istifra ediyorum ...

elifsahin1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
136
0
26
İstanbul
S.a kızlar.Hiç bir şey yiyemiyorum çıkarıyorum ne yersem.Su hiç içemiyorum çok sıkıntı çekıyorum birde iş yerindeyım çalışıyorum daha da zorlanıyorum.Ne yapmam gerekıyor .?

yanınızda grisini tuzlu çubuk kraker taşıyın onları yiyince midenizi bastırır ..allah yardımcınız olsun ...

ah canım benim moralin bozulmasın ama hiçbişeyin faydası olmuyo o bulantıya..ben de neler yaptım neler ..çubuk kraker yemeye çalışıodum sürekli..kokudan rahatsız olursun zar zor yediğin herşey gider:S artık ayy ben bubu yiyorum ama bunu çıkarmak zor mu olur ki die düşünüodum bazı şeyleri yerken..doktorum zencefilli şeker tavsiye etmişti..onu denedim ama faydası olmadı..sen de bi dene belki sana faydası olur..bi de sabret canım, 15 16. haftada geçmişti benim..ben de öğretmenim 1leri okutuyorum birde ayyy mahvoluyo insan hakkaten..ama yapcak bişey yok..insan hiç geçmicek sanıyo ama geçicek..sabret..

Çokkk iyi anlıyorum seni...Doğuma 3 gün vardı hala kusuyordum...Ben ki günde 3 litre su içerdim, hamileliğimin ilk 3 ayında suyu burnumu tıkayıp yudum yudum içerdim...Çok kusuyorsan dr serum veriyor...Bi ara bim de ki zencefilli şeker iyi gelmişti bana...İnşallah senin 3 ayda biter bulantıların...Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...

ben de 18 e girdim bugün... 17. haftaya kadar bulandım... tam 10 hafta sürdü ve tam bir kabustu inan ki... seni teselli edecek en güzel şeylerden biri öncelikle geçeceğine inanmak... bitecek eninde sonunda diyebilmek... öyle anlarım oldu ki, tamam dedim ben 9 ay kusacam herhalde... ama bak 1 haftadır canavar gibiyim :) geçti gitti... 0 9 ay süren arkadaşlar genelde çok istisna durumlar... inşallah sen onlardan değilsindir. Bir de ben bulantılı anlarımda mavi paketteki olips şekerden atıyordum ağzıma çok iyi geliyordu. sen de dene istersen... naneli sakız da işe yarayabilir. şimdi sana yazarken resmen yeniden bulandım psikolojik olarak.... :((( Bebişin seni öyle bulandırdığına göre, nasıl da hızlaa büyüyordur annesi, bir de bunu düşün belki iyi gelir :)))

Sevgi ve dua ile...

Back
X