- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
Ayni seyleri cook dusundum bende kabul etmeyecegim sartlari bile nasil kabul ettim die.. Yeni mi evlisin sen..Ama insanin cok zoruna gidiyor. Yuzune bakilmayacak biri degilim insanlar begendiklerini acikca ifade ediyor begeniyle disarda kadinlar dahi bakiyor.
Herkes karakterimi seviyor cok bicir bicirsin diyor esin sansli diyor olgunum da her anlamda kendime guveniyorum ve karsimda kor birinin olmasina tahammul edemiyorum. Evli olmasam donup de yuzune bakacagim biri degil milyon tane insan secerdim ona alternatif ama nasip kismet demek. Agzim dilim baglandi EVET dedim. Cok soguttu beni kendinden
Umarim libidosu yuksek olur :)))Adam kuru büstiyeri ne yapsın
O büstiyeri alacaksın, askısından parmagını geçirip kısık bir sesle "hayatım bak sana ne aldım" diyerekten, yavaş yavaş adama yaklaşacaksın falan filan...
Ay ben bekarim ama fantazi coştu, gercekleşirmi bilemiyorum simdiden.
Umarim tez vakitte prensimi bulurum
Evet hayatim 2 ay bittiAyni seyleri cook dusundum bende kabul etmeyecegim sartlari bile nasil kabul ettim die.. Yeni mi evlisin sen..
Canim bekarken ben de oyle diyordum. Off benim mustakbel esim kesin deli olacak kendini cok sansli gorecek. Insanlar kendileri soguk evlenince agirlasiyo ama en siradisi hallerini en isve cilve sexy ne varsa esine ver bakalim erkek milleti neler ister. Fantaziler desen oohooooooo..Adam kuru büstiyeri ne yapsın
O büstiyeri alacaksın, askısından parmagını geçirip kısık bir sesle "hayatım bak sana ne aldım" diyerekten, yavaş yavaş adama yaklaşacaksın falan filan...
Ay ben bekarim ama fantazi coştu, gercekleşirmi bilemiyorum simdiden.
Umarim tez vakitte prensimi bulurum
Her erkek severHer erkek sevmez bunları bazıları ağırbaşlı sever... neysen öyle davran zorlama kendini
cok cahilim herhal su girgir isini bi anlamayan bnim galibaLeopar tayt ve gırgır olacaktı o zannımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?