baaak sen yaaa varya efe cok ceker efsundan yazık yaaa :)) amn inşallah bayılırım cocuklara onların bu hallerine :)
dün seni evlendiriyodumhem hukuk okuyup hem evinin kadını olucaksın yapabilir misin
aslında ben dicektim ama blki hani int ortamı die cekinirsin die bnde diyemedim ama coook merak ediyorum nolur göster :)ben daha çok çekiyorum sankiisana son bombamızın fotoğrafını göndermek istiyorum canım ama nasıl
Yeldacim su yaglama we strecleme isini yaptin mi tatlim sen
albüm yapayım kızlar size özel en iyisiarkadaşlarım görür sadece..
aslında ben dicektim ama blki hani int ortamı die cekinirsin die bnde diyemedim ama coook merak ediyorum nolur göster :)
msj yazarken altta eklenti ekle varya ordan ekleyebilirsin baktıktan sonra egger dursun istemezsden msj düzenlemeden sileriz :))
henz deil cnm yaa cok sıcak aktara cıkamadım bugün eger aksam cıkarsam alıp bu gece yapcam yazarm hemen :)
aksam bi kase corba 2 tane z.yaglı sarma 2 köfte 4 kasık z.yaglı fasulye yiyim diyorum ama abarttm mı sizce
ewet iste ben de sicaktan korkuorumcesaret eder de yaparsan yaz tatlim
simdi sen orucsun o yuzden ben sana hic bisi diemem tatlim.insanin karni deil de gozu ac aslinda,arka arkaya 3 bardak su icince iftarda bunlarin hicbirini yiyemezSn zaten
yok cnmm ben yanmasına cesaret edrim ayy gözümü nası kararttıysam acı görmez gözüm :) kilo verdigini kendin farkedio musun yaa ben ayptır sölemesi dün dusa grdigimde cook farkttm bide ben ilk basladıgımda aslında 84.2 ydim yaa nasıl rahatlık özgüven geliyomus valla unutmusum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?