İsyan edicem artık ya

Allahim buyuk konusmuyorum, babama cok buyuk saygim vardir daha sahsima bir hakaret bile cikmadi agzindan
Ama bir gun bana o... diye bagiracak olursa ya kendimi parcalarim ya onu

Psikolojik olarak, kendini yetersiz gören insanlar, gücünün yetebileceği bir insan ggördükleri anda diğerlerine yapamadıklarını çok değişik bir enerjiyle dışarı atarlar. "Baba" görünümle şahıs tabiri caizse ezik karakterde olduğu için, sadece evinde sözü geçtiği için orada kabartıyor kendini. Neler yazılır neler söylenir üstüne ama... Neyse. Annene karşı davranışları nasıl? Bir insan kızına nasıl o kelimeyi söyler aklım almıyor.......

Kendinize iş bulun ve o evden gidin acilen. Bir onceki konunuzu da biliyorum. Aileniz ki aile demek ne kadar dogru bilmiyorum konusarak anlasilacak insanlar degiller.

baban olduğuna emin misin ?

Allahim buyuk konusmuyorum, babama cok buyuk saygim vardir daha sahsima bir hakaret bile cikmadi agzindan
Ama bir gun bana o... diye bagiracak olursa ya kendimi parcalarim ya onu

tövbe ne manyak insanlar var :KK57:

ben o.. sam ne ne oluyorsun diyemedin mi.. belki utanırda bir daha söylemezdi o kelimeyi..

Ben o evden giderdim net

Psikolojik olarak, kendini yetersiz gören insanlar, gücünün yetebileceği bir insan ggördükleri anda diğerlerine yapamadıklarını çok değişik bir enerjiyle dışarı atarlar. "Baba" görünümle şahıs tabiri caizse ezik karakterde olduğu için, sadece evinde sözü geçtiği için orada kabartıyor kendini. Neler yazılır neler söylenir üstüne ama... Neyse. Annene karşı davranışları nasıl? Bir insan kızına nasıl o kelimeyi söyler aklım almıyor.......

Annemin de babamın da Herkese karşı davranışları çok iyidir Diğer evlatlarına karşı da Ama bi bana böyle :(

ben o.. sam ne ne oluyorsun diyemedin mi.. belki utanırda bir daha söylemezdi o kelimeyi..
Bi an içimden geçirdim Ağzıma geldi zor tuttum kendimi Neler söylemek istedim ama söyleyemedim Kesin dayak yerdim söyleseydim

Baban ne kadar aciz,ezik bir insanmış.Sevgisiz .....
Daha bir sürü şey geldi dilimin ucuna tek diyebileceğim Rabbim seni kurtarsın ordan hayırlısıyla.

İlk yoruma katılıyorum canim. Sen onun baban olduğundan emin misin yahu.. İnsan evladına nasıl der böyle bisey şaştım kaldım.. Allah ıslah etsin.

Rezillikten baska bir sey degil
Hadi sen sesini cikaramadîn tamam anlarimda peki annen niye sustu bir sey demedi
O adama baba dème bence hak etmiyor
Sen susup alttan alinca dahada tepene cikarlar
Kim olur sa olsun kendîni ezdirme hakaret etme hakki verme
Ofkelendim ya terbiyesiz adam

bi önceki konumu bilenler vardır, annem falan.. bunlar her zaman yaşadığım durumlar ama bir kez burada içimi dökünce iyi geldi. Şimdi de içimde tutamadım anlatmak istedim.

Bir iki saat önce, o kadar saçma ve aptalca bişeyden babamın bana yaptıklarını görseniz kanınız donardı. Annem de , annemin gazına gelmesiyle babam da beni pek adam yerine koymazlar zaten. Babam tv de bi belgesel gibi birşey izliyordu, belgesel dediğim şu gezi programları gibi bişey. Ege'de bi köyde, zeytinyağı yapanlar falan gösteriyor. Babam o an başladı rivierayla, sızma zeyhtinyağının farkını anlatıyo anneme, bi yerde görmüşmüş. Ben de dedim ki , yok baba ya yanlışın var, ben okumuştum böyle böyle dedim, bak okuyalım istersen dedim, açtım internetten okudum. Daha okurken, sanki nolduysa , bilmediği ortaya çıktı diye hazmedemedi, elimdeki tablete çarptı fırlattı. Bağıra bağıra, en az rahat en az 30 kere o....., o.....! Bu O.... benim karşımda ne hakla konuşuyor! Bu O.... kim oluyor da bana itiraz ediyor ! O.....sun kızım sen , konuşmaya hakkın yok! Diye diyee bağıra bağıra, çarptı kapılara vurdu eline geçeni bana fırlattı.

Olayın öncesinde hiçbişey yoktu ortada. Hiçbir problem yoktu. Oturuyorduk güzel güzel tv izliyodu. Ya sinirlerim bozuldu ya:KK43: ne kadar alışmışlar bana hakaret etmeye. Üstelik babam çok mülayim, sakin bi adamdır. Aşırı hatta. Hatta kılıbık ve ezik diyebilirim, beni böyle kötü konuşturmaya zorluyor, ama öyle. Bi bana gücü yetiyor
Sana bu hakareti yaptıgını unutma sen de okuyup is basına gecince ailen olunca ona hak ettigi kadar deger verirsin
Elbet bir gün yaslanacak, burus burus olacak, pencerelerde kızım torunlarım gelsin diye bekleyecek
İste o zaman daha cok bekler..
Sinirimi bozdu baban

Rezillikten baska bir sey degil
Hadi sen sesini cikaramadîn tamam anlarimda peki annen niye sustu bir sey demedi
O adama baba dème bence hak etmiyor
Sen susup alttan alinca dahada tepene cikarlar
Kim olur sa olsun kendîni ezdirme hakaret etme hakki verme
Ofkelendim ya terbiyesiz adam
Zahmet olacak ama , bi önceki konumu açıp okur musun Sorunun ccevabı orda

Sana bu hakareti yaptıgını unutma sen de okuyup is basına gecince ailen olunca ona hak ettigi kadar deger verirsin
Elbet bir gün yaslanacak, burus burus olacak, pencerelerde kızım torunlarım gelsin diye bekleyecek
İste o zaman daha cok bekler..
Sinirimi bozdu baban
Hep içimden geçirip içimi rahatlatan şey bu Bi gün bana muhtaç olacaklar diyorum Bi gün anlaycaklar kıymetimi

Hep içimden geçirip içimi rahatlatan şey bu Bi gün bana muhtaç olacaklar diyorum Bi gün anlaycaklar kıymetimi
Anlarlar ama keske bu kadar kötü davranmasa sana üc günlük dünya
İnsan evladına kıyamaz bu lafı etmeye ortada tartısma yok, kavga küfür yok
Bu lafı söylemesinin nedeni ne, ailenden kimse ona tepki göstermiyor mu
Hepiniz küsün onunla hatasını anlasın.

Anlarlar ama keske bu kadar kötü davranmasa sana üc günlük dünya
İnsan evladına kıyamaz bu lafı etmeye ortada tartısma yok, kavga küfür yok
Bu lafı söylemesinin nedeni ne, ailenden kimse ona tepki göstermiyor mu
Hepiniz küsün onunla hatasını anlasın.
Tam tersiii Herkes bana cephe alır bişey yaparsam öyle korkunç ki halim

Back
X