Bir aracı bulun. Ağzını arasın. Sizi de onu da tanıyan biri. ...Kızlar değerli fikirleriniz benim için önemli hemen başlıyorum. Ben evlilik çağında kaç yıldır işini kurmuş çalışan bir kadınım artık evlenmeyi düşünüyorum kimse olmadığından bir süredir ciddi anlamda üzülüyor ve kafamı takıyordum. Kimse olmamasından derken söyleyenler yok anlamında değil kafama uygun istediğim gibi birinin olmamasından. İsteyen çok olsa da bi türlü içime sinmiyor kanım ısınmıyor. Dün gece annem kardeşimle bu konuyu konuşurken kardeşim birini önerdi eski komşumuz hala görüştüğümüz bugün karşılaştık sohbet ettik senin için uygun bence dedi annemin de aklına yattı. Düşündüm ve olabilir dedim. Hiç görüşmediğim sosyal medya hesaplarımda olmayan biri nasıl istediğim duruma getirebilirim yardımınıza ihtiyacım var. Nasıl o gözle bana bakmasını sağlayabilirim
Aklımda var evet ama bunu hissettirecek hiçbir şey yapmam sadece onun aklına nasıl girebilirim o konuda yardım almak istiyorumBiraz görücü usülü olmuyor mu boýle açik açik sen konussan yani önce arkadasca yaklassan tanımaya çalışsan araya birini koysanda ilk görüsmede tamam olur derse nişan mi takacaksınız hemen tanımadan etmeden evliliğe mi gideceksiniz.
Nerdeyse 20 yıl olmuştur ailecek tanışıyoruz benim çekincem o gözle bana bakmaması bunu nasıl sağlayabilirimİstişare okuyunca acaba istihare mi yazmak istediniz diye dusundum :)
Bence oncelikle sosyal medyada ilk ekleyen siz olmamalisiniz. Yuzyuze sohbet edebileceginiz ortamlar olusturun anneniz kardesiniz de yardimci olsun. Hem karsilikli muhabbetiniz ilerlerse onun da evlilik hakkindaki goruslerini ogrenirsiniz. Sizinde kafanizda o tam olarak netlesir
Annem de eve çağıralım diye düşündü annesiyle beraber akşam oturmaya gelsinler.İstişare okuyunca acaba istihare mi yazmak istediniz diye dusundum :)
Bence oncelikle sosyal medyada ilk ekleyen siz olmamalisiniz. Yuzyuze sohbet edebileceginiz ortamlar olusturun anneniz kardesiniz de yardimci olsun. Hem karsilikli muhabbetiniz ilerlerse onun da evlilik hakkindaki goruslerini ogrenirsiniz. Sizinde kafanizda o tam olarak netlesir
Hayatinda biri yok eminsiniz degil mi? Ayrica simdiye kadar size yaklasimi nasil di? Yani karsilastiginizda aranizdaki samimiyet ne seviyede? Bunlarda onemli..Nerdeyse 20 yıl olmuştur ailecek tanışıyoruz benim çekincem o gözle bana bakmaması bunu nasıl sağlayabilirim
Evet Eminim kimse olmadığına. Açıkçası pek bi samimiyet yoktu ben sıcakkanlı değilim maalesef normal sorardık birbirimizi kaynaştıktan sonra daha başka biriyimdir. Aslında pek karşılaştığımızı da hatırlamıyorum çünkü aynı şehirde yaşamıyoruz arada gelip gidiyor şimdi kısa bi süreliğine burdaHayatinda biri yok eminsiniz degil mi? Ayrica simdiye kadar size yaklasimi nasil di? Yani karsilastiginizda aranizdaki samimiyet ne seviyede? Bunlarda onemli..
Siz ortam yaratin sohbet edin.. Aklina zorla sokulmaz zaten eger birbirinizin kaderi iseniz er yada gec bir araya geleceksiniz:)
O kisa sureyi iyi degerlendirin o zaman mutlaka..Evet Eminim kimse olmadığına. Açıkçası pek bi samimiyet yoktu ben sıcakkanlı değilim maalesef normal sorardık birbirimizi kaynaştıktan sonra daha başka biriyimdir. Aslında pek karşılaştığımızı da hatırlamıyorum çünkü aynı şehirde yaşamıyoruz arada gelip gidiyor şimdi kısa bi süreliğine burda
Haklısın. Sürekli oturduğu bi yer varmış oraya gitmeyi düşündük kardeşimle aynı masada oturmaya çalışırız diye düşündükO kisa sureyi iyi degerlendirin o zaman mutlaka..
Aynı ortamda bulunduktan sonra ona karşı nasıl davranmalıyımO kisa sureyi iyi degerlendirin o zaman mutlaka..
Şunu ogrendim ki cok fazla ilgi erkege iyi gelmiyor :) tabi karsinizdaki kisinin karakterini bilmiyorum. Ama ilginizi farkederse bir anda havaya girmesin. Oncelikle siz kendinizi tanitin guler yuzlu olun sohbetinizden etkilensin bence. Sonra iyi bir enerji olursa aranizda birileri aracilik yaparAynı ortamda bulunduktan sonra ona karşı nasıl davranmalıyım
Çok sağol tatlımŞunu ogrendim ki cok fazla ilgi erkege iyi gelmiyor :) tabi karsinizdaki kisinin karakterini bilmiyorum. Ama ilginizi farkederse bir anda havaya girmesin. Oncelikle siz kendinizi tanitin guler yuzlu olun sohbetinizden etkilensin bence. Sonra iyi bir enerji olursa aranizda birileri aracilik yapar
Ne demek :) bol şans umarim hakkinda hayirliysa o kişi senin kaderindir. Bende gelen kismetleri hep teptim ama eşimi soylediklerinde hic tanimadigim halde isindim ona cunku o kaderimdi.. Senin olumlu dusunmende buna isaret olabilir :) hayirlisiÇok sağol tatlım
Hayatında kimse olmadığına eminsen bir araya gelmeye çalış ayni ortamda. gozlerin gülsün soğuk davranma içten samimi ol.. he birde sohbet ederken gözlerine bak birde bakımlı ol saçın başın tırnağın bakımlı olsun..Aklımda var evet ama bunu hissettirecek hiçbir şey yapmam sadece onun aklına nasıl girebilirim o konuda yardım almak istiyorum
Teşekkürler tatlımHayatında kimse olmadığına eminsen bir araya gelmeye çalış ayni ortamda. gozlerin gülsün soğuk davranma içten samimi ol.. he birde sohbet ederken gözlerine bak birde bakımlı ol saçın başın tırnağın bakımlı olsun..
Evet aslında hayatta tesadüf yok ama görebilmek önemli. İşini kurunca yaş da uygun olunca evlilik bir gereklilik oluyor bi süredir kimse olmayınca olumsuz düşünmeye başlamıştım artık kimseyle olmayacak diyeNe demek :) bol şans umarim hakkinda hayirliysa o kişi senin kaderindir. Bende gelen kismetleri hep teptim ama eşimi soylediklerinde hic tanimadigim halde isindim ona cunku o kaderimdi.. Senin olumlu dusunmende buna isaret olabilir :) hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?