- 18 Aralık 2011
- 241
- 201
- 323
- Konu Sahibi Novamber wind
-
P1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
aşk evlilik annelik maşallah 3ünüde seçmişsin
Bu benmiyim acaba?aşk evlilik annelik maşallah 3ünüde seçmişsin
teşekkür ederim canım.eşin biraz uyumsuz biri sanırım daha çok herşeyi yanlış anlıyor yada öyle anlamak istiyor. sinir problemi var galiba. valla iş sana düşüyor uzlaşma yolundan başka seçeneğin yok. birde birinin bir hastalığı söz konusu. çekirdek ailenden değil ama maddi anlamda sizdende götürüleri olacak biri. Allah korusun tabi. yazmayacaktım ama bilsen iyi olur belki
Banada bakarmisin demistim ama cvp alamadim halaBende eksik kalmayim bagri 4-15-146 bebegim olcakmi nezman olcak
bana da bakar mısın?1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
,16,21,117 bu kısa dönemde kariyer alanında ve eşimin ailesi yönünde istediklerime ulaşabilecekmiyim?
Biraz ayrıntılı alabilrmiyim acaba ?zaman açısından?veya tanışma zamanı...lütfeen badecim...aşk evlilik annelik maşallah 3ünüde seçmişsin
fazla bir şey paylaşamıyorum kimseyle.Tanıgım birimi acaba?Yorum için çook büyük teşekkürler canım.büyük bir çekim hissedeceksin birine karşı. bu beklediğin sevgi kendini güvende hissettiğin anda sana gelecek. kariyer anlamında da tamamlanmış olacak hayatın. yani tamam hazırım dediğin anda aşk seni bulacak. birde içe kapanık mısın bilmiyorum ama bu tutumundan vazgeçmelisin diyor kartlar.
1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
13-29-32 Bu kez kesin olarak bitti mi; yoksa bir gün kavuşma var mı bu ilişkide? Mutlu olabilecek miyim ben de1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?