isyan ediyorum bu kafa yapısına !! ne istiyorsunuz öğretmenlerden ?!

öğretmenliği verdiler de beğenmiyor haspam çok güldüm:))))))
bence şimdiden başlasın zıplamaya uzaya anca gider... :)
not: bende matematik öğretmeniyim çok ama çok memnunum işimden, hayatımdan..

ben liseden mezun olduğumda meslekler meslekti..... kafam sayısala çalıştığı için üniversiteyi kazanmam zor olmamıştı...bu arada tıpı zor bitirmiştim o ayrı bir konu.....neyse efendim o aralar acaba ne olsam diye çok şimarıkça seçimler yaptım puanım herşeye yetiyordu ya,..,hava harp okuluna da kabul edilmiştim pilot olacaktım eğitimlerine katıldım askeri liseyi okuyup gelmiş insanlarla geçinmek gerçekten zordu...ilkgün çatalı sağ elle kullandığım için dedikodularım yapılmıştı nasıl biryerse söylediğim bir cümle benim kulağıma biraz değişmiş olarak geliyordu....8 kızdık....ay benim burda psikolojim bozuldu diyip çıkmıştım....gençlik işte yine de dışı seni yakar içi beni yakar bir meslekti....psikolojik baskı vardı ......ailem ankaraya yerleşti diye tuttum ankara tıp yazdım hayatımın hatası....mutsuzluktan ölüyorum sayın seyirciler .....kimse kendini kandırmasın hayat çok para kazanmak değil dünyanın en iyi cerrahı olmak değil amanın da ne güzel pilot oldum demek değil....iyi bir evlilik ve birkaç çocuğum olsun onlara yetecek asgari bir gelir ve buna uygun bütün zamanımı çalmayan tatminkar bir meslek...tembel değilim ama dünya üç gün geriden gitse olmuyor mu...herşeyim koştura koştura sorun mesleğin kendisi değil hayatım eksik kaldı......öğretmenliğin şu an için mükemmel olduğunu düşünsemde favorim eczacılık

Astronot olmak için daha ne bekliyormuş? Havlu kenarı dantelinin bitmesini mi?

Kuzenim ve eşi evime ilk geldiklerinde eşimle tanışma faslı yapılıyor, eşim kuzenin eşine nezaketen neyle uğraşıyorsunuz diye soruyor. Damat bey bir içecek firmasında dağıtım yaptığını söylüyor ve eşim güzelmiş diye cevaplıyor. Aynı soruyu eşime soruyor. Eşim teknik ressam olduğunu söylüyor ve makina tasarımıyla uğraştığını belirtiyor. El cevap: Haa kolaymış ne var onda... Gazoz dağıtmak zor zaar üçte bir maaşla... Öyle bir konuşuyorlar ki buram buram fesatlık kıskançlık akıyor bi taraflarından...

Sanki o pilotlar doktorlar avukatlar kimin
elinden geçiyor öğretmenlerinn
Tabi bunu idrak edemez o uzay boşluğunda takıldığından kafası gidip gelio:)
O öğretmenler olmasa kim yetiştirecek onları diğer güzelim mesleklere

ben de sınıf öğretmeniyim. üniversiteye girdiğimden bu yana hep küçümsendik. çevrenin küçümsemesi normal gerçi çünkü başımızdakiler bile memur 40 saat öğretmen 15 saat çalışıyor deniliyor. aynı maaş almamalı deniyor.ne yazık çok düşük statüde bir mesleğimiz var. halbuki o kadar kutsalki. neyse çok doluyum zaten gerek eş durumu gerekse 4+4+4 den dolayı. şimdiki aklım olsa sınıf öğretmeni olmazdım.bence senin branşın dajha iyi. kendini bilmezlere de kulak asma. bizim mesleğimiz hayattaki en kutsal, maneviyatı en yüksek meslek

Astronot olmak için daha ne bekliyormuş? Havlu kenarı dantelinin bitmesini mi?

Kuzenim ve eşi evime ilk geldiklerinde eşimle tanışma faslı yapılıyor, eşim kuzenin eşine nezaketen neyle uğraşıyorsunuz diye soruyor. Damat bey bir içecek firmasında dağıtım yaptığını söylüyor ve eşim güzelmiş diye cevaplıyor. Aynı soruyu eşime soruyor. Eşim teknik ressam olduğunu söylüyor ve makina tasarımıyla uğraştığını belirtiyor. El cevap: Haa kolaymış ne var onda... Gazoz dağıtmak zor zaar üçte bir maaşla... Öyle bir konuşuyorlar ki buram buram fesatlık kıskançlık akıyor bi taraflarından...

vay be teknik ressam a verdiği cevaba bak. pes diyorum artık.

Cahil birinden daha iyi bir yorum bekleyemezdin canım. Adı üstünde cahil. Okumamış olabilir insan ama beynini geliştirmesini bilmeli.

Uzay mı ? :27: Yüksek hedef gördüm de bu kadarını görmedim.:27:

Ben de Türkçe öğretmenliği son sınıfa geçtim.

