İsyan ediyorum yeter artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
Eşim A101 de çalışıyor mecbur işe gitmek zorunda 2 evladımız var ve her normal insan gibi bizim de "CAN" korkumuz var.

Biliyorsunuz çalışma saatleri değişti marketlerin. Eşim normal de 20.30 da ev de olması gerekirken vurdumduymaz, akıldan noksan, vicdansız insanlar yüzünden 22 de geliyor, NEDEN? çünkü bu yukarıda saydığım insancıklar yüzünden

O kadar CAHİL insanlar ki mağazanın giriş kapısını kapatıyor eşim çıkış kapısından zorla giriyorlarmış içeri kapandı market dediği halde eşimi dinlemiyorlarmış. El insaf be ne kadar beyinsiz insanlarsınız. Markette ve ya diğer alanlarda çalışan insanlar sizin paralı adamlarınız mı? Ne vurdum duymaz ne ahlaktan yoksun insanlarsınız. Hadi kendi keyiflerinize çıkıyorsunuz, evine ekmek götürmek için mecbur çalişmak zorunda olan bu insanlari neden ya neden riske atiyor sunuz?

Buradan yazıyorum kim üstüne alınırsa alınsın kaç insanın kaç ailenin günahı yukarıda yazdığım insancıkların boynuna olsun. Şu dönemde bir ve beraber olmak varken kural taninazlığınız yüzünden hayatımız kararacak.

Evet bizim milletimizde malesef laftan kuraldan anlamayan tipler çok lakin bahsettiğiniz markette ben de daha önce sorumlu olarak uzunca süre çalıştım saat geldi mi kapı ve kasa kapanır kimsenin ısrarına bakılmaz. Kural neyse odur yani. Hatta bölge sorumluları olur, bazen sabah açılışına bazen akşam kapanışına gelirler uzaktan mağazayı izlerler size gözükmeden, bakalım saatinde açılıp tam saatinde kapatılıyor mu diye kontrol ederler. Eşiniz yeni belirlenen saat geldiği zaman yani 20:00 de hem giriş hem çıkış kapısını da kitleyip kasa kapatmalarını da (hesap işlerinden bahsediyorum) yapıp çıksın. Milletin ısrarına kapıya dayanmasına bakılacak zaman değil. Kolaylıklar diliyorum market sektörü malesef çok zor

Allah ıslah etsin ne diyeyim.

Şu dönemde en üzüldüğüm kesim market çalışanları oldu cidden.
Geçen gittim markete kutu kutu ürün yerleştiriyorlardi yine.
Ne zaman gitsek bi karmaşa.
Adami artık konuşacak mecali kalmamıştı
Zavallı kızin yorgunluktan gözleri kaylisti daha saat 15 00 Di.
İnsanlar çok tuhaf.
Resmen talan ediyorlar.

Ben de aynisini soyledim esime dinlemiyorlar icerde musteri varken kasaları kapatamıyoruz dedi. Ne alıyorlar dedim spot ürünlerde dolasıyorlar genelde dedi demiyor musun çıkın diye dedim dinlemiyorlar ne yapayım kavga mı edeyim insanlarla diyor yani anlayacağın şikayet gelirde işlerinden olurlar diye ses çıkaramıyorlar galiba

Demin eşim ekmek almaya gitti.
Fırının yanında bim var.
Geldi sinirden delirmiş ne oldu dedim.
Bizim önünde izdiham var resmen dedi.
Bişeyler gelmiştir çünkü. Kadınlar üst üste kapıya yığılmış dedi.
Söve söve geçmiş yanlarından.
Ama onların umrunda olur mu olmaz.
Böyle sorumsuzlar koronadan ölürse grsm üzülmem. Ama onların pislikleri bizede ulaşıyor işte.

Benim kardeşim de o markette çalışıyor ve doğru dürüst ne yemek yer nede direnci yüksek çık diyorum onu da yapmıyor ama millet gerçekten mal allahım zamanında git ne alacaksan al defol evine saygı ya saygııı! Ama yok cahil insan cok gerçekten ülkede naif insan da var ama cahil insan daha cok ‘!

