- 9 Mayıs 2017
- 470
- 312
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıldır derin konuların içindeyim zaten. O nedenle söylüyorum. İftira atmayalım sünnettir diye. Gelenektir ve hurafedir.
Arkadaşıma anneannesi yatmış. Onun niyetiyle.Az önce internette baktım kişinin kendisinin yatması gerektiği yazıyor ki bende öyle duymuştum
katılıyorum,ben sonucundan korktuğum için yatmıyorum meselaUymayabilirsiniz ne demek ya?
İstihare Allah'a danışmak değil mi ?
Uymamak da Allah'ın buyruğuna karşı gelmektir.
Ya hiç yatmayacaksınız istihareye yada çocuk oyuncağı haline getirmeyeceksiniz.
Öyle bir zorunluluk yok. Başkası da yatabilir güvenilir biriyse eğerAz önce internette baktım kişinin kendisinin yatması gerektiği yazıyor ki bende öyle duymuştum
hayır buna uydurulmuş demeniz son derece yanlış. %100islami bir gerçek istihare. Din geleneği diye bir şey yoktur. Sonradan uydurulan aslı olmayan şeyler bidattir. İstihare ise kesinlikle bidat tanımına yakıştırılamaz.Dinle alakası yok zaten. Uydurulmuş din geleneği. Açıklayamazsınız zaten somut olmayan kanıtları kabul etmem şahsım adına.
Din geleneği yoktur derken, dini gerçekler vardır. Gelenek diyerek sanki mahalle adetleri gibi bir ifade çıkmış ortaya. Velhasıl istihare bidat değil, islami bir gerçekhayır buna uydurulmuş demeniz son derece yanlış. %100islami bir gerçek istihare. Din geleneği diye bir şey yoktur. Sonradan uydurulan aslı olmayan şeyler bidattir. İstihare ise kesinlikle bidat tanımına yakıştırılamaz.
Herkes istihare ye yatsa. Dünya bayram olsaDini konudan bu konu kapanır ama gelenek diye bir şey değil bu.
Sünnettir ve bir işe karar vermeden önce tavsiye edilir.
İş, evlilik, taşınma, çocuk, satma, alma vs.
Araştırmadan kesin yargıya varmayın derim..
Herkes istihare ye yatsa. Dünya bayram olsa![]()
Dinle alakası yok zaten. Uydurulmuş din geleneği. Açıklayamazsınız zaten somut olmayan kanıtları kabul etmem şahsım adına.
eğer kader kavramını kabul ediyorsanız ki islam dinindede vardır.kaderde sadece belli başlı olaylar allah tarafından belirlenir doğum tarihi ve ölüm gibi .bu sebeple seçimlerimizden biz sorumluyuzz.allah hepimize bu hakkı vermiş.dine inanıp inanmamak bile kendi seçeneğimizken istişareyle olan olayı yapmam gerekirmi diye sorman garip olmuş.hayatta herşey bizim elimizde kader var ama bizim seçimlerimize göre.şöyle düşünürsek yada eğer herşeyi allah yönetseydi bütün insanlar dinine bağlı ve iyi olurdu.Bilmiyordum bir araştırayım![]()