• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isverenin dengesizligi

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum yaşamışsınız. 16 yaşından beri iş hayatındayım, iş hayatı bu diye bir şey yok. Bu profesyonel değil. Laçkalık. Bir görüşme, görüşmeye 1-2 saat kala bu şekilde iptal edilmez. Her şeyin bir yolu var. Bu saçma yere hiç bulaşmadığınıza sevinebilirsiniz en azından. Ve iş aramaya devam edin.

Haklısın sevde iyi bir yer degil olsa sürekli eleman değişmez iyi ki olmamış aynen.Başka ilanlara bakıyorum inşallah olur.

kısmetin daha gememiştir.

ben iş aramaya başlarken bır dua var hep onu ederım. ozelden yazarım. hıc işşiz kalmadım ama rızkınla da alakalı olabilir. Üzülme onlar kaybetti senini gibi elemanı
Duayı merak ettim bana da gönderirmisiniz

kısmetin daha gememiştir.

ben iş aramaya başlarken bır dua var hep onu ederım. ozelden yazarım. hıc işşiz kalmadım ama rızkınla da alakalı olabilir. Üzülme onlar kaybetti senini gibi elemanı

Bana da yazar misin :(

Evet canım gungorende kale centered yanında.

Yarın için medikal firmasi gorusmeye çağırdı kızlar bir ay önce başvurmuş tüm ilani iki gün önce çay kahve servisi yapmak falan yazmişler artı bir de Üniversite mezunu diye belirtmişler.Ben universite mezunuyum ama çay kahve diyince ilk başta çay kahve sonra temizlik derler bir de ilan bir aydır yayında büyük ihtimal görüşmeye gidenler kabul etmemiştir haziranda sekreterlik ilani vermişler. Kafam karıştı metroyla gidicem iki aktarma yapıcam sadece asgari ücret derse yol zaten 180 yapıyor zannetmiyorum 100 bile vermezler yoksa çok başvuran olmuştur ondan mi kimse kabul etmemiştir dersiniz kızlar. Yarın sabah on birde görüşme en azından bir gideyim bakalım tahmin ettiğim gibi mi.Fikirlerinizi bekliyorum kızlar

En kalitesiz en sahtekar patronlar textil bölümünde bulunur onlara eleman çok biri gelsin biri gitsin ,
maaşı zamanında vermezler
ssk sigorta yapmazlar ,
mesai paralarını vermezler köle isaura gibi insanları çalıştırırlar hepside acaip zengin ama insan değeri sıfır textil bölümüne bulaşma uzak dur

Ben de yarın medikal firmasına gidicem.Bakalim canım .Tekstil Evet benim önceki işyerinde öyleydi ondan çıktım.

Bence size pasiftir o ilan sadece. Uygun kisi degilsiniz.

Back
X