İstedikleri kadar şikayet etsinler hersey kamera kayıtları altında, bakılır kaçta kapatıldığına ve kapanış saatinden erken kapatılmadığı sürece sorun olmaz, işten çıkarma gibi bir durum olmaz yani. Müşteriler dahil yeni belirlenen saate herkes uymak zorunda. Ne laftan anlamaz milletimiz var sanki keyfi yere böyle yapıldı, herkesin sağlığı için yapıldı bu uygulama. Saati gelince kitlesinler iki kapıyı da. Herkes alacaklarını vakitlice alsın, yatıp yatıp alışverişe çıkmasınlar bi zahmet. Bu durumu bölge sorumlusuna, hatta ulaşma şansları varsa satış müdürüne kadar iletsinler. Müşteriler anlamıyor biz geç çıkmak zorunda kalıyoruz şeklinde değil de belirlenen saate uyamıyoruz her açıdan sıkıntıya düşücez şeklinde.

O kadar haklısınızki nişanlım da market çalışanı geçen hafta mesaisi bitti üstüne yarım saat daha kasasında bekleyenlerin bitmesini bekledi tam kasasını kapatıyolar gelen bir müşteri neden kapatıyosun diye kızıyor ve çalışan 3 kasa varken. Lütfen duyarlı olalım inanın sağlık çalışanları kadar tehlikedeler günde yüzlerce insanla temas ediyorlar. Evet hepimiz korkuyoruz ama biz çalışmak zorunda olan sevdiklerimiz için daha çok korkuyoruz

Tüm insanlardan nefret etmeye başladım. Keşke kıyamet kopsa topyekün ölsek gitsek. Adaleti sadece Allah sağlasa.

of marketlere de eczaneler gibi sırayla girme kuralı getirilmeli kesinlikle. büyüklüğüne göre aynı anda belki max 3 kişi falan gibi. aksi halde yurdum tipleri anlamıyor.
hayır bi de bu gamsızlıkta olanlara da inatla birşey olmuyor, olan bulaştırdıkları insanlara oluyor.

Yasak cikti zaten dedilerki su kadar metre kareye bu kadar kisi esim hesap etmis 250m2 magazasi 25 kisinin girme hakki varmis hangi 3 kisisi bu millet herseyi hakediyor kimse duyar kasmasin iate maalesef kurunun yaninda yaş da yanacak

Yasak cikti zaten dedilerki su kadar metre kareye bu kadar kisi esim hesap etmis 250m2 magazasi 25 kisinin girme hakki varmis hangi 3 kisisi bu millet herseyi hakediyor kimse duyar kasmasin iate maalesef kurunun yaninda yaş da yanacak

Zaten böyle bir yönetmelik var. Market içinde anonslar yapılıyor. Ama sanırım kimse takmıyor.

valla ben duyar kasarak yazmadım. sizin yazdıklarınızı destekleyici birşeydi.
içiniz rahatlayacaksa hepimizin sevdikleri bir şekilde çalışmak için çıkıyor yada mecburi alışverişler için.

8 e 10 kala kapatacak kapıyı en güzeli içeri girende sanki mağaza gezer gibi oyalanıyor bir iki bende öncelerde tam kapanma saatine yetiştim insanlar açtı kapıyı ama girmemle çıkmam bir oldu bu durumda çok çok nadir olmuştur şimdi zaten evdeyiz arada bime gidiyoruz oda öğlen saat 8 de insanların dışarda ne işi var

Zaten böyle bir yönetmelik var. Market içinde anonslar yapılıyor. Ama sanırım kimse takmıyor.

ben bunu duymamıştım, sadece eczanelere geldi sanıyordum.
sadece aklıma şu geldi, bazı insanlar çalışmaya devam ettikleri ve toplu taşıma kullanıyorlarsa onlarda da kişi sayısı kısıtı olduğu için evlerine geç dönüyor olabilirler. bu nedenle de marketlere geç saatte gitmek zorunda kalabilirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…