• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyetine başlıyorum. Günlük verilen kiloları paylaşacağım.

isveçe başlayacağım. reglim bitmesini bekliyorum. yazacağım buraya. düğünümden önce yapmıştım ve 52 kiloya düşmüştüm. Şimdi 59 kiloyum. Doğum yapalı 2 yıl oldu kilolar hala gitmedi. gerçi çok fazla da dikkat ettiğim söylenemez. Bu aralar radikal kararlar alıyorum hayırlısı :) benim sorunum memelerimin vücuduma göre çok büyük olması bu kilo ile 80d beden giyiyorum:( isveç yapınca onlar da 1 beden küçülüyor. Merak eden olursa isveç göbek bölgesi yağlar için oldukça etkili bir diyet. 6. günün sonunda midede küçülme meydana geliyor. ve diyet boyunca her gün en az 2 litre su içtiğimiz için cildimiz parlıyor kızlar.
kendi yazımı güncelleyeyim. Bu akşam 2.gün bitti. fazladan 1 fincan kahve kaçmağı yaptım. Sabah kilom 58.4 idi.

164 boyum, benim belim ince gögüslerim küçük, kol ve bacaklarım kalın. İnce görünüyorum ama biliyorumki ideal kilomda değilim

benim de kol, bacak ve bilekler ince. Bel idare eder kalın diyemem 38-40 bedenim şuan. diyetten sonra umuyorum ki 38 net olacak. diyet şayet hızlı kilo vermenizde etkili değilse insülin direncinize baktırın derim. daha önce 6 gün yaptım işe yaramamıştı. İnsilün direncim varmış meğerse. İnsilünü düzenleyip yeniden başladım şimdi işe yarıyor bence. henüz açlık hissetmiyorum

benim de kol, bacak ve bilekler ince. Bel idare eder kalın diyemem 38-40 bedenim şuan. diyetten sonra umuyorum ki 38 net olacak. diyet şayet hızlı kilo vermenizde etkili değilse insülin direncinize baktırın derim. daha önce 6 gün yaptım işe yaramamıştı. İnsülin direncim varmış meğerse. İnsülin düzenleyip yeniden başladım şimdi işe yarıyor bence. henüz açlık hissetmiyorum
insülin** :)

Bugün + 200gr ile başladım
8.gün bitti dışarıda olduğumdan tam uygulayamadım. Yinede dikkat ettim güncel kilom 62.2

5.gün sabahı güncel kilom 57,1. Kaçamak yaptım fazladan kahve içiyorum. 6.gün sonunda diyeti bırakacağım. hedef 56.5

bugün 6. gün ve diyetimin son günü. güncel kilom 56.6. yarından itibaren kontrollü aralıklı oruca başlayacağım. İsveç diyeti 6 ayda1 yapılabiliyor. 6 ay sonra görüşmek üzere zorlu diyet:kk77:

Back
X