- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
Baksan evde elli tane daha aynisindan vardirOrta yas ve yaslı teyzeler ozellikle spot ürünlerin geldigi gunler insanları eziyolar maalesef. Bi kere oglumla gitmek durumunda kaldim cok guzel cocuk kitaplari gelmisti. Hepsi tencere tava davasina eziyolardi birbirlerini. Yetmedi bizi eziyolardi az daha. Neyseki sıyrıldım aralarından kitaplari sordum gorevliye zaten hicbirisinin umurunda olmadigi icin oyle kitaplar kolaylikla aldim çıktım ama tencere falan almak istesem ne yaparlardi beni acababide azar yedim soylendiler bebek arabasiyla neden geldin diye çünkü tencere tava cok onemliydi o zamana kadar nerde yemek yapiyolarsa
Oyle de gel anlat isteBaksan evde elli tane daha aynisindan vardir
geldi zaten.ama "uygulayabilen" uyguluyo, böyle hurraa diye içeri zorrrla giriyorlar hala.of marketlere de eczaneler gibi sırayla girme kuralı getirilmeli kesinlikle. büyüklüğüne göre aynı anda belki max 3 kişi falan gibi. aksi halde yurdum tipleri anlamıyor.
hayır bi de bu gamsızlıkta olanlara da inatla birşey olmuyor, olan bulaştırdıkları insanlara oluyor.
Böylelerini, sonra zevkine hala kalabalıkta gezenleri, dikkat etmeyen sal.k olanları merak ediyorum. Acaba hayatta neyi dert ediyorlar kendilerine. Gerçekten merak ediyorum. Böyle dünyayı saran bir konuyu dert etmiyorlarsa neyi dert ediyorlar. Tamam dert etmesinler ama en azından bu kadar sal.k olmasınlar ya önlem alsınlar. Çünkü artık gece olunca sayıyı görünce uyku tutmuyor düşünmekten. Onlar nasıl bir kafa yapısına sahip anlaması çok güç.marketlere kişi sınırlaması geldi ya , bim'in kapısında görevli durmuş sayıyla içeri alıyordu.kapıda kıza bağırıp beddua küfür eden mi dersin, zorla arkasında beklediği kapıya yüklenip kızı düşürüp açmaya çalışan mı dersin.camdan sarkıp bağırıyorum arada deli derlerse desinler.
ayni seyi benim esim bu saabah yasadi. bime gelen kadinlar yuzunden o da soylenmis cikmis. anlamiyorlar ya herseye de dokunup almiyorlar bir deDemin eşim ekmek almaya gitti.
Fırının yanında bim var.
Geldi sinirden delirmiş ne oldu dedim.
Bizim önünde izdiham var resmen dedi.
Bişeyler gelmiştir çünkü. Kadınlar üst üste kapıya yığılmış dedi.
Söve söve geçmiş yanlarından.
Ama onların umrunda olur mu olmaz.
Böyle sorumsuzlar koronadan ölürse grsm üzülmem. Ama onların pislikleri bizede ulaşıyor işte.
marketlere kişi sınırlaması geldi ya , bim'in kapısında görevli durmuş sayıyla içeri alıyordu.kapıda kıza bağırıp beddua küfür eden mi dersin, zorla arkasında beklediği kapıya yüklenip kızı düşürüp açmaya çalışan mı dersin.camdan sarkıp bağırıyorum arada deli derlerse desinler.
Var ki zaten geldi o kural. Kimse uymuyor.of marketlere de eczaneler gibi sırayla girme kuralı getirilmeli kesinlikle. büyüklüğüne göre aynı anda belki max 3 kişi falan gibi. aksi halde yurdum tipleri anlamıyor.
hayır bi de bu gamsızlıkta olanlara da inatla birşey olmuyor, olan bulaştırdıkları insanlara oluyor.
o polise tüküren sözde hacının da testi pozitif çıkmışohaaaa... polise tüküren zihniyet işte bu.
böylesinin yatacak yeri yemin ederim.
Ben bugün ana avrat sovdum hepsine.Gecen gun ben de gordum,teyzeler magaza kapisinin onune yigilmislar,tabak canakta indirim varmis. Allahim ya tabaksiz kalsan gidip alinacak zaman degil,manyak mi bu insanlar anlamiyorum ben maskeyle eldivenle ise gidiyorum onlarin derdini seveyim.
Allah esinize ve size saglik versin,cocuklariniza saglik versin,ne denir bilemedim
Allah kahretsin hepsini gelmisler kac yasina da bu kadar cahil pislik insanla ayni memleketi paylastigim icin utaniyorumDemin eşim ekmek almaya gitti.
Fırının yanında bim var.
Geldi sinirden delirmiş ne oldu dedim.
Bizim önünde izdiham var resmen dedi.
Bişeyler gelmiştir çünkü. Kadınlar üst üste kapıya yığılmış dedi.
Söve söve geçmiş yanlarından.
Ama onların umrunda olur mu olmaz.
Böyle sorumsuzlar koronadan ölürse grsm üzülmem. Ama onların pislikleri bizede ulaşıyor işte.
Agzina saglikBen bugün ana avrat sovdum hepsine.
Bu gerizekali tayfanin tek uyguladigi olay alkis yapmak Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlar yuzunden kac saglik calisani evinden ailesinden uzakta cocuguna hasret..Uygulanabilir cezalar getirilmesi lazim. Yoksa insanlar olayin hangi boyutlara varabileceginin farkinda degiller. Yasadigim ulkede her yere (market, eczane, cafe, bar, vb.) kisi sinirlamasi ve sosyal mesafe kurali getirildi. Uymayanlara 10.000$ ceza veya 6 ay hapis cezasi, ya da ikisi birden uygulaniyor.
Bu gerizekali tayfanin tek uyguladigi olay alkis yapmak Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlar yuzunden kac saglik calisani evinden ailesinden uzakta cocuguna hasret..Uygulanabilir cezalar getirilmesi lazim. Yoksa insanlar olayin hangi boyutlara varabileceginin farkinda degiller. Yasadigim ulkede her yere (market, eczane, cafe, bar, vb.) kisi sinirlamasi ve sosyal mesafe kurali getirildi. Uymayanlara 10.000$ ceza veya 6 ay hapis cezasi, ya da ikisi birden uygulaniyor.
Bak buna hem şaşırdım hem üzüldüm tabi hacı değil işini yapmaya çalışan polis içino polise tüküren sözde hacının da testi pozitif çıkmış
Ben artik hepsine bela okuyorum cunku benim esimi bizi ve esim gibi bir cok masum insanin gunahina giriyorlar pisliklerBenim kardeşim de o markette çalışıyor ve doğru dürüst ne yemek yer nede direnci yüksek çık diyorum onu da yapmıyor ama millet gerçekten mal allahım zamanında git ne alacaksan al defol evine saygı ya saygııı! Ama yok cahil insan cok gerçekten ülkede naif insan da var ama cahil insan daha cok ‘!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?