Kesinlikle haklısınız. Özellikle Bu işsizlik ortamında iş bulduysa yapışması lazımdı konu sahibinin.İşverenin peşinizde koşmasını beklerseniz daha çok beklersiniz. O işi istiyorsanız siz koşacaksınız. Pazar günü arayıp teyit alacak olan sizdiniz bence.
Bu tarz bi yerse bence uzak dur derim.Pek gelecek vaad etmiyor .Kafanı da meşgul etme.Geçen sene bende iş ararken hayatımda hiç tanimadgim insan tiplerini hep iş görüşmelermde tanıdım ne yazıkki...Benim peşinden koşacağım bir ortam var mı sizce? Bana telefon numaralarını bile vermediler ki hatta kendileriyle ilgili hiç bir şey söylemek istemediler ben sordum iki üç kelime geçiştirdiler. Ne yapayım ki kapıya dayanıp niye beni aramadınız mı diyeyim. Kendileri bana mesaj atacağız dediler yoksa ben pazartesi saat kacta geleyim diye sordum demediler ki sekizde gel.
Yani bu insanlarla çalışsan ne olacak? Sözünü tutmayana güvenilir mi? Deftere yazdı numaramı hatta kimlik numaramı da aldı gerisi fos. Ben dik durmak istiyorum bu bencil insanların karşısında. Yoksa başkasına karar verirsin ama iki satırla da bunu haber verirsin ben beynimi ne oldu acaba diye niye yormak zorunda kalıyorum.
Gerçekten öyle bazı şeyler baştan belli oluyor aslında. Adamlara diyorum ki siz de biraz bana şirketinizi tanıtır mısınız, kem küm ediyorlar. Daha önce şurada açtık olmadı sonra başka yerde yaptık şimdi de buradayız yok şöyle büyüyeceğiz falan. Yani buradan değiller daha önce tutturamamışlar kimse onları tanımıyor ve ne olduklarını bilmiyor. Ve ben bunları önemsemedim olabilir hayat bu insanlık halleri, iş hayatı dedim ama ses çikarmamaları tüy dikti. Allah uyarıyor bence.Bu tarz bi yerse bence uzak dur derim.Pek gelecek vaad etmiyor .Kafanı da meşgul etme.Geçen sene bende iş ararken hayatımda hiç tanimadgim insan tiplerini hep iş görüşmelermde tanıdım ne yazıkki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?