- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Hanımlar merhaba. Yakında taşınıyoruz ve ben eşya toplamaya başladım. Yalnız sıkıntı şu istifçiliğe çok yakınım. Evin içi ıvır zıvır bin tane şeyle dolu. El işiyle uğraşmayı, birşeyler yapmayı seviyorum. Birşeyi boyayıp başka bir yerde kullanmak gibi, yada ufak tefek değişikliklerle başka objeye dönüştürmek gibi. Bununla birşey yapılır dediğim bin tane şey var. Ve yapmıyorum. Zaten küçük ve yaramaz bir kızım var, zamanım yok. Öylece yığıyorum, birikiyor. Ama atamıyorumBiliyorum, atmalıyım ama içimde bir ses kesin lazım olur bu. Pinterestten birşey görürsün of bunla çok güzel olurdu dersin diyor.
Taşınacağımız evde büyük. Hani atmasam olur. Bir kenara koyarım. Birşey oldukça yaparım. Hem ne var ki insanların evi ıvır zıvır dolu. Bende de azıcık olsun. Ana fikrim bu. Ama sıkıntınında farkındayım çünkü beğendiğim gazoz şişesinin 23 tanesini ne yapabilirim ki? Yada 3 yıl önce bozulan ağır hantal ve çirkin saati. Hiç sevmediğim için dolabın üstüne kaldırdığım ahşap meyveliği mesela. At gitsin diyorum. Yok atamıyorum. Belki aklıma birşey gelir diyorum.
Minimalist felsefeleri okuyorum. Japon videolarını izliyorum. Sadelik mutluluktur diye takılıyorum ama kesmiyor.
Annem çemkiriyor. Eşim nasıl istersen öyle yap diyor. Bence sizin daha ikna edici düşünceleriniz vardır. Bana bir yardım edin
Bu çok güzel bir yönlendirmeymiş. Nerede okumuştunuz? Hatırlıyorsanız bende okumak isterim çünkü bu aslında hayatını derinlemesine düşünmeye itiyor insanı.Eski eşyalardan üretim yapmayı ne kadar istiyorsunuz önce buna karar verin.
Geçenler de çok güzel bir yatırım tavsiyesi okudum, hayatınızda 5 önemli konuya ağırlık verip onlarla ilgili çalışın deniyordu.
Siz yaraticiligizi hayatınızda yer vereceğiniz 5 önemli çalışma konusundan biri olarak görüyor musunuz ? Yoksa bence atin gitsin.
Hanımlar merhaba. Yakında taşınıyoruz ve ben eşya toplamaya başladım. Yalnız sıkıntı şu istifçiliğe çok yakınım. Evin içi ıvır zıvır bin tane şeyle dolu. El işiyle uğraşmayı, birşeyler yapmayı seviyorum. Birşeyi boyayıp başka bir yerde kullanmak gibi, yada ufak tefek değişikliklerle başka objeye dönüştürmek gibi. Bununla birşey yapılır dediğim bin tane şey var. Ve yapmıyorum. Zaten küçük ve yaramaz bir kızım var, zamanım yok. Öylece yığıyorum, birikiyor. Ama atamıyorumBiliyorum, atmalıyım ama içimde bir ses kesin lazım olur bu. Pinterestten birşey görürsün of bunla çok güzel olurdu dersin diyor.
Taşınacağımız evde büyük. Hani atmasam olur. Bir kenara koyarım. Birşey oldukça yaparım. Hem ne var ki insanların evi ıvır zıvır dolu. Bende de azıcık olsun. Ana fikrim bu. Ama sıkıntınında farkındayım çünkü beğendiğim gazoz şişesinin 23 tanesini ne yapabilirim ki? Yada 3 yıl önce bozulan ağır hantal ve çirkin saati. Hiç sevmediğim için dolabın üstüne kaldırdığım ahşap meyveliği mesela. At gitsin diyorum. Yok atamıyorum. Belki aklıma birşey gelir diyorum.
