Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

gunaydin kizlar ben bu sabah yine ayni kilodayim, gram oynamamis. 52,5. bu arada benim icin onemli bi sey soylemek istiyorum. ben bu isvec diyetini yeme duzeni olusturmadan once bi kac kilo (5 aslinda) vermek icin yapiyorum cunku yeme bozuklugum var 3 yildir yaklasik. mesela 45 kiloydum ama bi big mac falan yiyince oh tamam bugun diyet gunu degil diyip, ustune kocaman pizza soylerdim, ustune bi kutu aile boyu dondurma, bunla da duramazdim tereyag ekmek falan ne bulursam tadi umrumda olmadan en kalorili seyleri yerdim. simdi bunu da kimligim belli olmadigi icin rahat rahat yazabiliyorum, rahat degil de en azindan acikliyorum yani. tabi bu "binge eating" yapip 45 kiloda kalmak icin de bi kac gun ac gibi dolasmam gerekiyordu, dusunsene bi gunde 10000 kaloriden fazla almissin. neyse daha fazla detaya girmiycem, bu konu benim icin hassas bi konu, bu siteye 4 yil once kaydolmusum, neden hatirlamiyorum, ama 4 yildir yazdigim tek konu bu. eger ustume gelinecekse, 50 kusur kilosun denilecekse benim buraya yazmaya devam etmemin bi anlami yok. oyle yapacaksaniz soyleyin ona gore yazmiyim en azindan demotive olmam.

mesela gozde bi yerlerde sey yazmisti "elbise aliyorum ama suslenmek bile istemiyorum bu kiloyla neyine susleniyosun psikolojisine giriyorum" gibi bi sey. iste ben de 7-8 kilo alinca ayni duruma dustum. su an artik oyle dusunmuyorum gercekten cunku bu bi hastalikti ve son evresinde artik, ama bu sitenin benim bu son evrede bana azicik bile kostek olmasini kaldiramam. guzel olan kadin her kiloda guzel saglikli oldugu surece ama 21 yasinda etli butlu durmak istemedigim icin ve eski kiyafetlerime girmek icin yapiyorum bu rejimi. sonra da saglikli bi besmenme duzeni oturtucam. simdi beni onayliyo musunuz kizlar onaylamiyo musunuz? aslinda daha uzun yazardim da yine de ciddi dusunup cevap verirseniz sevinirim. dedigim gibi benim icin onemli.

habi de iste o yuzden dun benim icin cok iyi bi gundu, findik fistik bilmemne yedim ama sonra durdum o tikinma psikolojisine girmedim. bi de bugun 3. gun, sabah ekmek yemicem ya napiyim oyle kuru bos ekmegi, kahveyle bi de sanki 1950li yillarda yasayan fakir avrupali tastan kahve icip kuru ekmek yiyo azertyuioplm de get lan

kızlar merhaba nasılsınız bende bugün 92.8 oldum tekrar dün 93.2ydim akşam yemek yerine salata falan yediğim zaman hemen veriyorum birde 10 dakika ip atladım 20 dakika bisiklete bindim gün içinde zaten hareketliyim öyle işte isveç yapmasam bile sizlerle başaracağımı düşünüyorum inş hepbirlikte başaracağız

canm sen baya alıngansın yaa :) biizim öle dememizin sebebi 50 lili kiloloarın bize biraz uzak olması ama eger kırdıysam bn özr dilleriim ben kalmanı dilerim

canm sen baya alıngansın yaa :) biizim öle dememizin sebebi 50 lili kiloloarın bize biraz uzak olması ama eger kırdıysam bn özr dilleriim ben kalmanı dilerim

yok iste alinganliktan degil, ben de sizi anliyorum sizin yerinizde olsam ben de benim simarik mal mal konustugumu falan dusunurdum icten ice, ama oyle degil onu aciklamaya calisiyorum. ben 3 yildir 90 kilodaki bi kizin psikolojisindeydim zaten sizden bi farkim yok, zaten onemli olan o psikolojiyi asabilmek. ay neyse teyze gibi bin saat boyle akil verici gibi konusmiycam siz de zaten biliyosunuz neyin noldugunu, sadece durumumu aciklamak istemistim aslinda ben o kadar. aramizdaki tek fark sizin verilecek 15 benim 5 kilom olmasi, onun disinda ayni psikolojiyi yasadim ben bi sene sadece kocaman gomlekler ve kazaklar giydim, ozguvensizlikten sevgilimi kaybettim vs. ama artik hemen hemen astim bu malligi, o yuzden azicik negatif bi seyin beni geriye dondurmesinden korkuyorum o yuzden hassaslastim kusura bakmayin kizlar

ne kusuru cnmda sen böle karmsar olma bn çok fazla takmıyorum aslında takıyorum da takmamaya calısıyorum :) çnkü taktıkca büyüyo takmasan yavas yavas bile olsa gidiyo sennde 5 kg var ve verrsin biraz dikkat edrsen ki yemegini kısmıssın belliki kıa zamanda sonuç alırsın bnce sıkma canını az relax ol bakim :)

canım günaydın buradaki en zayıf arkadaş sensin kızların dediklerine alınma çünkü hepimiz hayali senin şu anda begenmediğin kiloda olabilmek hatta belkide ondan biraz daha fazla olup mutlu olmak istior bize garip gelio çünkü bize göre 52 harika kilo irem bende 21 yaşındayım ve senelerdir kendimi bildim bileli kilo ile boguşuorm hep dalga konusu oldum kilolu olmayana zayıflamak kolaygelir ama bana göre hayatın en zorları arasında olan bişey nefse söz geçirmek her zamn kolay degil hiç kendimi zayıf bilmiorm şu anda oldugum kilo en zayıf halim 85den 74 indim seninle dalga geçmek degildir kimssenin niyeti tabiki burda ol bizimle ol sende kendine göree haklısın 45 kiloda olup 52 çıkmakda sana çok geliodr yeme düzenini düzenle ve bizim yanımızda ol kırılmada bize kiloların miktarının önemi yok hepimiz istediğimizi yapabilmek için bir aradayız :):)

iremcim bence şımarık degilsin şu yazından sonra kendini ifade ettin hep birlikte devam edelim bugün 3 günümüz seninle sanırım degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…