Dün gece onları konuştuktan sonra sabaha doğru rüyamda bi evde yatılı misafir olduğumu gördüm şimdi anlamına baktım uzun süredir var olan ilişkiniz evlilikle sonuçlanacak ve en kısa zamanda erkek evladınız olacak yazmış. Uzun süredir kimse yok ama uzun süredir tanıdığım biri o şekilde düşündümNe demek :) bol şans umarim hakkinda hayirliysa o kişi senin kaderindir. Bende gelen kismetleri hep teptim ama eşimi soylediklerinde hic tanimadigim halde isindim ona cunku o kaderimdi.. Senin olumlu dusunmende buna isaret olabilir :) hayirlisi
İstemeye gidinKızlar değerli fikirleriniz benim için önemli hemen başlıyorum. Ben evlilik çağında kaç yıldır işini kurmuş çalışan bir kadınım artık evlenmeyi düşünüyorum kimse olmadığından bir süredir ciddi anlamda üzülüyor ve kafamı takıyordum. Kimse olmamasından derken söyleyenler yok anlamında değil kafama uygun istediğim gibi birinin olmamasından. İsteyen çok olsa da bi türlü içime sinmiyor kanım ısınmıyor. Dün gece annem kardeşimle bu konuyu konuşurken kardeşim birini önerdi eski komşumuz hala görüştüğümüz bugün karşılaştık sohbet ettik senin için uygun bence dedi annemin de aklına yattı. Düşündüm ve olabilir dedim. Hiç görüşmediğim sosyal medya hesaplarımda olmayan biri nasıl istediğim duruma getirebilirim yardımınıza ihtiyacım var. Nasıl o gözle bana bakmasını sağlayabilirim
Ortada fol yok yumurta yok, kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz adama zorla komplo kuracaksınız yani. Gazozuna ilaç atın, nikah masasına oturtun. Yani böyle soruya böyle cevap. Zorla güzellik olur mu allasen, 20 yılda sana karşı bir ilgisi olsa 20 yıl içinde olurdu zaten. Evlenmek istiyorsun da çevrende bundan başka erkek yok gibi hissettim, aday falan da çıkmamış bana kalırsa.
Hayır tatlım annem kardeşim yakıştırdı bana da uygun geldiKusura bakmayın kimseyi kırmak istemem yanlış mı anladım bilemiyorum ama size ilgisini hiç fark etmediğiniz birisi hakkında anneniz ve erkek kardeşinizle birlikte bunla evlenebilirim diye konuşuyorsunuz. Onlarda olur diyor. Şimdi de bunun için ne yapabilirim diye soruyorsunuz. bana biraz tuhaf geldi.
Yani bu durumda ben olsam galiba direkt niyetimi söylerdim. Çünkü aynı yere gidip aynı masaya oturmak eve çağırmak falan tuhaf bi durum.
Bilemedim yaşınız kaç? İş yerinde hiç mi ilginizi çeken size olumlu ışık gönderen kimse yok.
İş yerimden nerden baksanız 10 kişi görüşmek istedi ama ısınmayınca olmuyorKusura bakmayın kimseyi kırmak istemem yanlış mı anladım bilemiyorum ama size ilgisini hiç fark etmediğiniz birisi hakkında anneniz ve erkek kardeşinizle birlikte bunla evlenebilirim diye konuşuyorsunuz. Onlarda olur diyor. Şimdi de bunun için ne yapabilirim diye soruyorsunuz. bana biraz tuhaf geldi.
Yani bu durumda ben olsam galiba direkt niyetimi söylerdim. Çünkü aynı yere gidip aynı masaya oturmak eve çağırmak falan tuhaf bi durum.
Bilemedim yaşınız kaç? İş yerinde hiç mi ilginizi çeken size olumlu ışık gönderen kimse yok.
Aynen öyle kız tarafı hevesli görününce erkekler havalara giriyor bu yüzden onun aklına gelsin istiyorum neden olmasın diye ama maalesef aynı ortamlarda değiliz çocuk başka şehirde gelince de göremiyorum tesadüfen karşılaşma dışında o da 5 6 yılda birbenim esimin ablasi cok guzel bir kadindir, uzun boylu beyaz tenli, birazcik gec evlendi,
esim arkadaslarina citlatinca hep uzak durdular, genelde kiz tarafindan birisi soyleyince erkekler boyle bi havalara giriyor, sonra bizim dugunde esimin ablasini gorunce bazilari pisman olmustu tabi :))
Biriyle de bir yılı aşkın görüştük sonra olmayacağına karar verdimİş yerimden nerden baksanız 10 kişi görüşmek istedi ama ısınmayınca olmuyor
Zaten onu sormak için açtım konuyu anlamadınız galibaçiçeğinizi de alın istemeye gidin. öyle düşüncesi olmayana ne yapabilirsiniz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?