İsyan ediyorum yeter artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baksan evde elli tane daha aynisindan vardir

marketlere kişi sınırlaması geldi ya , bim'in kapısında görevli durmuş sayıyla içeri alıyordu.kapıda kıza bağırıp beddua küfür eden mi dersin, zorla arkasında beklediği kapıya yüklenip kızı düşürüp açmaya çalışan mı dersin.camdan sarkıp bağırıyorum arada deli derlerse desinler.

geldi zaten.ama "uygulayabilen" uyguluyo, böyle hurraa diye içeri zorrrla giriyorlar hala.

Böylelerini, sonra zevkine hala kalabalıkta gezenleri, dikkat etmeyen sal.k olanları merak ediyorum. Acaba hayatta neyi dert ediyorlar kendilerine. Gerçekten merak ediyorum. Böyle dünyayı saran bir konuyu dert etmiyorlarsa neyi dert ediyorlar. Tamam dert etmesinler ama en azından bu kadar sal.k olmasınlar ya önlem alsınlar. Çünkü artık gece olunca sayıyı görünce uyku tutmuyor düşünmekten. Onlar nasıl bir kafa yapısına sahip anlaması çok güç.

ayni seyi benim esim bu saabah yasadi. bime gelen kadinlar yuzunden o da soylenmis cikmis. anlamiyorlar ya herseye de dokunup almiyorlar bir de

hala bim a101 indirimlerini kovalayan tonlarca insan var. çok haklısınız. inanılır gibi değil.

ohaaaa... polise tüküren zihniyet işte bu.
böylesinin yatacak yeri yemin ederim.

Var ki zaten geldi o kural. Kimse uymuyor.

Gecen gun ben de gordum,teyzeler magaza kapisinin onune yigilmislar,tabak canakta indirim varmis. Allahim ya tabaksiz kalsan gidip alinacak zaman degil,manyak mi bu insanlar anlamiyorum ben maskeyle eldivenle ise gidiyorum onlarin derdini seveyim.
Allah esinize ve size saglik versin,cocuklariniza saglik versin,ne denir bilemedim

İyide o kapanış saati geldiğinde kapatıp gitmesi gerek. hadi yarım saat uğraştı diyelim 1.5 saat çok ciddi bir zaman değil mi?

Uygulanabilir cezalar getirilmesi lazim. Yoksa insanlar olayin hangi boyutlara varabileceginin farkinda degiller. Yasadigim ulkede her yere (market, eczane, cafe, bar, vb.) kisi sinirlamasi ve sosyal mesafe kurali getirildi. Uymayanlara 10.000$ ceza veya 6 ay hapis cezasi, ya da ikisi birden uygulaniyor.

Ben bugün ana avrat sovdum hepsine.

Allah kahretsin hepsini gelmisler kac yasina da bu kadar cahil pislik insanla ayni memleketi paylastigim icin utaniyorum

Bu gerizekali tayfanin tek uyguladigi olay alkis yapmak Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlar yuzunden kac saglik calisani evinden ailesinden uzakta cocuguna hasret..

Bu gerizekali tayfanin tek uyguladigi olay alkis yapmak Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlar yuzunden kac saglik calisani evinden ailesinden uzakta cocuguna hasret..

Ben artik hepsine bela okuyorum cunku benim esimi bizi ve esim gibi bir cok masum insanin gunahina giriyorlar pislikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…