- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Novamber wind
-
üzgünüm ama karşı tarafta bir his yok diyor hep kartların.. başka kişilere şans vermelisin benceNeden olmaycagini dusunuyorsun canim
Cook tesekkur ederim sanırım anne olabilecemdoğum için 3 rakamını veriyor. bu kadar söyleyebilirim canım hayırlısı olsun
inşallah meslektaş oluruz. açık fikirli olman ve korkularından arınman gerek diyor. sen elinden geleni yap çok rahat gir sınava. korku kaygı başarı getirmez.
siyasetle ilgilenmeseymiş iyiymişhayır sonsuz bir yalnızlık yok. hatta var bir kısmetin. adında E harfi var. bu kişinin kendi işi olacak. siyasete ilgili biri. ve sporu çok seven. inanmayı bırakma. insan yalnız kalmak isterse kalmalı sadece.
anladığım kadarıyla alan sınavın var bendede aynı mayıs yetmedi bu sıcaklarda temmuz sınavı inş güzel olur sonuMerhaba tatlım
Ben de sorayım bi dedim Merakla bekliyorum diyeceklerini
7-111-64
Evliliğimin sonu,eşimle aramız ne olacak ?
Ha bi de kpss girdim 2 ay sonra da son sınavım var.Atanma var mı ufukta onun sonu ne olacak
Teşekkürler şimdiden...
36,13,27 istediğim meslek olacak mı?
Evet canım.en az 81 civarı almam gerekiyor :-(anladığım kadarıyla alan sınavın var bendede aynı mayıs yetmedi bu sıcaklarda temmuz sınavı inş güzel olur sonu
bendede aynı durum puan da yüksek bölmlerimizin inş Son olurda sınav derdimiz biterEvet canım.en az 81 civarı almam gerekiyor :-(
Hakkımızda hayırlısı inş
Bunaltıyor artık 3.girişim olck
3-123-113 onunla görüşecek miyim ?1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
Merhaba,1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?