İsveç diyetine başladım, zayıflar mıyım?

gzmozcn17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
6
0
36
Muğla
mrb... ben 21 yaşındayım, boyum 1.62 kilom ise 76. 6 yıldır bir ilişkim var fakat erkek arkadaşım kiloluyum diye benden ayrılmak istiyor ve benim 1 ayım var zayıflamak için.bugün isveç diyetine başladım ve benim alt bölgede sorunum var üst bölgemde hiç sorun yok diyebilirim.
lütfen yardımlarınızı ve desteğinizi bekliyorum sizden... :'(

sırf kilolu olduğun için senden ayrılmak isteyen bi insana hiç durmaa önce sen yol ver derim amaaa bana düşmez nede olsa.

eğer et ve süt ürünlerini seviyorsan dukan diyetini önerebilirm sana. ben yapmıyorum ama yapan çok arkadaşım var ve kısa sürede güzel sonuç aldılar. Biraz meşakatli bi diyet ama sonuçları çok iyi. kk da bu diyetle ilgili bi konu var zaten. ordan faydalanabilirsin.

d,yete kendi sağlığın için başlamalısın bence.
kaldı ki kilolusun diye senden ayrılacak olan bir erkek arkadaşın samimiyetine de inanamadım.
ama sana yardımcı olmak açısından şunu söyleyebilirim; şok diyetler uygulama.
eğer durumun müsaitse bir diyetisyene git ve onun önerileri doğrultusunda beslen.
dukan diyeti yapabilirsin, proteinlerle beslenerek kilo veriliyor, forumda sayfaları mevcut. kitabını alıp başlayabilirsin.
yine de sadece kendini düsünerek yapmanı tavsiye ederim

zaten bende öyle yapıcam bunu başarıcam ve bu sefer ben ondan ayrılmak isticem çünkü ben ona 6 yılımı verdim ve sonu böyle olmamalıydı çok hırslandım inş. başarıcam tşk ederim yardımın için...

Sana en fazla yardımcı olacak şeylerin listesini yapayım:
1. O hödük erkek arkadaşının kıçına tekmeyi basmak.
2. Öyle 1 ayda filan değil, zaman içinde yavaş yavaş sağlıkla zayıflatan bir diyet uygulamak.
3. Diyet konusunda bir diyetisyenden yardım almak, ama mümkün değilse bir ayda 2-3 kilo verdiren sağlıklı bir diyet yöntemi seçmek.
4. Azimle diyetini sürdürüp sonrasında da kilo almamak için sağlıklı beslenme ilkelerine göre beslenmek.
5. Kilonla ilgilenmeyen, beyninin hacmini kalçalarının ölçüsünden daha çok önemseyen bir erkek arkadaş bulmak.
6. Mutlu olmak, sevmek, sevilmek ve hep gülümsemek, hep pozitif olmak.

diyetisyeni çok denedim fakat burda çok fazla miktarda ücret alıyorlar ve bende öğrenci olduğum için 2 3 gitmede bırakmak zorunda kalıyorum.

tşk ederim... bunu başardıktan sonra tekmeyi basıcam zaten o zamanda gülen taraf ben olucam inş. artık

tşk ederim... bunu başardıktan sonra tekmeyi basıcam zaten o zamanda gülen taraf ben olucam inş. artık

Tamam tatlım, ama bir ayda kilo vermeye kalkma sakın olur mu? Çok zararlı ve bir ayda veridğin kiloyu iki ayda iki katı olarak geri alırsın kesinlikle. Diyetisyen için Kızılay'ın Tıp Merkezlerinde olanları tavsiye ederim. Çok daha uygun fiyatları, bugün ben de başlıyorum. Ücret 50 TL.

tamam çok tşk ederim bunu araştırmaya başlıyorum hemen. Sizede başarılar bu arada umarım sonuçlar güzel olur...

tamam çok tşk ederim bunu araştırmaya başlıyorum hemen. Sizede başarılar bu arada umarım sonuçlar güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…