İşveli cilveli fingir fingir misiniz?

Aynen.
Ben de alakam olmayan erkeklere mecburen ekstra soğuk davranıyorum, zaten normalde de soğuğumdur. Buldumcuk tiplerin de sevgilisiyle bir araya gelmemeye ekstra çaba gösteriyorum.
Dediğiniz gibi bizimki gibi durumlarda kendin olmak da dert.

Ayakta alkisliyorum.hic bole bi kadin olamdim cok isterdm.ama haddinden fazla ciddiyim hatta hic eyvallahim yoktur.esimde tam tersi cilveli allahim bi gor kedi gibi tabi evde bana karsi.disrda bi gorseniz var yaa.... yani tipine baksaniz bu afam evde nasil bole oluyo dersiniz.o da sever vipve ama hic yapamdim yani.daha az once robot gibisin ayni ddi yani :)

Yapmayacagini bildigim seyleri kedi gibi sirnasip, tatli/muzip/seksi konusup yaptiriyorum. Cilve dermisiniz buna bilemedim bence cilve:)

Cilve anlayan erkeğe yapilir ben her turlu hersekilde ugrasirim esimle burda yazamayacagim bi cok sey..

Ama adamin o taraklarda bezi yok

Ben öyleyim espriliyim dururum dururum bakislarimla eşimin beni istemesini tetiklerim
Ya nasıl anlatılır ki bu içte olacak
Bir şarkıyı kendime uyarlarim güldürurum onu
Eşim bana bayılıyor
Kendi yigenim bile beni işveli bulur :))) hala keşke senin gibi bir eşim olsa falan

Fok balığı gibi konuşmayın sakın cilve yapicam derken cidden çok itici valla cilveli olmak deyince benim aklıma direk Sibel Can geliyocok cilveli hele o oynaması yok mu

Cilveliyimdir hem de ciddiyimdir. Ikisinin de yeri farklidir. Esim her zaman dile getirir. O konuda yillardir memnun oldugunu. Esinizin nabzina gore yanina gidip ayaklarina masaj yapmaya baslayabilirsiniz tv seyrederken. Sonra biraz yanina uzanip cok rahatsizlik vermeden dokunabilirsiniz esinize. Yani bu bahsettiklerim cinsel anlamda degil. Ten temasinin esler arasindaki bag icin cok onemli oldugunu dusunuyorum. bahsettigim hareketlerden esinizin sevismek istediginizi dusunmesi degil amac. Tam ifade edemedim belki ama soyle soyleyim. Cinsellikle romantizm arasinda birsey olmasi gerekiyor. Yatakta biraz ilgi gosterebilirsiniz esinize ama dedigim gibi oyle hareketler ki esiniz sevismek istediginizi dusunmeyecek ama duygusal anlamda da tatmin olmali. Senin sormak istedigini anladim. Cilve demek seksi giyinip zil takip dansoz gibi esinin onunde oynamak degil. Zaten cogu erkek esini oyle gormekten irite olur. Her seyi yerinde ve dozunda yapinca esin memnun olacaktir.

Ya bence her ilişkinin dili farklıdır.
Yani kalkıp illaki cilveli olmak zorundasın diyemez kimse.Kendini zorunda hissetme bence.
Ben yapı olarak cilveliyimdir mesela yaparım ama senin kişiliğin buna müsait değilse neden yapasın ki?Eşinin böyle bir beklentisi olmadığı sürece kendini şartlama bence.Olduğun gibi daha güzelsindir eminim :)

Kadinlarin en büyük sorunlarindan biri isve cilveymis kkdan bunu anladim.. Duzenli olarak ayni konular aciliyor.. Istersen daha onceki acilan konulara bak konu sahibi.. Baya yaratici seyler vardi.. Ve cilveyle seksiliği karistiranlar da.. Gerci bu konu da birkac sayfa sonra gırgıra baglar ya neyse..
Cilve konusunda soyliycek biseyim yok.. Gırgıra ve daha onceki konulara atif yapmak istedim..

Olduğun gibi ol birazda sexsi eşinin yanında yeterli bence ilk zamanlardaki omasumuyet nasıl olsa kayboluyor sonunda ,işve cilve ikinizinde isteğiyle hayli gelişiyor ne günlerdi ama o ilk zamanlar ahhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…