Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

ee nasıl öğrendiler, damatla tanışmadılar mıı :26: en doğrusunu yapmışsın bence gizli saklı olmasın adı olsun diyerek ama sonrasında gizli saklı olmuş yine

ee nasıl öğrendiler, damatla tanışmadılar mıı :26: en doğrusunu yapmışsın bence gizli saklı olmasın adı olsun diyerek ama sonrasında gizli saklı olmuş yine

yok tanısmadılar ama az cok biliyolar aileler uzaktan tanıs gibi de bulusunca filan duyuldu :s

kızlar yarın oruç tutup da isveçe devam edecek olan var mı varsa nasıl yapacak bende başlayacam tekrar sabahla öğleyi sahurda yesem iftarda da akşam mnüsünü yesem nasıl olur aslında ben yavaş yavaş vermekten yanaydım ama iş yerindeki arkadaşlarla bayram sonrası tatile gideceğiz ve hoşlandığım kişide gelecek yardım edin bana lütfen ((

cnm senn derdin büyükmüş yaa ama yinede sen hiç dert etme bak şimdi öncelikle tahminn dogru öle yap zaten kızlarda öle yapcak ama onun yannda bi saat hızlı bi şekilde yürü ter at bünyen kaldırmasa ufak tefek bişelerde ekle ama kaldırrsa bozma evdede sıkılastıran basit egzersizler yap yarım saat filan bide 5 i bi yerde cayı var aktardan ondan al ödemi hemn atıyo bn bugün aldım lavaboya hemen cıkardı bide bi kaç sayfa önce bi kaç yağ ve kullanımını yazdım onuda denersen eger fazlalıklı bölgene tatile fıstık gibi gidyosun insallah bence adını da zayıfcan olarak deiştiriyoruz

inşallah canım ya ben zaten çalıştığım için gün içinde hareketliyim genelde akşamlarıda evde bisiklete biniyorum ip atlıyorum elimden geldiği kadar da yürümeye çalışıyorum inş başarırıım tatile gitmeden 85in altını bi görsem çok sevinecem bu sefer 3 gün yapacam bozmadan tabi sizlerin desteğiyle inş. bu arada adım eliff herkes birbirine ismiyle hitap ediyor çok daha samimi olmuş böyle

insallah elifcim bnde yelda sana destek oluruz tabiki :) sende bize ol ltfen beraberce götürürüz bu işi boy kaç peki

Kizlar ben oruc tutmucam,o yuzden iswece eski halitle dewam.yeldacim o paylastigin yagi bende gordum,cok.guzel yorumlar almis ama cesaret edemiorum,cok yakiomus,dayanamiorum ben yanmaya sicaga.sen kullanirsan yine de paylas bizinle ne olacak

ben de duygu gibi sil bastan basliyorum buna karar verdim; adam gibi yapicam su ramazanda allah'in izniyle. gerci araya adet falan giricek, sonra da oruc tutmam buyuk ihtimalle ama olsun daha bi kararli olurum ramazanda, verdigim sozleri tutarim :) sahurda yumurta domates salatalik gayet de iyi. butun gun ders caliscam sonra da. bi de bugun dovmelerime cilek dovmesi eklemeye karar verdim. tam bir celiskiler insaniyim gitmeden once yaptirir oyle giderim turkiyeden oh zayif zayif ve yeni dovmeli

Kizlar ben oruc tutmucam,o yuzden iswece eski halitle dewam.yeldacim o paylastigin yagi bende gordum,cok.guzel yorumlar almis ama cesaret edemiorum,cok yakiomus,dayanamiorum ben yanmaya sicaga.sen kullanirsan yine de paylas bizinle ne olacak
kız oruç tutsan daa ii olur ama tabi sen bilirsin :s

Sahurcular nerede acaba :) buarada idrar sokturucu aldim,sonuc basarili arkadaslar :)
11.gunum basluo,botsin artik,daral geldi walla (((

yelda sen isveç yapmıyosun di mi canım ben şimdi başladım kahvemi içemedim gerçi sabah işe gidecem diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…