- 11 Ekim 2020
- 111
- 65
- 48
- Konu Sahibi Sevimlihaydut
-
Bilmiyorum bende size soruyorumBunlarin gercek olacagina inaniyor musunuz?
Yani çocuk neden sildin hayiridr falan dedi.Rehberindede ekliyim ama arar sorar mı diye düşünüyorumRüya konusuna değinmeden tek birşey söylemek isterim.
Çocuğu durduk yere silmissiniz çocuk tınlamamış hala neyin pasif savaşı bu.
Neden diye sorunca siz ne dediniz?Yani çocuk neden sildin hayiridr falan dedi.Rehberindede ekliyim ama arar sorar mı diye düşünüyorum
İnanmayin. İki rekat namazla gelecekteki kocayi gorebilseydik 5 vakit namaz kilanlar neler neler gorebilirdi bir dusunun. Allah akil beyin vermis onu kullanalim.Bilmiyorum bende size soruyorum
Ama istiareye yatmak diye bir şey var?İnanmayin. İki rekat namazla gelecekteki kocayi gorebilseydik 5 vakit namaz kilanlar neler neler gorebilirdi bir dusunun. Allah akil beyin vermis onu kullanalim.
istihare ilerdeki kocayı görmek için değil , içinde bulunduğun işin senin için hayırlı olup olmamasıyla ilgilidirAma istiareye yatmak diye bir şey var?
Her zaman sonucu dogru veriyor mu? Hayir. O halde yok.Ama istiareye yatmak diye bir şey var?
Ne olduğunu biliyorum sadece bunu safsata görenler içn yazdımistihare ilerdeki kocayı görmek için değil , içinde bulunduğun işin senin için hayırlı olup olmamasıyla ilgilidir
1 ay önce bunla ilgili konu açmıştım detaylıNeden diye sorunca siz ne dedini
Benim çocukluk arkadaşım da verdi sonucu:) ben de pek inanmam bana da denk gelmez ama kız şuan çok mutlu iyiki öncekinden ayrılmısım bile dedi.Her zaman sonucu dogru veriyor mu? Hayir. O halde yok.
Tamamen tesaduf. Kotu olan bir durumdan dusunerek de kurtulabiliriz,ruyalarin bize yol gostermesine gerek yok.Benim çocukluk arkadaşım da verdi sonucu:) ben de pek inanmam bana da denk gelmez ama kız şuan çok mutlu iyiki öncekinden ayrılmısım bile dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?