İstişare sonucu

Dün gece onları konuştuktan sonra sabaha doğru rüyamda bi evde yatılı misafir olduğumu gördüm şimdi anlamına baktım uzun süredir var olan ilişkiniz evlilikle sonuçlanacak ve en kısa zamanda erkek evladınız olacak yazmış. Uzun süredir kimse yok ama uzun süredir tanıdığım biri o şekilde düşündüm

Anneniz erkek kardeşiniz ve siz böyle oturup kimle evlenebilirim kim olabilir diye konuştunuz yani? Erkek kardeşiniz de şu olabilir bence dedi annenizin aklıma yattı şimdi de adama bi nevi evlenme komplosu kurmaya çalışıyorsunuz? Ben de Türk aile komiklisi dizileri saçma sanıyordum, baya gerçek hayatı anlatıyorlarmış

Ben olsam dürüstçe niyetimi söylerdim sanırım :))

Kusura bakmayın kimseyi kırmak istemem yanlış mı anladım bilemiyorum ama size ilgisini hiç fark etmediğiniz birisi hakkında anneniz ve erkek kardeşinizle birlikte bunla evlenebilirim diye konuşuyorsunuz. Onlarda olur diyor. Şimdi de bunun için ne yapabilirim diye soruyorsunuz. bana biraz tuhaf geldi.

Yani bu durumda ben olsam galiba direkt niyetimi söylerdim. Çünkü aynı yere gidip aynı masaya oturmak eve çağırmak falan tuhaf bi durum.

Bilemedim yaşınız kaç? İş yerinde hiç mi ilginizi çeken size olumlu ışık gönderen kimse yok.

İstemeye gidin

Yok ilk adimi kesinlikle siz atmayin. Anneniz kardesiniz de sizin aileden kimse yapmasin. Guvendiginiz bir aile dostunuz varsa o kisi o sahsin annesine ya da o kisiye ben sizi cok yakistirdim ikiniz de bekarsiniz vs sizi biraraya getirebilir. Simdi sizin anneniz cagirsa bariz belli olur bu sonra kv adayi onlar benim oglumu istediler vs demesin?? Bunu yapacak araci yoksa siz sosyal medyadan ekleyin sadece eger size bir meyli varsa yazar zaten.

Ortada fol yok yumurta yok, kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz adama zorla komplo kuracaksınız yani. Gazozuna ilaç atın, nikah masasına oturtun. Yani böyle soruya böyle cevap. Zorla güzellik olur mu allasen, 20 yılda sana karşı bir ilgisi olsa 20 yıl içinde olurdu zaten. Evlenmek istiyorsun da çevrende bundan başka erkek yok gibi hissettim, aday falan da çıkmamış bana kalırsa.

yani avcıysan hakkını ver madem. kaçırabilirsinizde ..

tanımıyosunuz, herhangi bi yerde ekli vs değil. hç bir his yok. yani adamın aklına düşürüp size görücü olmasını mı sağlamak istiyosunuz?

Tatlişler siz nasıl başladınız merak ettim

Hayır tatlım annem kardeşim yakıştırdı bana da uygun geldi

benim esimin ablasi cok guzel bir kadindir, uzun boylu beyaz tenli, birazcik gec evlendi,
esim arkadaslarina citlatinca hep uzak durdular, genelde kiz tarafindan birisi soyleyince erkekler boyle bi havalara giriyor, sonra bizim dugunde esimin ablasini gorunce bazilari pisman olmustu tabi :))

İş yerimden nerden baksanız 10 kişi görüşmek istedi ama ısınmayınca olmuyor

Aynen öyle kız tarafı hevesli görününce erkekler havalara giriyor bu yüzden onun aklına gelsin istiyorum neden olmasın diye ama maalesef aynı ortamlarda değiliz çocuk başka şehirde gelince de göremiyorum tesadüfen karşılaşma dışında o da 5 6 yılda bir

çiçeğinizi de alın istemeye gidin. öyle düşüncesi olmayana ne yapabilirsiniz ki.

Kızlar bugün beraber oturacak ortam oluştu bakalım ne olacak gayet güzel samimiydi

Bence bu kişiyi siz eskiden beri beğeniyordunuz..ailenizde söyleyince balıklama atladiniz.her gördüğünüzde bir hoslanti oluyordu fakat uzakta oturduğu için sonrasında çabuk unutuyordunuz.fakat yıllar geçip evlilik fikrine kapılınca iyi bir aday kaçırmayım diyorsunuz sanırım.yaslar kaç merak ettim.benim kafama takılan şu belki adam bı beş yıl evlilik fikrinde ve niyetinde değil.bana kalırsa sizi çok isteyen kişileri değerlendirmeniz sizin için daha iyi olurdu.yinede nasip kısmet.bellimi olur Belkide nasibinizdeki kişi odur.hakkinizda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…