ben bugün tekrar 6 günlük yapmaya başladım. bugün ilk günüm yani :)
kızlar annem 4 gündür yoktu. gelir gelmez ilk söylediği şey " aaa ne kadar incelmişsin kaç kilo verdin?"
o kadar mutluyum ki
tartıda bu sabah aynıyım ama regl olduğum için normal. çünkü ben normalde regl döneminde özellikle ilk 4 gün en az 2-3 kilo fazla çıkarım. yani bence ben muhtemelen 80 olmuşumdur.
evet canım 2 kere başlayıp isveçi bozdum sevgilimn gelmesine 14 gün kaldıgını ve tek şansımın oldugunu düşünüp başladım bugün 3 günü yapıcam
ben bugün tekrar 6 günlük yapmaya başladım. bugün ilk günüm yani :)
kızlar annem 4 gündür yoktu. gelir gelmez ilk söylediği şey " aaa ne kadar incelmişsin kaç kilo verdin?"
o kadar mutluyum ki
tartıda bu sabah aynıyım ama regl olduğum için normal. çünkü ben normalde regl döneminde özellikle ilk 4 gün en az 2-3 kilo fazla çıkarım. yani bence ben muhtemelen 80 olmuşumdur.
kızlaaaar ramazanda napacuksporda yalan olacak :S
ay evet canım yaabende onu düşünüyorum.
sanrım bnmmde sonum isveç :) ramazanda nasıl yapılacak :s bide snn sevgili nerde kız gelip geri mi gidecek
kızlar ben öğleyi sahurda akşamı iftarda yiyecegim spora geince gündüz evde ip atlayacagım ve callan yapıcagım yani sabah yürüyüşüm olamayacak akşamda iftara 1 saat kala çıkıp evden yürüyecegim gelince de hemen iftarı açıcam saati öyle denk getirecegim...
yok canım gitmeyecek çok şükür 1 senedr göremiorm askerliğini yapıo bingölde iznede gelemedi tam 1 sene oldu
cnm spordan hemen sonra yemek yediklerini yaga cevirebilir bi 45 dk filan gecerse snn için iyi olabilir. ramazanda kilo hedefimiz kaç :)
cnm spordan hemen sonra yemek yediklerini yaga cevirebilir bi 45 dk filan gecerse snn için iyi olabilir. ramazanda kilo hedefimiz kaç :)
ben cuceyim ya 1.58- en fazla 1.60imdir. merak etmiyorum kisayim iste :)
bu arada tesekkurler kizlar...
evet melike 3. gunum ama ekmek yemedim ben sabah. napiyim kuru ekmegi
irem ben napıorm biliomusun sadece kahvemi içiorm sabah öglen de ekmegi ıspanakla yiyorum listedekileri aynen aynı saate uygulamana gerek yokki mesala akşamki 2 yumurtanın birini ıspanaga kırıp ekmegmle yiyecegim:):)
aynen cnm da ben 78 im yurda dönene kadar 65 olabilir miyim acba :syok canım orucu açmadan 1 saat önce gidecegm.şuan 74 14 günüm var hedefim 68 görmek asıl isteegm 65 di ama olmaz o sanırımyurda dönene kadarda yani eylül sonuna kadarda 61 :)
yok yaga falan cevirmez tam tersi glikojen depolarin bosaldigi icin hic kilo aldirmaz (yani normal bi sekilde yersen) arti bu isvec diyeti protein agirlikli oldugu icin, kaslarin olusmasi da hizlanir. yani sikilasman hizlanir.
ben de melike gibi yapicam ramazanda. 7. gun sahurda hic bi sey aksama et falan yiycem. cunku ogleyle aksam yer degistirebiliyo
aynen cnm da ben 78 im yurda dönene kadar 65 olabilir miyim acba :s
cnm 7. güne bu kadar yüklenmeyin yaa sahurda bi yumurta domates filan ye yine bence
rahatlıkla olursun tatlım emin ol buna isteyen herşeyi başarır:)senin yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?