Saç Uzatma Yöntemleri istikrarlı saç uzatma başarısı

Zengin Ama Mutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.546
8.030
773
Kızlar merhaba, beni az çok tanıyan vardır belki gerçi uzatma topiğinde 2 sene önce bulunmuştum. Amacım omuzumda ki saçları belime getirmekti. Sinameki kürünü düzenli olarak 4 5 ay kullanıp bıraktım kendiliğinden 1 sene içinde belime ulaşmıştı. Hiç boyatmadım o zamanda saçımı.

Bugüne gelelim. o kadar emek verdiğim saçı sarı yapıcam diye gittim kuaföre oturttu beni baştan aşağı komple orialle açıçı yaptı. Nasıl hissettiğimi anlatamam bile. uçları tiftik oldu kesmek zorunda kaldı. upuzun saçım şuan göğüs hizamda. Sapsarı saçta iğrenç oldu üzerine kumral attırdım mahfettim saçı. tüm bu olaylar 2 hafta önce gerçekleşti. bu iki haftada kafam koydum uzatıcam yeniden başladım kürlere.

Dax supergro her duş öncesi yapıyorum yalnız ben dax'ı benmare usülü eritim öyle sürüyorum kafama bone takıp beklettiğim kadar bekletiyorum daha sonra doğum kontrol hapı ezip kattığım şampuanımla yıkıyorum. daha sonra selective ammino keratin ile saç kremi usulu 10 20 dk ıslak sacta bekletıp duruluyorum bu sekılde tüm bunları 13 gündür yapıyorum. saçlarım acıcılı oldugu icin uzerıne atılan kumral aktı gıttı acık kumral koyu sarı oldu rengi hoş görünüyor. bu 13 gunde 2 cm dipler cıktı. bu benim için büyük bir başarı..

Bilgilendirmek istedim dax supergro ve dogum kontrol hapı katılan sampuan cok işe yarıyor.. gelişmeleri sürekli yazacagım. pazartesi günü tatile gidiyorum özellikle güneşlenirken sürekli dax sürücem ne kadar sıcak o kadar iyi oluyor tavsiye ediyorum.. eger bir ayda 4 5 cm uzama elde edersem 10 ayda 40 cm demektir. :))

Moralini bozmak istemem ama canım ayda dört beş cm uzama olmaz..hem o kadar hızlı uzarsa saçın yapısı bozulur ince çıkar ki zaten o kadar uzama imkansız..ayda 1-2 cm arası uzuyo saç genel olarak...kolay gelsin inş eski saçına kavuşursun

Kızlar 1 haftadır yapmadım bakım dax vs tatile gittim dax bulamadım bende bakım yapmadım.
Son durum budur. bakıma başlayalı tam 25 gün olmuş fakat ben 1 haftadır hiç bir şey uygulamadım. bakıma başlamadan saçlarım yeni boyanmıştı boyanır boyanmaz başladım. dipleri çok fazla çıktı devam edicem dax'a bugün yine yapıcam

Merhabalar..Ben de bugün sinameki kürü ne başladım...Şu an saçımda...Ev hastahane gibi koktu...Aslında hiç sevmem bu kokuyu ama saçlarımın uzaması için katlanacağım...1 ay içinde ne kadar uzayacak çok merak ediyorum...Buradan foto paylaşacağım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi bakalım canım kürleri bırakmıyoruz istikrarlı bir sekılde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…