Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

gozde tebrikler super gidiyosun.

ben de az once sahur yaptim bi buyuk bardak kahve ictim ders caliscam simdi de ogleden sonra uyuycam. aksama biftek salata

kızlar hayırlı ramazanlar..... bundan sonra kilomu akşam paylaşacagım :)tabi gün içinde sitede olcagım şimdi sahurda;
1 haşlnmş yumurta
1dlm kızarmış ekmek
1 dlm peynir yedim
1.5 litre su içtim
yeşil cayımı unuttum çünkü son 10 dakikada uyandık:):)ilk gün azizligi

kızlar günaydın bende artık akşamları tartılacam sahurda yediklerim;
1 yumurta sahanda çok az yağ ile
domates salatalık biber
çok az peynir
ve 1 çay kaşığı bal (yemeyecektim ama kan şekerim çok düşüyor benim halsizleşmekten korktum )

sıpalarıma kahvaltı yaptırdım şimdi bizim yerimize doydular

ben de sahurda 2 yumurta yedim 1 dilim kızarmış ekmek ve peynir. 2 litre su 2 bardak da 5i 1 yerde içtim.

ben geldim. ders falan calismadim uyudum yeni uyandim ask-i memnu baslasin onun karsisinda biraz bisiklet ceviririm yavas yavas 150 kalorilik falan

bende geldimm kızlaar :) sahurda ceyrek dilim kek bi küçük haslanmıs yumurta biraz peynir yedim 1 5 litrede su içtim duş alıyım derkn 5 i bi yerdeye zamnm kalmadı bnmde nese simdi tartıldımm 77 yimmm :))))

of cok sikildim valla. annem aksama bezelyeli tavuk yapmis aslinda onu da yiyesim geldi ama yemicem hic degistirmiycem isveci. bi gram bime disina cikmiycam

vuu bıcırıklar yaa :) cok güldüm valla çok sanslısınn :))

sen bizim ev halimizi görsen zaten ohoo...
kızım çok fena çoook.. biraz önce sebze yemeğinde sevmediği sebzeleri; örn:kabak oğluşumun tabağına atarken yakaladım
darısı başına

sen bizim ev halimizi görsen zaten ohoo...
kızım çok fena çoook.. biraz önce sebze yemeğinde sevmediği sebzeleri; örn:kabak oğluşumun tabağına atarken yakaladım
darısı başına
baaak sen yaaa varya efe cok ceker efsundan yazık yaaa :)) amn inşallah bayılırım cocuklara onların bu hallerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…