Minimalist felsefeleri okuyorum. Japon videolarını izliyorum. Sadelik mutluluktur diye takılıyorum ama kesmiyor.
Annem çemkiriyor. Eşim nasıl istersen öyle yap diyor. Bence sizin daha ikna edici düşünceleriniz vardır. Bana bir yardım edin
Bir an ablamı gördüm karsimdaBen geliyim yardima cok guzel atarim
Bu yorumu çıktı alıp buzdolabının üstüne asmak istiyorum şu anda
Hepsi var evimdeBen de atamiyorim hamilelik kıyafetlerim bile duruyor kızım şuan 2.5 yaşında
Cok yakın biri hamile kalır diye bekliyorum
Kızken takı yaptığım boncuklar bile duruyor
Nisanda giydigim takımın bana olmasına imkan yok duruyor
Kuyamiyoirm vermeye
Bir saat bozulsa sağlam parçasını atmıyorum belki başka şeyde lazım olur diye
Ve bunun gibi bir çok şey evimden atamoyrim
Tipine aşık oldugim bir Televizyincudan kazandığım yemek paketini sakladigim dogrudurHepsi var evimdeFazlasıyla. Hayatım boyunca giydiğim abiyeler, 36 beden pantolonlar falan ki 42yim şu an. Tüm takılar, tokatlar, makyaj malzemeleri, liseden kalma, üniden kalma hatıralar, patlamış balon bile var evde hatıra. Offff içim sıkıldı ya. Sen benim eve gir ben seninkine, nasıl fikir
İkea sağolsunHep istedim hobi odası. İlk evlendiğimizde inanılmaz yoğun çalışıyordum, zaten zaman yok diye yapmadım. Hamileyken riskli gebelikten sürekli yattım, yapamadım. Şimdi 17 aylık bir enerji bombası var evde. Öğlen 2 saat uyuyor, ancak temizlik yemek falan yapıyorum, akşam o uyuduğunda ben bitmiş oluyorum zaten. Aslında istiyorum ama sanki hiç fırsatım olmayacakmış gibi geliyor. Belki evde ki şeylerde bu yüzden birikti, yığıldı. 2 yılda tek yaptığım bir gece eşimle dehşet kavga edince gece yarısına kadar bir tablo yapıp bitirmek oldu, o kadar. O da sinir atayım diye.
Ama itiraf edeyim etkilendim. İçine girecek kadar büyük kutuyu nereden buldunuz
Aman allahım içimdeki canavarı uyandırdınİkea sağolsun
O odayı dekore etmek bile bana acayip keyif vermişti. Ufaklık biraz büyüyünce yaparsınız belki siz de.
Bu arada biriktirdiğim 40-50 tane soda şişesi ve yüzlerce şarap mantarı geçen sene yeğenimin nişanında süslenip vazo, peçete halkası ve isim etiketi olarak kullanıldı. Sonra da misafirler alıp götürdü evlerine. Nişanın tüm dekorasyonunu ben yapmıştım. Bir daha ele geçmeyecek şişelerse saklayın, değilse yallah geridönüşüme
Aman allahım içimdeki canavarı uyandırdınBelki şişeleri kızımın doğum gününde kullanırım. Hmmmm. Atmayayım en iyisi
Aman allahım içimdeki canavarı uyandırdınBelki şişeleri kızımın doğum gününde kullanırım. Hmmmm. Atmayayım en iyisi
İkea sağolsun
O odayı dekore etmek bile bana acayip keyif vermişti. Ufaklık biraz büyüyünce yaparsınız belki siz de.
Bu arada biriktirdiğim 40-50 tane soda şişesi ve yüzlerce şarap mantarı geçen sene yeğenimin nişanında süslenip vazo, peçete halkası ve isim etiketi olarak kullanıldı. Sonra da misafirler alıp götürdü evlerine. Nişanın tüm dekorasyonunu ben yapmıştım. Bir daha ele geçmeyecek şişelerse saklayın, değilse yallah geridönüşüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?