- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bu evin günah keçisiyim ben Herkes benle uğraşıyorDengesizmidir nedir belli baska biseye bozulmus hincini senden almis herzaman ki gibi o laf ne ya nasil kizina oyle birsey soyleyebiliyo oda ayri mevzu
Canım sabret, allah yardımcın olsun.Tam tersiii Herkes bana cephe alır bişey yaparsam öyle korkunç ki halim
Ya kuzum okuyunca yuregime tas oturdu valla bogazim dugumlendi sana kurban olsunlarZahmet olacak ama , bi önceki konumu açıp okur musun Sorunun ccevabı orda
Ben ezdirmiyorum kendimi En zor zamanlarda bile dik durdum allaha şükür ki Neye engel olmaya çalıştılarsa Benim yararımaysa hiç dinlemedim onları Kararlarımdan vazgeçmemi asla sağlayamazlarYa kuzum okuyunca yuregime tas oturdu valla bogazim dugumlendi sana kurban olsunlar
Sen cok guzel yurekli bir evlatsîn
Ama her yapilan haksizligi hakareti yutma yoksa ailende olsa ezilirsin
Insallah en kisa surede bir is bulur ve ordan gidersin icin Alma sadece gidiyorum de kiymetini anlasînlar
Biliyormusunuz bazen olur ya en horladigi evladindan hayir gorur ya da eline duser ...uzulmeyin bol.bol dua edin la havle bol okuyun salavat getirin uzuntunuz gecer
Bu nasıl bir baba yahu ? Sana neden böyle kötü davranıyorlar ? Eve para getirmediğinden mi? Diğer kardeşlerin para mı veriyor babana ,bak şimdi bunu merak ettim?
Yazik cok yazik pisikolojik sorunlari var adamin hemde fazlasiyla. Bugun disariya bunu yeterince yansitmis.bi önceki konumu bilenler vardır, annem falan.. bunlar her zaman yaşadığım durumlar ama bir kez burada içimi dökünce iyi geldi. Şimdi de içimde tutamadım anlatmak istedim.
Bir iki saat önce, o kadar saçma ve aptalca bişeyden babamın bana yaptıklarını görseniz kanınız donardı. Annem de , annemin gazına gelmesiyle babam da beni pek adam yerine koymazlar zaten. Babam tv de bi belgesel gibi birşey izliyordu, belgesel dediğim şu gezi programları gibi bişey. Ege'de bi köyde, zeytinyağı yapanlar falan gösteriyor. Babam o an başladı rivierayla, sızma zeyhtinyağının farkını anlatıyo anneme, bi yerde görmüşmüş. Ben de dedim ki , yok baba ya yanlışın var, ben okumuştum böyle böyle dedim, bak okuyalım istersen dedim, açtım internetten okudum. Daha okurken, sanki nolduysa , bilmediği ortaya çıktı diye hazmedemedi, elimdeki tablete çarptı fırlattı. Bağıra bağıra, en az rahat en az 30 kere o....., o.....! Bu O.... benim karşımda ne hakla konuşuyor! Bu O.... kim oluyor da bana itiraz ediyor ! O.....sun kızım sen , konuşmaya hakkın yok! Diye diyee bağıra bağıra, çarptı kapılara vurdu eline geçeni bana fırlattı.
Olayın öncesinde hiçbişey yoktu ortada. Hiçbir problem yoktu. Oturuyorduk güzel güzel tv izliyodu. Ya sinirlerim bozuldu yane kadar alışmışlar bana hakaret etmeye. Üstelik babam çok mülayim, sakin bi adamdır. Aşırı hatta. Hatta kılıbık ve ezik diyebilirim, beni böyle kötü konuşturmaya zorluyor, ama öyle. Bi bana gücü yetiyor
Yapamamm Hersey daha da kötüye giderYazik cok yazik pisikolojik sorunlari var adamin hemde fazlasiyla. Bugun disariya bunu yeterince yansitmis.
Kac git o evden benim babamda boyledi. Evet kotu bisey yaptim biliyorum ama ben evden kacmistim. Birdahada donmemistim
DNA Testi yaptirsana?Annemin de babamın da Herkese karşı davranışları çok iyidir Diğer evlatlarına karşı da Ama bi bana böyle![]()
Daha once aileni sogutacak bir hata yaptin mi?Zaten bu evin günah keçisiyim ben Herkes benle uğraşıyor![]()
Daha önce derken ne kadar önce? Kendimi bildim bileli, küçücüktüm o zamandan bu yana böyleDaha once aileni sogutacak bir hata yaptin mi?