Ataması zor mu ? Evet,zor.

Ama kolay olan ne var hayatta ?

Sakın takma kafana.

Benim öz amcam dedi.''Öğretmenler atanmıyor.'' diye.

Not : Kendisi sınıf öğretmeni,tezata bak.:27:

Her zaman,her yerde olur böyleleri.

Ne demişler : Bak,seç,gül,geç.:54:

Sakın takma kafana.

bi annemle babam var üni. seçimi konusunda canımı sıksalar da meslek konusunda arkamda duran. babamda eğitim sektöründe en çok ikisi destek oluyo sağolsunlar :10:

vay be teknik ressam a verdiği cevaba bak. pes diyorum artık.

Konu mesleğin ne olduğu değil ki. Adam araba yapsa amaaan bir uçak bile yapamıyorsun olur. Mevzu farklı. Beceremeyeceği işlere pislik atmak. Öğretmenliği, teknik ressamlığı küçümserler tabi ki çünkü bunlarla ilgili en ufak fikirleri yok ki. Bilmiyorlar, cahilliklerini başka nasıl kapatacaklar.

Ben de ingilizce öğretmeni olacağım. Gayet de memnunum. Ona desinler okumadan öğretmen olacaksın diye kabul eder mi etmez mi sor bakalım. Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler misali...

Son düzenleme:
Canım kafana takma böyle konuşanları.

öğretmen olmak çocukluktan beri hayalimdi. millet evcilik oynardı ben öğretmencilik.
babam kısa yoldan sağlıkçı ol dedi. ilimizdeki sağlık meslek lisesini kazandım, gitmedim.
babamda inat etti beni fen lisesini göndermedi. anadolu lisesinde devam ettim.

inat ettim. mühendislik, eczacılık ve diğer bölümler tutmasına rağmen 24 tercihimde öğretmenlikti. hoş matematiği daha çok istiyordum ama bilgisayar oldu. kısmet dedim. okudum

okurken bizi perişan ettiler ama çok güzel şeyler öğrendim. deneyimler kazandım.

ama okul bitti atandım ve öğrencilerle dolu bilgisayar sınıfına adım attım ve o çocuklar ayağa kalktılar ya
işte o zaman duyabileceğim en büyük gururu duydum. hala o anın heyecanı içimdedir. şimdi bile gözlerim doluyor inan.

6. yılımı bitiriyorum mesleğimde ve öğretmenliği seviyorum.

bilgisayarcıların üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen ben mesleğimden memnunum.

"öğretmenlik kolay meslek, 3 ay tatili var, ohh oturt çocukları kitap okusunlar sen parana bak, çocuklara bilgisayarda oyun oynatıyorsun ve bunun için o kadar para veriyorlar sana ohhh ne ala" diyenlere

"gelin 35 tane çocuğu 15 bilgisayara oturtun kavga etmemelerini sağlayın. ve bu arada sadece yeni bir dosya açıp adını değiştirmelerini sağlayın tek tek hepsinin." diyorum. kesiyorlar çenelerini

ya da
"gelin 35 tane çocuğun 40 dakika boyunca sessizce oturmalarını sağlayın bende öğretmenliğin kolay meslek olduğunu kabul edeyim" diyorum.

evde 2 çocuklarıyla baş edemiyorlar sonra öğretmenlik hakkında atıp tutuyorlar.

çok doluyum canım. benim gibi bir çok meslektaşımda doludur bu konularda. böyle bir konu açıp içimi dökmemi sağladığın için çok teşekkür ederim.

sen bu inancına sahip çıktığın sürece eminim ileride çok iyi bir öğretmen olacaksın. ilerideki öğrencilerin senin gibi bir öğretmene sahip olacakları için çok şanslılar.

kimbilir o komuşu kızının çocuğunun öğretmeni de sen olursun. o zaman görüşürsünüz :40:

hayır bir de ne var biliyor musunuz....o cahil kadına gülüp geçerdim de burda eğitimli insanların ay beni kıskanıyorlar diye serzenişte bulunması.....trajik komik.....eskidendi diyorum meslekler meslekti.....bakın şimdi eczaneleri kaldırmaya çalışıyorlar belki o kadar insanı asgari ücretten çalıştırırlar.....peki doktorlara ne yaptıklarını biliyor musunuz şimdi gidin bazı ózel hastanenin acillerine suriyeli arap daha türkçe konuşmayı bilmeyen insanların eline sağlığınızı teslim ediyorsunuz....sevgili kadrolu öğretmenler o ücretli öretmenleri görüyor musunuz işte sizde gelecekte o koşullarda çalıştırılacaksınız üzgünüm ama devletimizin yeni politikası bu,...ucuz ve kalitesiz hizmet...ben de devlet memuruydum ve bilìyorum ki kadrolarımız kalkıyor....birbirimize fesatlana festlana bu noktaya geldik

O asagilamalar eskidendi. Artik ogretmen heleki kadrolu parmaka gosteriliyor.

