- 1 Eylül 2015
- 218
- 155
- 303
- Konu Sahibi Takimyildizi
6. Günü bitirip yedinci günün sabahında tartı sonucum değişmemiş 62.3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi yazımı güncelleyeyim. Bu akşam 2.gün bitti. fazladan 1 fincan kahve kaçmağı yaptım. Sabah kilom 58.4 idi.isveçe başlayacağım. reglim bitmesini bekliyorum. yazacağım buraya. düğünümden önce yapmıştım ve 52 kiloya düşmüştüm. Şimdi 59 kiloyum. Doğum yapalı 2 yıl oldu kilolar hala gitmedi. gerçi çok fazla da dikkat ettiğim söylenemez. Bu aralar radikal kararlar alıyorum hayırlısı :) benim sorunum memelerimin vücuduma göre çok büyük olması bu kilo ile 80d beden giyiyorumisveç yapınca onlar da 1 beden küçülüyor. Merak eden olursa isveç göbek bölgesi yağlar için oldukça etkili bir diyet. 6. günün sonunda midede küçülme meydana geliyor. ve diyet boyunca her gün en az 2 litre su içtiğimiz için cildimiz parlıyor kızlar.
Hayalimdeki kilodasın. Boyun kaç3.gün sabahı Kilo 57.8. Henüz açlık hissetmiyorum
boy 1.61. ancak benim meme ölçüm çok büyük zayıflasam da kilolu duruyorum. 80 dHayalimdeki kilodasın. Boyun kaç
insülin** :)benim de kol, bacak ve bilekler ince. Bel idare eder kalın diyemem 38-40 bedenim şuan. diyetten sonra umuyorum ki 38 net olacak. diyet şayet hızlı kilo vermenizde etkili değilse insülin direncinize baktırın derim. daha önce 6 gün yaptım işe yaramamıştı. İnsülin direncim varmış meğerse. İnsülin düzenleyip yeniden başladım şimdi işe yarıyor bence. henüz açlık hissetmiyorum