İsteyene bakabilirim

16,21,117 bu kısa dönemde kariyer alanıda ve eşimin ailesi yönünde istediklerime ulaşabilecekmiyim?

inşallah meslektaş oluruz. açık fikirli olman ve korkularından arınman gerek diyor. sen elinden geleni yap çok rahat gir sınava. korku kaygı başarı getirmez.

tatlım isim kullanmana gerek yok. tanınma sonra.
ablan bu ilişkide hep sahiplenen koruyan taraf olmuş. nasıl diyeyim adama bu rahatlığı vermiş. ne yazıkki erkekler fazla sahiplenen kadınlardan uzaklaşıyor. gitmem güvenini vermemeli. çok incinmiş ablan. zaten kopma noktasına gelmiş ve kopmuş. ablanda kendi içinde bitirecek yavaş yavaş. bana sorarsan önüne bakmalı beklemek yerine.

evet aşkımsı bişi :) ilgimi çeken kişi olmasa da hayatımdakı aşk ilişki mevzusu ne olacak? sonsuz bır yalnızlık mı var ?
hayır sonsuz bir yalnızlık yok. hatta var bir kısmetin. adında E harfi var. bu kişinin kendi işi olacak. siyasete ilgili biri. ve sporu çok seven. inanmayı bırakma. insan yalnız kalmak isterse kalmalı sadece.

15- 70-160
Evliligim ne olacak
Duzelcek miyiz ayrılacak miyiz..?
bir karar vermeyi düşünüyorsan şuan dengeler hiç uygun değil. yanlış karar verme ihtimalin yüksek. eşin biraz önyargılı biri. kendini ona net ifade edebilmen lazım. seviyor vazgeçmek istemiyorsan dengeyi senin kurman gerekecek. bana sorarsan ben biraraya gelirsiniz sanki diyorum. rabbim herkesin yuvasını korusun

10-20-34 hayat..?
hayatında henüz tamamlanmamış şeyler var. rayına oturması için biraz daha zaman gerek. yani sorumluluklara çokta hazır değilsin diyor. beklediğin bir konu hakkında hayal kırıklığı yaşayabilirsin diyor. olumsuz oldu ama yorum katmadım yazanlar bunlar. müsait bir vaktimde uzun uzun bakmak isterim. özelden başka numaralar ve isim yazarsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…