• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyeti işe yariyor mu

Selaynus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
79
0
1
Manisa
Merhaba arkadaslar
1.64 boylarinda ve 55 kiloyum. 2 hafta sonra tatile gidicem ve zayıflamam lazim. Daha önce aç kalarak zayiflama çalistim 1 hafta neredeyse hiç bisey yemedim ama hiç kilo veremedim. Hastalandim. Zayiflamayi çok istediğim için spora yazildim. Ve adini çok duyduğum bir diyete basladim. İsveç diyeti. Sabah 9 da kalkiyorum ve spora gidiyorum 1 saat pilates de yapiyorum orda yarim saat evde de kosu bandi var gelince de 1 saat tempolu yürüyorum...
İsveç diyetiyle 2 haftada 7-20 kilo verilebiliyormus. Sizce de ben bu programla 8 kilo verebilir miyim? Lütfen yardimci olun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İsveç diyetiyle 2 haftada 7-20 kilo verilebiliyormus.
20 kilo mu verilebiliyormuş. :53:
Yapmayın arkadaşım. Tamam kilo vermek istemenizi anlıyorum da..
İki haftada 8 kilo versen sonraki bir haftada 10 kilo geri alırsınız..
Sağlığınızı kaybedersiniz.
İki haftada verebileceğiniz maksimum kilo bence 3-4 -ki bu bile fazla...

Yaa bir de kilonuz boyunuza göre normalmiş. Sonradan farkettim. Sorun psikolojik.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
1.64 boylarinda ve 55 kiloyum. 2 hafta sonra tatile gidicem ve zayıflamam lazim. Daha önce aç kalarak zayiflama çalistim 1 hafta neredeyse hiç bisey yemedim ama hiç kilo veremedim. Hastalandim. Zayiflamayi çok istediğim için spora yazildim. Ve adini çok duyduğum bir diyete basladim. İsveç diyeti. Sabah 9 da kalkiyorum ve spora gidiyorum 1 saat pilates de yapiyorum orda yarim saat evde de kosu bandi var gelince de 1 saat tempolu yürüyorum...
İsveç diyetiyle 2 haftada 7-20 kilo verilebiliyormus. Sizce de ben bu programla 8 kilo verebilir miyim? Lütfen yardimci olun...

Senin kilon gayet iyi boyuna göre bu aç gözlülük niye çok afedersin ama durduk yere kendini mahvediyorsun yazık bünyene çok çok kilolu olsan şok diyet tamam yap diyeceğim hoş o da sağlıksız ama ona da eyvallah sen 55 kılo bir insansın ne için şok diyet yapmayı düşünüyorsun :19: bünyene vücuduna yazı sabah kalk beyaz peynır yumurta domates salatalık yanında şekersiz çay iç öğlen tavuk ızgara akşama çorba oh mis nasıl kilo verirsin birde spor yapıyormuşsun daha ne bırakın şu isveç dukan diyetlerini yazık etmeyin kendinize :19:

• Beğen
Reactions: anu
O boya 8 kilo verirsen olur mu sence? bence kilon normal isvec diyetine falan gerek yok

Merhaba arkadaslar

Kusura bakma bu boya kiloya gayt iyisn sen zayiflamm lazm dersn benim gibi sismanlar olsn ayrica o diyet hiccccccccc bir ise yarmiyr cnm bnm

Bu diyeti çok araştırdım ve herkes kilo verdiğini iddia etmis hatta 10 kilo bile veren var işe yariyomus yani

annem gençken bu diyetten yapmış ve sürekli başı dönüyormuş, halsizlik oluyormuş, rahatsızlanıyormuş falan...yapmayın.sağlığınızı kötü yönde etkileyecek bir diyet yapmayın.ayrıca boyunuza göre kilonuz iyi.ağır bir diyete ihtiyaç duyacak kadar fazlalığınız yokki.porsiyonlarınızı küçültün, geç saatte yemek yemeyin, abur cubur-tatlı falan fazla yemeyin, bol su için.bunlar sizin kadar az fazlalığı olan biri için yeterli.

Bu diyeti çok araştırdım ve herkes kilo verdiğini iddia etmis hatta 10 kilo bile veren var işe yariyomus yani

2 haftada 10 kg ver bakalım sen daha sonra görürsün onun acısını 10 kg sana 20 kg olarak geri döner,vücudundan yağ değil su kaybedersin su kaybettiğin için hastahanelik olursun bilincin kapanır,kalp krizi geçirebilirsin böbreklere ve diğer organlarına zarar verebilirsin,internette her yazana inanma.:34:

Annen kilo verebilmis mi

diyete devam edememiş ki kilo versin bir gün sokakta fenalaşmış bırakmış o yüzden.sizin abartılacak kadar fazlalığınız yok o yüzden ağır bir diyet yapmanıza da gerek yok.gerçi fazlalığı çok olan kişiler de ağır diyetler yapmamalı, sağlıklı şekilde kilo vermeli.

