İşveli cilveli fingir fingir misiniz?

yildizlibulut

-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
47
36
3
Bu konu basliklariyla aram cok kötü, bi düzgün baslik koyamiyorum Kizlar 2 ay sonra evleniyorum. Ben biraz yapi olarak ciddiyim, yani sirin sirin pek konusamam dümdüzüm..Cevremdeki tüm evliler saygi ve sevgiden sonra en onemli seyin isveli cilveli ve biraz fingir fingir olmak gerektigini söylüyorlar. Bu isve cilve nedir? Bi aniden öpmek mi, ya da bi bakis mi? Veya biraz cocuksu konusmak mi? Ama buna simariklik denmez mi? Vallahi cozemedim yaa nedir bu cilve? Kendinizden örnekler verirseniz cok mutlu olurum

Şirinlik seksilik değildir, ikisi çok farklı hatta. Çocuk gibi davranışlarla seksi olunmaz.
Hatta soğuk kadın çekiciliği denen bir şey var.
Ama bazı kadında da hiç cilve olmuyor. Buna da yapacak bir şey yok, ekstra çabayla olmaz bu işler.
Benim mesela tam tersi erkeklerle flört eder gibi konuşmamak, cilvesiz olmak için ekstra çaba göstermem gerekiyor. Benim de yapım böyle.

Cilvesiz olup evlenen evliliği iyi giden bir çok kadın var ayrıca şartmış gibi de görmeyin.

Yani nedir bu cilve? Bakislar mi veya sicak sicak konusma tarzi mi? Haklisiniz dogustan cilveli olmak diye bir sey var sanirim, diger turlu epey egreti durur gibi

Yerine gore degisen bisey. Sakalasmak gulmek eglenmek beraber biseyler yapmak hepsi cilveye girer. Guler tuzluluk bile yeri gelir yeterlidir. Odundan kasit hot hut harekettir. Mesela kaba konusmak yemek yerken ki nezaketsizlik yada odun gibi durmak bunlar cilveli olmamaktir. Her bebek gibi konusan cilveli degil bence hatta igrenc ve cogu erkek oyle konusulmasndan hoslanmazda

bununla ilgili açılmış konular var.
hatta sayfalarca yazılmış
olayın girgiri yapılmış:))
hatta banlanmalar gelmiş.
aradığınız bütün cevapları bulabilirsiniz bence.
link bilen varsa atsin.
soruya cevabım evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…