ahahahaha gercekten minasi bi etki birakmissam ben de gun boyu seni aneme anlattim
aa öyleemiii
ahahahaha gercekten minasi bi etki birakmissam ben de gun boyu seni aneme anlattim
ewet hayatim kocacikina bayildi,bayilir annem boyle yabanci damatlara :))
bi benimki bayılmıyo
aaa hadi yaa,aksine senin annenin bayilmasi.lazim sni mutlu ettigi icin
seviyo da çaktırmıyo
ben en çok seviyoruuummm
Kizlar merb.bgn 81.4 ciktim.yani wermek.surda dursun,200.gr fazla ciktim.ben soyle dusundum,wc cikamiorum we ben dun uzun bi zamandan snra cardio yaptim,kaslarim sismis odem yapmis olabilir.ayrica 3 fincan yesil cay tarcinli yourt we sinemaki cayi icip yattim,banamisin demedi.o yuzden tartida bole ciktgmi dusunym
duygucum yazdım bişeyler söylesin banabenim sadece 17 günüm var sadece 17
yapıcaksın o zaman canım. annen ne güzel söylemiş, sana destek olurum demiş. yapmalısın.
gözdecim günaydın ianan ve devam et en az bu diyet sonunda 6 kilo verecegine eminim bunu yapıpda 6 kilo vermeden bitiren kimse yok nette en çok yapılmış diet ve tam yapanlar hep başarı elde etmiş kesinlikle sende yapacaksn o şişkinlik falandır belki içtiğin suyu tam atamamış olabilirsin hergün tartılmanın olumsuz yanı bu belki kilo verdn şişlikten göremiosn bu seni üzebilio ama hergün tartılmayı bırakma yinedde daha çok sıkı tutabilirsn böylece canım birde arkadaş demiş ya vucuttan giden su gerçekten ölçdrsen paylaş olurmu çok merak ediyorum aklım hep bu diyette 1 saat spordan yapmasam belki olur diyor içimden bir ses anneme okuttum bu diyeti yaptıklarımızı annem sadece 13 gün dayanacaksın sen neler yapmış kişisin bunumu yapamıosn dedi aldıgım elbiselerle mini defile yaptımda:)yap şu diyeti ben sana destek olurum bozdurmam diyor 17 günün var degerlendir diyor..şimdi bende tek oluşan eksiklik güven 2 kere başladım ve bıraktım 3 kez başlama olurmu ?araştırıorum yok benim 17 günüm var en hızlı zayıflatacak diyet bu gibi buldum muzaffer kuşhan falan ama isveç kadar yorum almamış başarı yorumu kendime güvenemiorm artık valla sinirden aglıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?