1.64 boya 55 kiloya mı zayıflayacaksın?? Ya boyun 1.64 değil ya da kilon 55 değil o zaman. Ben 1.61 boya 54 kiloyum zayıfım , kilo al bile diyen var. 34 beden olmak mı amacın

1.64 boya 55 kiloya mı zayıflayacaksın?? Ya boyun 1.64 değil ya da kilon 55 değil o zaman. Ben 1.61 boya 54 kiloyum zayıfım , kilo al bile diyen var. 34 beden olmak mı amacın

bence sen de 1.61 boy 54 kiloyla zayıf olamazsın.:53::53:

zayıf dediğin zaten 34-36 bedendir.:44:

38 normal.

40 bedenden sonrası artık kiloluya girer.

valla gayet zayıfım:) 36 bedenim . 51-52 düşünce çok zayıf duruyorum

ilginçmiş valla. kilo demek ki insandan insana bu kadar farkeden bir şeymiş demek.

benim boyum 1.64-65 kilom 49-50 ben de 36 giyiyorum.

önceden 34 de oluyordu birkaç kilo aldım 34 olmuyor.

hatta dar olan bir 36 beden pantolona giremiyorum bile.

tabi giydiğimiz markaların kalıpları farklı olabilir. bazıları daha dar kalıplı oluyor.

ya da kiminin kemikleri iri oluyor falan görmeden yorum yapmamak lazım. belki konu sahibinin fazlalığı vardır.

ilginçmiş valla. kilo demek ki insandan insana bu kadar farkeden bir şeymiş demek.

benim boyum 1.64-65 kilom 49-50 ben de 36 giyiyorum.

önceden 34 de oluyordu birkaç kilo aldım 34 olmuyor.

hatta dar olan bir 36 beden pantolona giremiyorum bile.

tabi giydiğimiz markaların kalıpları farklı olabilir. bazıları daha dar kalıplı oluyor.

ya da kiminin kemikleri iri oluyor falan görmeden yorum yapmamak lazım. belki konu sahibinin fazlalığı vardır.

ben 49-50 olunca acıyarak bakıyorlardı :( boyum da daha uzun duruyor mesela. 165 gibi duruyorum. Bilemiyorum kemikten olabilir. Fotograf mı koysak :27:

ben 49-50 olunca acıyarak bakıyorlardı :( boyum da daha uzun duruyor mesela. 165 gibi duruyorum. Bilemiyorum kemikten olabilir. Fotograf mı koysak :27:[/QUOTEBazı insanların vücut yapısıyla alakalı,vücudu çok sıkı olanlar kolay kolay kilolarını göstermiyorlar belki sizinkide böyledir.

ben 49-50 olunca acıyarak bakıyorlardı :( boyum da daha uzun duruyor mesela. 165 gibi duruyorum. Bilemiyorum kemikten olabilir. Fotograf mı koysak :27:

belki boyunu yanlış biliyorsundur. istiyorsan fotoğraf koyabilirsin tabi.:1:

mesela benim omuzlarım dardır. kollarım bileklerim belim incedir ama basenlerim ve kalça kısmım geniştir.

şahsen boyla kilo arasında 7 fark olup zayıf durmak düşük ihtimal ama kemik yapısından olabilir.

ya da herkesin zayıflık anlayışı farklı tabi ki.

konu sahibi 55 kiloymuş ben de 55 kilo olsam kesin fazlalığım var diye düşünürdüm çünkü basenlerimden alırdım kilo alsam.

tabi ki isveç diyeti mantıklı değil. biraz beslenmesine dikkat etmesi yeterli.

ben 49-50 olunca acıyarak bakıyorlardı :( boyum da daha uzun duruyor mesela. 165 gibi duruyorum. Bilemiyorum kemikten olabilir. Fotograf mı koysak :27:[/QUOTEBazı insanların vücut yapısıyla alakalı,vücudu çok sıkı olanlar kolay kolay kilolarını göstermiyorlar belki sizinkide böyledir.

bilemiyorum...bide spor yapsam demekki ne olucak :52:

Back
X