Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

insallah rabbim yardım eder cnm yaa 1 e kadar filan uyursun zatn geriside tv burda filan bi şeklde geccek artık :)

evt :) irem cnm sen neler yapıyosun :)

ben de okuyorum burda degil ama. sinifta da kaldim gecen sene bi guzel ama iste benim psikolojim mahvolmustu, butun her sey birbirini destekliyodu ben de hic bi sey yapmak istemiyodum falan filan bi seyler. iste yeni yeni bu sene iyiyim. boyle iste simdi bi ay falan turkiyedeyim, seneye cok az donucem galiba. 2 senedir ordayim, ilk sene nefret etmistim, simdi bu sene turkiye den nefret ettim. insanlarin bu kadar kompleksli bu kadar kaba gorgusuz oldugunu yeni anliyorum. of ben de sabah sabah felsefe birbirbir neyse oyle ama insanlar komplekslerinden diger insanlara kotu davraniyo burda, insallah herkes kendisiyle barisir da bi rahatlariz. kendi ulkemden soguttular resmen

cnm senn canını yakmış birileri belli ama çare yine sen de böle karamsar olma biraz pozitif bakmaya calıs cok takılıyosun :s

haha yok canim iste eskiden oyleydi de artik gecti. o yuzden farkian variyorum, insan kendisi mutsuz olunca diger insanlara anlayissiz davraniyo onlari ezmek istiyo falan. ne biliyim marketteki kasiyerlerin suratsiz olmasi bile cok fark ediyo. bi gulunce nasi mutlu oluyo insan. ne biliyim hem musteri guleryuzlu olsa onun gunu guzel gecicek, kasiyer de isini daha rahat mutsuz olmadan yapicak falan. ay sacmaliyorum susuiyim ben artik sustum

ben bu diyeti yaptım bir ara 14 kilo verdim 2 haftada ama kalp spazmı geçiridm bir gece yogum bakımda kaldım doktor bana kalp kaslarını zayıflattıgı için böle oldun dedi birdaha yapma dedi anlatamam okadar korktumki o korku kaldı bende 8 senedir panik atak hastasıyım iyiki kalp kriizi geçirmemişin dedi sizlerle paylaşmak istedim umarım kızmamışınızdır genede saygı duyarım bu diyet 550 kalorilik galiba ben 1600 kalorilik yaıyordum doktoruma 140 indirsek olmazmı dedim ayakta duamazsın dedi isverci sordum çok kolay kilo alırsın ve veirisin dedi bu diyetle kalk kasları zayıflıyomuş ve sakıncalıymış hızlı kilo vermek sakıncalı dedi ayda en az 4 kilo en fazla 6 verebilirsin dedi metebolizmaya baglı dedi bende karataya geçtim bugün bakalım bunda neler başarıcam diyete başlamadan 118 kiloydum vermeye başladım sonra 103 kiloyla 7 takıma girdim onlar sayesinde 18 kilo verdim az kilom kaldı onunda veirisem dünyalar benim herkeze güzel bir gün diliyorum şimdiden ramazan bayramınız orucunuzu allah kabul etsin dualarınızıda hayırlı günler diliyorum

ne güzel kaynatmışsınız..
bugün sil başladım isvece çünkü bir hayli bozmuştum (gözde okumaa sen)

canım gözümü korkuttun yaa bune keyfim kaçtı ama mecburi yapıcam son 10 kaldı zaten bitmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…