- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
peki rüyasında gördükleri benim yaşayacaklarım gibi bişi galibaevet öyle benim için teyzem yatmıştı mesela
evet öyle ama bu tarz konular yasak sanırım forumdapeki rüyasında gördükleri benim yaşayacaklarım gibi bişi galiba
hmmm ben yattığımda olmıcak bişeyin omayacağını renklerle görmüştüm. AmaBen kendin yapınca oluyo. Başkası yapınca olmuyo diye biliyorum. Ben yapmıştım olumlu oldu
yooo istihre yasak değil diye biliorum yasak olan büyü tarzı konularevet öyle ama bu tarz konular yasak sanırım forumda
hmm tmm o zaman sıkıntı yok yanihmmm ben yattığımda olmıcak bişeyin omayacağını renklerle görmüştüm. Ama
yooo istihre yasak değil diye biliorum yasak olan büyü tarzı konular
aynen brnim teyzem yattı mesela yeşil renk görmüş memnunum yani sonuçtan daBenm bildiğşm de renklerle niyetini yorumluyorsun.. Başkasıda yatabilir senin yerine...
aynen brnim teyzem yattı mesela yeşil renk görmüş memnunum yani sonuçtan da
yok canım ne mahsuru olcak evlilik içindine içindi ne oldu söylemenin bir mahsuru yoksa açabilir misin cnm
Allah mutlulupunu daim etsin cnmyok canım ne mahsuru olcak evlilik içindi
hmmm hocalar görülür diyor ama bilemedimEn iyi enişteler görürKızlar rüya tabiri Hz. Yusufa verilmiş bir mucizeydi sadece. Tıpkı Hz. İsaya verilen ölüleri diriltme mucizesi gibi. İstediğiniz kadar yatın kalkın ama olmaz. Çünkü o mucize bize verilmemiştir.
amin canım cümlemiziAllah mutlulupunu daim etsin cnm
Ben kendim yatmıştım kendim için herkes dağ taş orman vs diye rüya anlatırken ben sadece mavi bir kart görmüştüm üzeri beyaz puantiyelirüya karttan ibaret idi yani hayra yordum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?