Malum o kadar cok atanamayan ogretmenlerimiz varki

Arkadasin hayaleri buyukmuste engel olanmi olmus

Takma kafana cilt dr arkadasimada daha iyi bir dr olamadinmi diyen bir hadsiz taniyorum

Kedi ulasamadigi cigere mundar dermis hesabi

Canım kafana takma böyle konuşanları.

öğretmen olmak çocukluktan beri hayalimdi. millet evcilik oynardı ben öğretmencilik.
babam kısa yoldan sağlıkçı ol dedi. ilimizdeki sağlık meslek lisesini kazandım, gitmedim.
babamda inat etti beni fen lisesini göndermedi. anadolu lisesinde devam ettim.

inat ettim. mühendislik, eczacılık ve diğer bölümler tutmasına rağmen 24 tercihimde öğretmenlikti. hoş matematiği daha çok istiyordum ama bilgisayar oldu. kısmet dedim. okudum

okurken bizi perişan ettiler ama çok güzel şeyler öğrendim. deneyimler kazandım.

ama okul bitti atandım ve öğrencilerle dolu bilgisayar sınıfına adım attım ve o çocuklar ayağa kalktılar ya
işte o zaman duyabileceğim en büyük gururu duydum. hala o anın heyecanı içimdedir. şimdi bile gözlerim doluyor inan.

6. yılımı bitiriyorum mesleğimde ve öğretmenliği seviyorum.

bilgisayarcıların üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen ben mesleğimden memnunum.

"öğretmenlik kolay meslek, 3 ay tatili var, ohh oturt çocukları kitap okusunlar sen parana bak, çocuklara bilgisayarda oyun oynatıyorsun ve bunun için o kadar para veriyorlar sana ohhh ne ala" diyenlere

"gelin 35 tane çocuğu 15 bilgisayara oturtun kavga etmemelerini sağlayın. ve bu arada sadece yeni bir dosya açıp adını değiştirmelerini sağlayın tek tek hepsinin." diyorum. kesiyorlar çenelerini

ya da
"gelin 35 tane çocuğun 40 dakika boyunca sessizce oturmalarını sağlayın bende öğretmenliğin kolay meslek olduğunu kabul edeyim" diyorum.

evde 2 çocuklarıyla baş edemiyorlar sonra öğretmenlik hakkında atıp tutuyorlar.

çok doluyum canım. benim gibi bir çok meslektaşımda doludur bu konularda. böyle bir konu açıp içimi dökmemi sağladığın için çok teşekkür ederim.

sen bu inancına sahip çıktığın sürece eminim ileride çok iyi bir öğretmen olacaksın. ilerideki öğrencilerin senin gibi bir öğretmene sahip olacakları için çok şanslılar.

kimbilir o komuşu kızının çocuğunun öğretmeni de sen olursun. o zaman görüşürsünüz :40:

inanın o ayağa kalkma olayını okudugum an içim bi tuhaf oldu. iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. umarım sizin gibi bi öğretmen olurum :54:

inanın o ayağa kalkma olayını okudugum an içim bi tuhaf oldu. iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. umarım sizin gibi bi öğretmen olurum :54:

:D gün gelir o günleri görürsün inşallah. emin ol çok güzel duygular yaşayacaksın.

ve içimden bir his senin gerçekten şahane bir öğretmen olacağını söylüyor.

yerleştirme sonuçları açıklanınca gittiğin bölümü yazarsan çok mutlu olurum. inan merakla bekliyor olacağım.

Sakın takma kafana.

Tezat yok burda, amcanız doğru söylemiş ne yazık ki.

Tercih yaparken 4-5 yıl sonrasını planlamak gerekiyor artık.

bir şey daha dicem,ayağa kalkınca gurur duyuyorsun evet ama karşında seni otorire olarak gören çocukları ve sus diyince susan hallerini görünce de bir tuhaf oluosun...

bir de ben ilk öğretmenlik yaptığımda canım çay çekti hocalar da çağır nöbetçi öğrenciyi getirsin dediler neyse çağırdım,rica ediyorum çocuktan canım rica etsem bi bardak çay getirir misin diye,ay çocuk ceketini düzleyip tabi hocam diyince aman Allahım yaa hoca mıyım gerçekten diodum içimden...

ayyy içim cızz ediyor şuan onları hatırladıkça,ve formasyonum olmadığı için atanma ihtimalimin olmamasına yine içerledim:((

ne zaman bir liseli görsem içim hep buruk bakacam:((

:D gün gelir o günleri görürsün inşallah. emin ol çok güzel duygular yaşayacaksın.

ve içimden bir his senin gerçekten şahane bir öğretmen olacağını söylüyor.

yerleştirme sonuçları açıklanınca gittiğin bölümü yazarsan çok mutlu olurum. inan merakla bekliyor olacağım.

inanın çok heveslendirdiniz beni çok çok teşekkürler tekrardan,sonuçlar açıklandığında memnuniyetle size bildiririm :31:

Back
X