bence de ondandır canım moralini bozma
saol tatlim,sen naptin ayran detoxuma basladin mi?tartildin mi?
evet canım tartıldım ama ben dün akşam çok kötü bişey yaptım. yarım tabak tavuklu pilavı, kepek ekmeğiyle yapılmış yarım tostu afiyetle yedim. birini akşam 10 da birinide gece 2 de. sonuç tartıda +500 gr
detoksuma başladım tadı iyi, sevdim yani. zaten 2-3 gün yapıcam. dayanırım heralde. ahh ahh ne zaman kurtulucam şu 80 li kilolardan
evet canım tartıldım ama ben dün akşam çok kötü bişey yaptım. yarım tabak tavuklu pilavı, kepek ekmeğiyle yapılmış yarım tostu afiyetle yedim. birini akşam 10 da birinide gece 2 de. sonuç tartıda +500 gr
detoksuma başladım tadı iyi, sevdim yani. zaten 2-3 gün yapıcam. dayanırım heralde. ahh ahh ne zaman kurtulucam şu 80 li kilolardan
gözdecim iyiki varsın son günler oldugu için ben depresyona girdim heralde 1 sene sonunda senin geçen gün dedgin gibi ben kusursuz karşılamak istiorm buda beni strese sokuyor sabah 7 den beri pc başında diyet bakorm en çok verdiren isveç daha bişey yemedim karasızlıktan tabi dün morel bozuklugu ile sildim sürdüm ne varsa m,deye sabah bi baktım tartı 77.3 gösterio agladım agladım annem sonra benle pc başına oturdu bu diyeti yap ben seni engellerim dedi kıtafet falan denetti morel olsun diye o zman ben şimdi arayışları bırakıorm morel bozuklugunuda ilk defa bu diyeti yapacakmış gibi bir moda giriorm gidip kahve yapıorm ve başlıorm 17 günüm ve hayellerim var hergün tartılacagım ister az ister çok senin gibi olup pes etmeyecegim destekleriniz çok önemli benim için gerçekten morel yönünden çok çöktüm
başlangıç 17.07012 salı 77.3 diorum bugünü 1. gün sayıyorum yarın sabah kilomu yazarak devam ediorum ben regl olucam heralde ödem topladı vucüdm ondan 77.3 gösterio tartı neyse ne öylede olsa böylede olsa regl bitince gerçek kilomu zaten görürüm henüz olmadım ama yakın
kızlar şimdi bişey sorucam sizce regl döneminde kilo verilirmi yoksa kilo verilmez mi çoğu insan regl olunca tartı fazla çıkıo ve kilo aldıgını sanıo regl bittiginde vucüt kilo verdiyse onu gösterir degilmi ?
kızlar şimdi bişey sorucam sizce regl döneminde kilo verilirmi yoksa kilo verilmez mi çoğu insan regl olunca tartı fazla çıkıo ve kilo aldıgını sanıo regl bittiginde vucüt kilo verdiyse onu gösterir degilmi ?
tatlim bak sana farkli bisi dicem.bu ayran detox u regl oncesi icin harika bi detox wucuttaki fazla odemi atio seni regl i donemine hazirlio.hazir regl in yaklasmisken istersen once duygu gibi detox yap ardindan iswece basla
bakındım canım ayran detoksuna nettenn isveçi yapmak başarmak istiorm kendime 2 başarısızlık yüzünden çok kızgınım ne olursa olsun bu diyetle en az 6 hedefim 8 kilo vermek istiorm bişey sorucam senin bir kaç güne bitecek yapmzsan bile yine siteye girersn demi sensiz olmaz
tatlim bak sana farkli bisi dicem.bu ayran detox u regl oncesi icin harika bi detox wucuttaki fazla odemi atio seni regl i donemine hazirlio.hazir regl in yaklasmisken istersen once duygu gibi detox yap ardindan iswece basla
ben sevdim bu ayran detoksunu. serin serin hem yazın süper. az önce kardeşimin arkadaşı geldi. cipsler, çikolatalar, jelibonlar, kekler doldurmuşlar tabak tabak. şöyle bir baktım masaya ve içimden dedimki siz mi güçlüsünüz ben mi!!! 1 kırıntı bile almadım çıktım odadan :)))
Duygi we gulsu,gelip sizin bogaziniza ellerimle kelepce takcam bu ne istah yahu:))) benim de canim dun gece bi dondurma istedi ki sormayin,aman allah nasil canim istior.sonra gittim dondurma ile kawga ettim,bana bak.dedim,beni yenemezsin,sen kimsin ki,seni yicem de nolcak dedim,snra gittim aynaya baktim,neredeyse yarisi erimis olan gobegime baktim,emeklerimi dusundum,eski gunlerimi.istemedigimi we dolabimda etiketiyle duran dunya kadar elbisemi dusundm hemen.kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?