- 14 Kasım 2017
- 47
- 36
- 3
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
Şirinlik seksilik değildir, ikisi çok farklı hatta. Çocuk gibi davranışlarla seksi olunmaz.
Hatta soğuk kadın çekiciliği denen bir şey var.
Ama bazı kadında da hiç cilve olmuyor. Buna da yapacak bir şey yok, ekstra çabayla olmaz bu işler.
Benim mesela tam tersi erkeklerle flört eder gibi konuşmamak, cilvesiz olmak için ekstra çaba göstermem gerekiyor. Benim de yapım böyle.
Cilvesiz olup evlenen evliliği iyi giden bir çok kadın var ayrıca şartmış gibi de görmeyin.
Gırgır ?
Bunun muhabbetini burada ilk duyduğumda işyerinde kahkaha atmıştım resmen. :)
Yani nedir bu cilve? Bakislar mi veya sicak sicak konusma tarzi mi? Haklisiniz dogustan cilveli olmak diye bir sey var sanirim, diger turlu epey egreti durur gibi
Bu konu basliklariyla aram cok kötü, bi düzgün baslik koyamiyorumKizlar 2 ay sonra evleniyorum. Ben biraz yapi olarak ciddiyim, yani sirin sirin pek konusamam dümdüzüm..Cevremdeki tüm evliler saygi ve sevgiden sonra en onemli seyin isveli cilveli ve biraz fingir fingir olmak gerektigini söylüyorlar. Bu isve cilve nedir? Bi aniden öpmek mi, ya da bi bakis mi? Veya biraz cocuksu konusmak mi? Ama buna simariklik denmez mi? Vallahi cozemedim yaa nedir bu cilve? Kendinizden örnekler verirseniz cok mutlu olurum
Cocuk gibi sakin konusma bn hic sevmiyorum
Tam bir odunum belki ondan sevmiyorda olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?