Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

Kizlar bide ilk 4 gun benim de gozum donuodu,borekler hamur isleri gozumin onunden gitmiodu,ben de sawastm kendimle,bnm icn de cok kolay deildl.ama inanin 5.gunden snra ole rahat gecioki.mesela hala ogle yemegimi yemedim,okadar tokumki.wucud da terbiye oluo sabir sadece biraz metanet :)

saol tatlim,sen naptin ayran detoxuma basladin mi?tartildin mi?

evet canım tartıldım ama ben dün akşam çok kötü bişey yaptım. yarım tabak tavuklu pilavı, kepek ekmeğiyle yapılmış yarım tostu afiyetle yedim. birini akşam 10 da birinide gece 2 de. sonuç tartıda +500 gr
detoksuma başladım tadı iyi, sevdim yani. zaten 2-3 gün yapıcam. dayanırım heralde. ahh ahh ne zaman kurtulucam şu 80 li kilolardan

gözdecim iyiki varsın son günler oldugu için ben depresyona girdim heralde 1 sene sonunda senin geçen gün dedgin gibi ben kusursuz karşılamak istiorm buda beni strese sokuyor sabah 7 den beri pc başında diyet bakorm en çok verdiren isveç daha bişey yemedim karasızlıktan tabi dün morel bozuklugu ile sildim sürdüm ne varsa m,deye sabah bi baktım tartı 77.3 gösterio agladım agladım annem sonra benle pc başına oturdu bu diyeti yap ben seni engellerim dedi kıtafet falan denetti morel olsun diye o zman ben şimdi arayışları bırakıorm morel bozuklugunuda ilk defa bu diyeti yapacakmış gibi bir moda giriorm gidip kahve yapıorm ve başlıorm 17 günüm ve hayellerim var hergün tartılacagım ister az ister çok senin gibi olup pes etmeyecegim destekleriniz çok önemli benim için gerçekten morel yönünden çok çöktüm
başlangıç 17.07012 salı 77.3 diorum bugünü 1. gün sayıyorum yarın sabah kilomu yazarak devam ediorum ben regl olucam heralde ödem topladı vucüdm ondan 77.3 gösterio tartı neyse ne öylede olsa böylede olsa regl bitince gerçek kilomu zaten görürüm henüz olmadım ama yakın

senin yine iyidir canım tartı beni 1 kilo fazla gösterdi nasıl bir kader bizimki bu ne ya 3 günde 1 kilo verp 1 günde alıoz

kızlar şimdi bişey sorucam sizce regl döneminde kilo verilirmi yoksa kilo verilmez mi çoğu insan regl olunca tartı fazla çıkıo ve kilo aldıgını sanıo regl bittiginde vucüt kilo verdiyse onu gösterir degilmi ?

eywaahhhh kuzum noldu size bu ara herkes kacirior dun gulsu da tatli yemisti

iste bu,sen busun,brawo tatlim :) hemen ic nescafeni.halletcez hallolcak,canini sikma sen.regl i doneminde wucut 4 kg a kadar odem yapabilio o yuzden hic skma canini.regl in bitsin,bi hafta gecsin,gercek sonuclati taryida ozaman gorceksin.lutfen benim icin bgn yumurtanin beyazini ye extra

tatlim bak sana farkli bisi dicem.bu ayran detox u regl oncesi icin harika bi detox wucuttaki fazla odemi atio seni regl i donemine hazirlio.hazir regl in yaklasmisken istersen once duygu gibi detox yap ardindan iswece basla

tamam canım aynen dedgin gibi yapıorm kendimi topluyorum günler çok hızlı geçio son günlerimi çok iyi degerlendirmeliyim yeter bu kadar kararsızlık kendime güvenmeliyimm bu sefer başaracagım çokk teşekkür ederm canım çok çokk

tatlim bak sana farkli bisi dicem.bu ayran detox u regl oncesi icin harika bi detox wucuttaki fazla odemi atio seni regl i donemine hazirlio.hazir regl in yaklasmisken istersen once duygu gibi detox yap ardindan iswece basla

bakındım canım ayran detoksuna nettenn isveçi yapmak başarmak istiorm kendime 2 başarısızlık yüzünden çok kızgınım ne olursa olsun bu diyetle en az 6 hedefim 8 kilo vermek istiorm bişey sorucam senin bir kaç güne bitecek yapmzsan bile yine siteye girersn demi sensiz olmaz

cnm benim inan gecio,bak bana 8. Gunum oldu.oyy kiamaammmm :) tabi ki gircem,iswecle bitmio ki bu surec daa onumde baya yolum war,we sen duygu we gulsu burda oldugu muddetce burdan ayrilmam,sizsiz tadi olmuor vunku.ben inandim,size de cok inandim.kendime de. Bu kilolari werip sonra da koruycaz,guclendiricez.we bunu hep birlikte yapcaz,ben burdaim,kapim acik destek wermek.we almak isteyen herkese :)

ben sevdim bu ayran detoksunu. serin serin hem yazın süper. az önce kardeşimin arkadaşı geldi. cipsler, çikolatalar, jelibonlar, kekler doldurmuşlar tabak tabak. şöyle bir baktım masaya ve içimden dedimki siz mi güçlüsünüz ben mi!!! 1 kırıntı bile almadım çıktım odadan :)))

Duygi we gulsu,gelip sizin bogaziniza ellerimle kelepce takcam bu ne istah yahu:))) benim de canim dun gece bi dondurma istedi ki sormayin,aman allah nasil canim istior.sonra gittim dondurma ile kawga ettim,bana bak.dedim,beni yenemezsin,sen kimsin ki,seni yicem de nolcak dedim,snra gittim aynaya baktim,neredeyse yarisi erimis olan gobegime baktim,emeklerimi dusundum,eski gunlerimi.istemedigimi we dolabimda etiketiyle duran dunya kadar elbisemi dusundm hemen.kendime geldim

Duygu we gulsu,gelip sizin bogaziniza ellerimle kelepce takcam bu ne istah yahu:))) benim de canim dun gece bi dondurma istedi ki sormayin,aman allah nasil canim istior.sonra gittim dondurma ile kawga ettim,bana bak.dedim,beni yenemezsin,sen kimsin ki,seni yicem de nolcak dedim,snra gittim aynaya baktim,neredeyse yarisi erimis olan gobegime baktim,emeklerimi dusundum,eski gunlerimi.istemedigimi we dolabimda etiketiyle duran dunya kadar elbisemi dusundm hemen.kendime geldim

brawo tatlim,iste bu :)benim de iki tane erk kardesim war,biri surekli cips yiyor,oburu wiski cikolata yapio her aksam.bi de diet de olduumu bile bile abla gel icelim senle nezamandir icmioz dio.yalan deil bir canim istio sormain gitsin ama hemen hayir diorum,eylulde bol bol icicez :)

helal sana canım :))) bende haftanın 1 günü sapıtıyorum, diğer günler iyiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…