Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

canım yerdeki hareketde boyunu çok kullanıorz boyun kasların güçlenio belli süre sonra biraz daha agrı azalıo o bende de hala olan bir sorun 100 kadar kafamızı havada tuturuo olacak o kdar ama hafifliyo belli süre sonra zaten o hareketlerin hepsini onlar gibi yapmamız zor o kadın o videodsa 10 yıldır yaptıgını belirtio:)

kizlar ramazandan once 3 gun uygulasam bu diyeti acaba faydasini gorur muyum 3 gunde?
bi de ramazan a uyarlanip yapilabilir mi?
mesela sabah ve ogle nin yarisini sahurda,
ogle nin diger yarisini ve aksam i iftarda yiyerek deva edilebilir mi acaba?
bayilip dusmeden yapabilirsen biraz sok amacli yapayim diyorum ne dersiniz?
ben simi karatay diyeti yapiyordum aslinda.
bu da ilgimi cekti. :44::26:

bi de ben calisiyorum, calisan insanlar yapabiliyor mu?
yoksa direk gunu uyuyarak yatip yuvarlanarak mi gecirmek gerekiyor
kusura bakmayi bilmedgm icin soruyorum.

Son düzenleme:

callanetics ten mi bahsediyosunuz kizlar?
ben de bi ara yapiyodum ama bu aralar baya bosladim,
yuruyus yapiyorum duzenli olarak
esim yuruyus unde sklastrdgni soyluyor..

Son düzenleme:

cnm bu diyeti ya 6. Gun ya da 13. Gun birakabiliosun.3 gun yapilmamasi gerekio.
İlk gunler ben yatip yuwarlandm,smd ole deilim ama.herkesin yapabilecegi bi diet de deil cogunlukla dayanamadi ark

callanetics ten mi bahsediyosunuz kizlar?
ben de bi ara yapiyodum ama bu aralar baya bosladim,
yuruyus yapiyorum duzenli olarak
esim yuruyus unde sklastrdgni soyluyor..

ewet callanetics den bahsedioruz.aramizda karatay dieti yapmak isteyenler war karatay dieti ile ilgili tecrubeni paylasirsan melike we duyguya faydasi dokunabilir

icimi rahatlattin.uzuluodum ben de yarim yamalak yapiorum faydasini goremicem die

karatay cok eglenceli ve doyurucu bi diyet.
ama yavas kilo veriyorsun.
isvec teki gibi bi beklentiniz olmasin.
bence herkesin yapabilecegi bir diyet karatay,
kolay gelsin kizlar, ins istedgniz kiloya ulasirsiniz.
demek 3 gun yapilmiyor isvec diyeti.
peki canim, cok saol bilgi icin :)

rica ederim cnm,guzel dileklerin icin cok saol,sana da kolay gelsin:)

merhaba kızlar bende isveçi bırakmak zorunda kaldım normalde az yerim diyetteyken ama olmadı bununla günde 2 saat spor yaptıgımdan sanırım diyetisyenimde isveçle verilen kiloların kas ve su oldugunu söledi cidden ölçtü suyumu cok azaltmış zaralıymıs yani yada bn kaldıramadım

ben de carsmba gunu suyumu olcturcem bakalim nolacak

canım bende marttan bu zamana 12 kilo verdim ve çok az yemeye dayanbiliorm aslında ama günde 1 saat sabah yürüyüşü 1 saat akşam yürüyüşü 1 saat callanetics yapıorm birede benim 1 saat yürüdüğüm yol normelde 1.30 saatte yürünecek yol mayıstan beri yürüdüğüm için hız kazandım zaten benim yaptıgım spor bu diyetin günde verdiği tüm kaloriyi yaktırıo ben 76.6 ile başladım 3 .gün sabahı tartıldıgımda 73.2 çıktım yani 2 günde 3 kilo 4gram verdim ama dayanamadım bildiğin aç kaldım :):)

canm bende bundan 2 yıl önce filan 1 buçuk ayda 15 kg vermiştim ama dikkat etmedim hiç geri aldım günde 2 saat salonda spor yapıyorum eger fırsatın varsa onuda tavsiye ederim canm :) isveçi annem de yaptırmıyo bana yani isveç yapmaya maalesef hç imkanım klmadı artık ve acilde kg vermem lazm ramazana kadar çünkü kayınvalidecimle bulusucam ve üniden tatile geldigimden beri oyalıyorum kadını ufff kilolar simdi senn paylastıgın diyete baslıcam yarın cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…