İsyan edicem artık ya

Dengesizmidir nedir belli baska biseye bozulmus hincini senden almis herzaman ki gibi o laf ne ya nasil kizina oyle birsey soyleyebiliyo oda ayri mevzu

İşte bana nede olsa babandır diyenlere ben öyle düşünmüyorum diye bu yüzden diyorum zamanında bende çok hakaret yemişimdir ama öyle o evi terkederdim de kolay olmuyor hoş ben 2 3 sene bu yüzden dayımla yaşamıştım orası ayrı.
Konu sahibi ne olursa olsun ezdirme kendini dövsede sövsede hayattaki felsefem zaten aram hiç bir zaman iyi olmuyor lafımı sokarım ezdirmem kendimi bir kere daha kötü olurum ne var :KK14:

Zahmet olacak ama , bi önceki konumu açıp okur musun Sorunun ccevabı orda
Ya kuzum okuyunca yuregime tas oturdu valla bogazim dugumlendi sana kurban olsunlar
Sen cok guzel yurekli bir evlatsîn
Ama her yapilan haksizligi hakareti yutma yoksa ailende olsa ezilirsin
Insallah en kisa surede bir is bulur ve ordan gidersin icin Alma sadece gidiyorum de kiymetini anlasînlar

Ya kuzum okuyunca yuregime tas oturdu valla bogazim dugumlendi sana kurban olsunlar
Sen cok guzel yurekli bir evlatsîn
Ama her yapilan haksizligi hakareti yutma yoksa ailende olsa ezilirsin
Insallah en kisa surede bir is bulur ve ordan gidersin icin Alma sadece gidiyorum de kiymetini anlasînlar
Ben ezdirmiyorum kendimi En zor zamanlarda bile dik durdum allaha şükür ki Neye engel olmaya çalıştılarsa Benim yararımaysa hiç dinlemedim onları Kararlarımdan vazgeçmemi asla sağlayamazlar

Çamura taş atarsan, üstüne sıçrar.derler..adamın karakteri belli..seni sevmiyorsa benim gibi uzak dur..bizdede var aynısı..muhatap olmuyoruz :) ne şerefsizliğim kaldı ne başka bişe..Şu fotomontajla resimden çıkarılan bölümler olur ya..yada filmlerden..ha işte sende onu hayat resminin ortasından çıkar..çıkar ki hayatındaki güzellikleri gör..yoksa psikiyatri sevislerinde bilmem kaç Mg lık haplarla arkadaş olursun :) ama ona bişe olmaz

Bir o... yok benim deseydiniz ya ...ne buyuk bir gunah ne ayip hemde kiz cocugu...sabredin konu sahibesi sebebnini az cok biliyorsunuz zaten eziliyorsa bircok kisinin karsisinda bir size rahat ama fazla rahat,bu sozlerini asla hakli cikarmaz ama sabredin lafini tamamlamayin onu duzeltmeyin birakin neyi ne sekil.biliyorsa oyle yapsin zira otoritesine laf geldigini hissetmis olabilir ki otoriteside yok diyorsunuz...

Biliyormusunuz bazen olur ya en horladigi evladindan hayir gorur ya da eline duser ...uzulmeyin bol.bol dua edin la havle bol okuyun salavat getirin uzuntunuz gecer

Bu nasıl bir baba yahu ? Sana neden böyle kötü davranıyorlar ? Eve para getirmediğinden mi? Diğer kardeşlerin para mı veriyor babana ,bak şimdi bunu merak ettim?

Biliyormusunuz bazen olur ya en horladigi evladindan hayir gorur ya da eline duser ...uzulmeyin bol.bol dua edin la havle bol okuyun salavat getirin uzuntunuz gecer

Hep ben de öyle umuyorum. Allah biliyor ya bi benden hayır görür

Bu nasıl bir baba yahu ? Sana neden böyle kötü davranıyorlar ? Eve para getirmediğinden mi? Diğer kardeşlerin para mı veriyor babana ,bak şimdi bunu merak ettim?

Hayırr. Aksine hiçbirinin hayrını değil zaararını görmüştür, bi deiklerini ikiletmem. Enayilik etmişim iyi evlat olmakla

Canım kotu anneden babadan evlenırın kurtulurum dıye yanlış evlılıkler yapma sakın bıraz sabret ısyan etme ne denır bılemyrum Allah yardımcın olsn

bi önceki konumu bilenler vardır, annem falan.. bunlar her zaman yaşadığım durumlar ama bir kez burada içimi dökünce iyi geldi. Şimdi de içimde tutamadım anlatmak istedim.

Bir iki saat önce, o kadar saçma ve aptalca bişeyden babamın bana yaptıklarını görseniz kanınız donardı. Annem de , annemin gazına gelmesiyle babam da beni pek adam yerine koymazlar zaten. Babam tv de bi belgesel gibi birşey izliyordu, belgesel dediğim şu gezi programları gibi bişey. Ege'de bi köyde, zeytinyağı yapanlar falan gösteriyor. Babam o an başladı rivierayla, sızma zeyhtinyağının farkını anlatıyo anneme, bi yerde görmüşmüş. Ben de dedim ki , yok baba ya yanlışın var, ben okumuştum böyle böyle dedim, bak okuyalım istersen dedim, açtım internetten okudum. Daha okurken, sanki nolduysa , bilmediği ortaya çıktı diye hazmedemedi, elimdeki tablete çarptı fırlattı. Bağıra bağıra, en az rahat en az 30 kere o....., o.....! Bu O.... benim karşımda ne hakla konuşuyor! Bu O.... kim oluyor da bana itiraz ediyor ! O.....sun kızım sen , konuşmaya hakkın yok! Diye diyee bağıra bağıra, çarptı kapılara vurdu eline geçeni bana fırlattı.

Olayın öncesinde hiçbişey yoktu ortada. Hiçbir problem yoktu. Oturuyorduk güzel güzel tv izliyodu. Ya sinirlerim bozuldu ya:KK43: ne kadar alışmışlar bana hakaret etmeye. Üstelik babam çok mülayim, sakin bi adamdır. Aşırı hatta. Hatta kılıbık ve ezik diyebilirim, beni böyle kötü konuşturmaya zorluyor, ama öyle. Bi bana gücü yetiyor
Yazik cok yazik pisikolojik sorunlari var adamin hemde fazlasiyla. Bugun disariya bunu yeterince yansitmis.

Kac git o evden benim babamda boyledi. Evet kotu bisey yaptim biliyorum ama ben evden kacmistim. Birdahada donmemistim

Yazik cok yazik pisikolojik sorunlari var adamin hemde fazlasiyla. Bugun disariya bunu yeterince yansitmis.

Kac git o evden benim babamda boyledi. Evet kotu bisey yaptim biliyorum ama ben evden kacmistim. Birdahada donmemistim
Yapamamm Hersey daha da kötüye gider

Back
X