- Konu Sahibi Novamber wind
-
Ablam banada bak bi zahmet 7.65.95 evliliğim hakkında1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
23 98 142
Evliliğimle ilgili durumlar, bakabilirsen çok sevinirim. Teşekkürler...
doğum için 3 rakamını veriyor. bu kadar söyleyebilirim canım hayırlısı olsun7 42 113 atmistim anne olmayı çok istiyoum olabilecek miyim
burcun veya yükselenin oğlak mı? sen değilsen hayatına girecek olan kişinin öyle olacak. bu kişi sana haber yollayacak beklemede ol. en fazla kasım da tanışmış olursun çünkü sonbahar da görünüyor.13 141 159 aşk nezaman kapımı çalacak
inşallah meslektaş oluruz. açık fikirli olman ve korkularından arınman gerek diyor. sen elinden geleni yap çok rahat gir sınava. korku kaygı başarı getirmez.Badem çok teşekkür ederim çok sağol minnettarım sana baktığın için bukadar yoğunlukta Son birsey için baktirmak istiyorum temmuz 31 dgs sınavına Giricem hemşirelik istiyorum acaba kazanabilecek miyim kart numarasi 5 17 159
hayırlı olsun hakkında. çekebilirsin tabiÇok teşekkür ederim canım.sana msj gönderdikten sonra durumlar biraz değisti ve başvurumu geri çektim.eskiye devam edicem.başka numaralar mı versem sana acaba?
tatlım isim kullanmana gerek yok. tanınma sonra.Badecim canım ablamda baktirmak istiyor 3 93 103 rakamlarını seciyor. Onun 2 yıl boyunca konuştuğu bir çocuk vardı. Adı Abdullah ablamın adı Burcu. 3 aydır ayrılarak çocuk istemiyor ablam çok seviyor. Ablama dönücek mı? Barışıcak mi? Evlenicekler mi? Gelecekte neler yaşayacak. O olacak mı yoksa başkası mi olacak? Bunları çok merak ediyoruz bakarsan çok mutlu edersin bizi
hayır sonsuz bir yalnızlık yok. hatta var bir kısmetin. adında E harfi var. bu kişinin kendi işi olacak. siyasete ilgili biri. ve sporu çok seven. inanmayı bırakma. insan yalnız kalmak isterse kalmalı sadece.evet aşkımsı bişi :) ilgimi çeken kişi olmasa da hayatımdakı aşk ilişki mevzusu ne olacak? sonsuz bır yalnızlık mı var ?
1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
parasal açıdan biraz daha vakti var diyor. ne desem yalan olur aslında yorumlayamadım kartları.4 7 28 evim olucak mi
bir karar vermeyi düşünüyorsan şuan dengeler hiç uygun değil. yanlış karar verme ihtimalin yüksek. eşin biraz önyargılı biri. kendini ona net ifade edebilmen lazım. seviyor vazgeçmek istemiyorsan dengeyi senin kurman gerekecek. bana sorarsan ben biraraya gelirsiniz sanki diyorum. rabbim herkesin yuvasını korusun15- 70-160
Evliligim ne olacak
Duzelcek miyiz ayrılacak miyiz..?
Teşekkür ederim canım.cok naziksin.hayırlı olsun hakkında. çekebilirsin tabi
hayatında henüz tamamlanmamış şeyler var. rayına oturması için biraz daha zaman gerek. yani sorumluluklara çokta hazır değilsin diyor. beklediğin bir konu hakkında hayal kırıklığı yaşayabilirsin diyor. olumsuz oldu ama yorum katmadım yazanlar bunlar. müsait bir vaktimde uzun uzun bakmak isterim. özelden başka numaralar ve isim yazarsan..10-20-34 hayat..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?