçme. başka sorun var mıydı
teşekkür ederimevet gönlünü korkular arındır ferah tut
aşk konusunda kendine güveniyorsun. yani iş konusunda olduğu gibi değilsin daha netsin. biri var mı yok mu bilmiyorum ama 3 sene içinde yüzüğü takmış olacaksın sen. hatta bebekte evlendiğin sene içersinde görünüyor
arzularının seni hapsetmesine izin verme. vakti geldiğinde sen bile anlamazsın nasıl gerçekleştiğini. çünkü sen kendi ihtiyaçlarını ikinci plana atmış görünüyorsun. hırs yapma ilişkinde bir sorun yok. düşünsel anlamda huzurlu olursan tahmin etmediğinden daha güzel olur herşey. sevgilinde zaten ideal erkek vasıflarında biri. bu konuda ona baskı yapma veya hissettirme. zamanı geldiğinde herşeyi kendi yapmak istiyor. bırak o elinden gele2ni yapsın2. sen mutl2u ol ki mut2lu edebil. kesin değil ama 2018 evlilik için uygun bir yıl.
Çok teşekkür ederim canım.sana msj gönderdikten sonra durumlar biraz değisti ve başvurumu geri çektim.eskiye devam edicem.başka numaralar mı versem sana acaba?çok sıkıntılı bir durum yaratacağını sanmıyorum sen güzel düşün cesaretini kaybetme
evet aşkımsı bişi :) ilgimi çeken kişi olmasa da hayatımdakı aşk ilişki mevzusu ne olacak? sonsuz bır yalnızlık mı var ?bu ne anlamda bir bekleyiş. aşk mı?
ismi savaş mı yada böyle savaşı gücü barındıran bir isim mi? çok karakterli bir adam. ve gerçekten güçlü biri. aklından geçen fikirlerinde kararlı ol. sende hislerine güvenerek harekete geç. çünkü yıldızların yüksek bir dönemde. doğru kullanırsan evlilik aşamasına bile geçebilir
eşin kendini sana adamış görünüyor bir sorun yok görünüyor ama varsa da ayrılık yok kartlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?