istiyorum olmuyor

bence sen erkeksin diye düşünüyorum çünkü bi bayan ilişkiyi bu kadar rahat anlatamaz diye düşünüyorum bir nasıl yerini bulmaz ya saçmalamayın

erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamaya çalışıyoruz ama o tam yapamıyor %100 sertleşmesi olmuyor veya yerini bulamıyor
Ben de bıktım artık çok istiyorum ama bir şey diyemiyorum
ona nasıl yardımcı olabilirim ya da nasıl konuşabilirim

Vajinaya doğru ,oklarla işaret çiz , daha da bulamıyorsa yer bildirimi yap :KK53:

Göbek deliğinizden başlayarak aşağı doğru neon ışıklı minik minik tabelalar yaptırın.Sırt üstü yatın üzerinize dizin.Elinizede o tabelaları gösteren büyük bir ok işaretli pankart yapın.Daha yol gösterici olması açısından ortamın loş yada karanlık olması önemli tabi:süslü:
:KK48::KK48::KK48::KK48:

Ahahhhaaaa cok güldüm sabah sabah yaa :)) yol gösterin öyleyse de sapmasın başka yere. YA şaka bi yana sertleşme sorunu heyecsndan da olabilir ya da yorgunluktan erkek arkadaşınızla bu konuyu konuşurken de dikkatli olmanız gerekir. Bence biraz on sevismeyi uzun tutun

erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamaya çalışıyoruz ama o tam yapamıyor %100 sertleşmesi olmuyor veya yerini bulamıyor
Ben de bıktım artık çok istiyorum ama bir şey diyemiyorum
ona nasıl yardımcı olabilirim ya da nasıl konuşabilirim
Haydar Hocaya sorun:KK48::KK48::olamaz:

Sabah sabah bu mu dert oldu daha afyon patlamamış,kahve elimde konuya bak yerini bulamıyor ,sertleşmiyo!zıkkımın dibi,gece aç bari şu konuyu yeri tarif ederler.....

Göbek deliğinden başlanarak gidiş dönüş fosforlu kalemlerle çift şeritli yol çiziyorsunuz. Yol çizgileri bir bütün olsun ki sollama yasağı olduğunu unutmasın birde sakın unutmayın farklı renkler kullanın ki dikkat çeksin. Çıktıktan sonrada dönüş yolunu kullanacak aman ha sakın geldiği yerden geri gitmesin kaza falan olur sizdeki bu istekle. Kalabalıktır ordaki trafik

Polislerin kullandığı sarı şeritler var "olay yeri" yazar üstünde. Onunla ilgili alanı cevreliyoruz.. Hoop nerdesin aşkım burdayım aşkım..

Diğer sorun için doktora gidin kamışa su yürümüyor demek ki..

Back
X