Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

Slm kizlarrr ben geldim:)) bisey solicem,burasi gercekten acayip motiwe ediomus,3 gundur yokum ya,inanilmaz motiwe kaybettim ( tawuk et yemekten midem bulandi bu oglen bi iki galeta ile yogurt yedim,biliorum galwta yememem gerektgini ama artik gina geldi,kilomda oynamior sanki,canim bu ise cok sikilior( aksam yuruyuse cikcam callan da sabah yaptim.bakalim.neler olcak :/

dün seni evlendiriyodum hem hukuk okuyup hem evinin kadını olucaksın yapabilir misin

ayyy hic sanmiorum,o oneriyi bana erkek arkadasim da yapmisti,ben de oturur senle calisirim senden hic bisi beklemem hep otur calis karismam sana falan dior adam ama bilmio ki ben ona ya da ewlilige deil kendime guwenmiorum.kesin kaytaririm,orda cillop gibi koca oturacak,ben ders caliscam zor be cnm o biraz

ben daha çok çekiyorum sankii sana son bombamızın fotoğrafını göndermek istiyorum canım ama nasıl
aslında ben dicektim ama blki hani int ortamı die cekinirsin die bnde diyemedim ama coook merak ediyorum nolur göster :)
msj yazarken altta eklenti ekle varya ordan ekleyebilirsin baktıktan sonra egger dursun istemezsden msj düzenlemeden sileriz :))

albüm yapayım kızlar size özel en iyisi arkadaşlarım görür sadece..

aksam bi kase corba 2 tane z.yaglı sarma 2 köfte 4 kasık z.yaglı fasulye yiyim diyorum ama abarttm mı sizce

aksam bi kase corba 2 tane z.yaglı sarma 2 köfte 4 kasık z.yaglı fasulye yiyim diyorum ama abarttm mı sizce

simdi sen orucsun o yuzden ben sana hic bisi diemem tatlim.insanin karni deil de gozu ac aslinda,arka arkaya 3 bardak su icince iftarda bunlarin hicbirini yiyemezSn zaten

ewet iste ben de sicaktan korkuorum cesaret eder de yaparsan yaz tatlim

yok cnmm ben yanmasına cesaret edrim ayy gözümü nası kararttıysam acı görmez gözüm :) kilo verdigini kendin farkedio musun yaa ben ayptır sölemesi dün dusa grdigimde cook farkttm bide ben ilk basladıgımda aslında 84.2 ydim yaa nasıl rahatlık özgüven geliyomus valla unutmusum:)

tatlim sanirim.ben anoreksi oldum,nezaman kendime baksam bi ayi gorur oldum.ama cewremdekiler zayifladin falan diolar,bi de kiyafetlerimden anliorum biraz.ama banyoda falan tiksiniorum resmen kendimden

kızlar susuluktan ölüorm bide yürüdüm geldim 1 saat salak gibi çok erken gitmişim daha ezana çok var kilomu merak ediorm direk tartılacagm yemekten önce canım hiç yemek istemio sadece su su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…