- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi Birgenckizxx10
-
Ya neden yalan söyleyeyim. Hiç yasamadiniz mi böyle bir şey. Kafayı yicem. Daha 17 yaşındayım. Ve bir buyugume bile anlatamıyorumVe belli ki erkeksin,derhal forumdan dışarı..
Kızlar peçelerinizi kapayın,namahrem var:)
Inan bana senden daha inançlı oldugum kesin bu yorumunla. Sorunumu paylasiyorum yardım edin diye. Yaptiginiza bakinŞu mübarek günde yaptığınla eğleniyomusun?
Fake yapıştırmasını sevmem ama bukadar kötü durumda pişman olan şuan dua ediyo olmalıydı bence..
Asıl allah seni ıslah eylesin. Bir de hamilesin. Çocuğunun başına gelince anlarsın ancakYuh be bari şu mübarek kandil akşamı yapmayın..Allah ıslah etsin sizi..bugün üye olmuşsun haftasonu birde yine bir ergen sendromu..
Dedem anneannem ölünce başka bir kadınla evlendi seneler sonra. Annemin üvey kardeşi oldu. Benimle yasit. Şu an konusmuyoruz onlarla zatenbenim öz teyzem küçükken bana dantel neyim öğretmeye çalışırdı.teyzemle bir iki zincir çekmişliğim var epi topu o kadar.El alemde ne fantastik üvey teyzeler varmış yaw.insan gerçekten hayret ediyor.
Inan yada inanma ama insan bir yardımı esirgemez. Yapacaginiz bir empati duygusu. Kitap karakterlerinin yerine kendinizi koyuyorsunuz. Bu hayalse bile size bir koyun o hayale kendinizi. Iste bende böyle bir hayal aleminde yaşıyorum. Hangi insan bu kadar hissederek yazar bu konuyu? Yaşamayan anlamaz derlerdi de inanmazdimİnandırıcı gelmedi bana anlattığın,
O yüzden yorum yok.
Diyelim fake. Ne olacak ki? Benim gibi bir sürü kız var bu sitede eminim. Sizden yardım bekliyorum yaptiginiza bakın.Buram buram fake kokan konu
Kaç yıldır atlatmaya çalışıyorum. Becerdim diye düşündüm. Ama haftalardir kötüyüm. Evet kızım. Keşke olmasaydim.Şayet gerçekse konun psikiyatriste gitmelisin elbette ki. Bu konularda biz nasıl yardımcı olabiliriz ki? Bir kadın psikiyatristle daha rahat edersin sanıyorum (tabi gerçekten kadınsan). Kendi başına üstesinden gelmeye çalışsan da yapamaman çok normal anlattıkların gerçekse, çok çetrefilli konular bunlar, istismar söz konusuyken hem de...
Keşke öyle olsaydı. Keşke şaka yaptım eglendim sizinle diyebilseydim.Ay inşallah fakedir üzüldüm kıza
Saçmalama neden yalan söyleyeyim ki? Eğlenmek isteseydim bir sürü site var. Hele ki bu saatte uyumam gerekirken uyumuyorum sürekli dusunmekten. Bu cikmazdan nasıl kacabilecegimi düşünmekten uyuyamiyorum bileAllahtan bir iki sene surdu... kismina kadar inansam mi diye dusunuyordum.
Bu konulari bari alet etmeyin can sikintiniza..
Kızım ve evet istismara uğradım. Kucuklugumden bu yüzden nefret ediyorum. Herkes der ya en çok kucuklugume dönmek istiyorum diye. Iste benim dönecek geçmişim bile yok.Erkek uye ama nedense inandim ben.
Erkek ve istismara ugramistan yana kullaniyorum oyumu
Acil olarak psikiyatriste git lütfen...Kaç yıldır atlatmaya çalışıyorum. Becerdim diye düşündüm. Ama haftalardir kötüyüm. Evet kızım. Keşke olmasaydim.
Asıl allah seni ıslah eylesin. Bir de hamilesin. Çocuğunun başına gelince anlarsın ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?