İsteyene bakabilirim

meraba bana da bakar mısınız:)

59 33 71

işsizlikten kırılıyorum:). hiç umut var mı yakın zamanda bulabilicek miyim? bulucaksam nasıl bi iş olucak? kariyer hayatımı merak ediyorum:)

şimdiden teşekkürler

hayır sonsuz bir yalnızlık yok. hatta var bir kısmetin. adında E harfi var. bu kişinin kendi işi olacak. siyasete ilgili biri. ve sporu çok seven. inanmayı bırakma. insan yalnız kalmak isterse kalmalı sadece.
siyasetle ilgilenmeseymiş iyiymiş bekliyorummmm hiç E li biri yok şimdilik ortada :))
teşekkür ederim Novamber wind :)

Merhaba tatlım
Ben de sorayım bi dedim Merakla bekliyorum diyeceklerini

7-111-64

Evliliğimin sonu,eşimle aramız ne olacak ?
Ha bi de kpss girdim 2 ay sonra da son sınavım var.Atanma var mı ufukta onun sonu ne olacak
Teşekkürler şimdiden...

Merhaba 5 12 118 sayılarım benim sorumda iş bayagıdır arıyorum ama kısmet iş güç durumları yani
bakarsan sevinirim çok tskler şimdiden

anladığım kadarıyla alan sınavın var bendede aynı mayıs yetmedi bu sıcaklarda temmuz sınavı inş güzel olur sonu

Merhaba canım beNim 56 139 48 istediğim bir meslek var acaba o meslek sahibini olabilecek miyim
Birde zahmet olmazsa rica etsem
94 28 35 aklımda biri var vazgeçmeli miyim yoksa peşinden gitmeli miyim lütfen rica ediyorum bakar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…