İsyan ediyorum yeter artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dışarı çıkmadım hiç o sebeple bilmiyordum durumun vehametini. Sizin ve diğer arkadaşların mesajlarını okuyunca şoke oldum. Bu nasıl bir durumdur ya.. Bu ne alışveriş sevdasıdır. Nasıl bir insanlıktır.. Bir yerde okumuştum sağlık çalışanlarını alkışladınız çok güzeldi, bizi de alkışlayın diyordu markette çalışan kişi. Gerçekten alkışı hakediyorlar. Risk altındalar Allah korusun. Hem bi sürü insanla hem de parayla ilişkililer.
Allah onlardan razı olsun.

Inan bana durum o kadar kotu ki ozellikle dogu anadolu ve guney dogu anadolu da ki insanlar hic dikkat etmiyorlarmis sokaktan eve girmiyorlarmis orada mecbur calisan insanlara rabbim yardim etsin

Böyle saçma bir uygulama olamaz yalnız.
Bim'de daha önce şahit oldum.
Öğle arasına ya da mesai bitimine yaklaşırken 15 dk kala falan çalışanlar sürekli
son on beş dk kapatacağız, hızlı lütfen diye uyarıp duruyorlardı.
Gerçekten de süre dolduğunda bırakmak, gerekirse tartışmak lazım.
Böyle insanlar güzellikten anlamıyor çünkü.

Polisi arayacağım desin güvenlik kameraları ile tespit yapılır desin millet başka dilden anlamıyor çünkü yasa ihlaline girer yaptıkları gerçektende arasın polisi

Eşimde diğer bir kurumsal market çalışanı, gerek daha önceki normal çalışma saatleri, gerekse şuan ki saat 8 e çekildi kapanış tam saat 8 de kapatıyorlar.Müşteri olsun veya olmasın belirtilen kapanış saatinden sonra geçmek yasak.Ben bişey istediğimde bile kapattık alamam burdan diyor.Rica minnetle olacak iş değil bölge sorumlusuyla konuşulsun mağaza müdürü şikayet edip bir üste iletebilir.Yeterince insanla muhattap oluyorlar mesai saati içinde zaten kapanışada uymak zorundalar artık ama bazı insanlarımız kural mural hak getire.

Hala bas agrisi, bel agrisi, uykusuzlukla hastaneye gelen insanciklar var. Bizde ayni seyi diyoruz insallah kendi baslarini yerler.

Insanımız iyice çirkinleşti artk, saati gelince kasadan kimseyi almayacak gerekirse kavga edecek yapacak başka birşey yok ne yazık ki nasılsa saatinde kapatılmıyor diye oraya uzaktan gelen bile vardır niye kendine böyle eziyet ediyor ki eşin, müdürü sebebiyle olabilir mi?

Canım ben de markette çalısıyorum inan diken ustunde yum ailem çok korkuyor kardesım ogretmen okulu kapandı evde, babam kendı ısı kafasına gore kucuk kardesım sehır dısında calısıyordu ucretsız ızın vermısler gelıyor bu hafta sonu, annem desen evde zaten, eve getirırsem Bı ben getiririm Allah korusun diken ustunde gudıp gelıyorım Allah yardımcımız olsun 6 aydır ıssızdım zor şer buldum bu işi bırakamıyorum da Allah yardımcımız olsun tum calısmak zorunda olanlarımızın

O kadar gerginsiniz ki biraz mantıktan uzak düşünüyorsunuz. Öncelikle saati bitince ısrarla mağazada kalmaya çalışmak büyük bir bencillik cahillik , çözümü pratik kilitlersin kapıyı gerekli saati itibariyle sorun ortadan kalkar. Dilerse şikayet etsin müşteri kamera kaydı var, sorun olmaz. Ben ciddi bir sorunumu kamera kaydı ile çözdüm A101 de. Dikkatinizi virüsten önce de çekmiştir, çalışanlar bunu sanırım satış dışı işler için mesaiden sonra hep yapar. Stok zihniyeti oluşmasın herkes her ürüne ivedi olarak ulaşsın fakir zengin ayrımı olmasın diye stok yapmayın dediler. Tamam elbette güzel bir çözüm şimdi de mağaza çalışanları markete gelmeyin demeye getiriyor. Ben normalde 8-5 çalışan biriyim bu süreçte 15 gündür evdeyim , o kadar çok yemek ıvır zıvır yaptım ki anlatamam. yemek temizlik deterjan çok fazla alışverişe ihtiyacımız oldu. 15 günde 2 kez dışarı çıktım ikisi de markete , dün akşam gittim 19.20 gibi çünkü eşim geç geldi. Market çalışanları aynı sizin gibi nefretle bakıyordu. Maskeli ve eldivenliydim bende zevk almadım ama mecburum evde 6 yaşında bi çocuk var virüs var iyi beslenmek gerek. Mağazada tek kişi bendim 3 personel vardı. İndirim rafını ve afişini düzenliyorlardı. Sebzeleri poşetliyorlardı işleri inanılmaz yoğundu bence o saate rağmen ama bu da bi şans. Yani bazı sektörler çökerken bazıları böyle coşuyor. Eminim batıp işten çıkmasını da istemezsiniz elbette hasta olmak da istemezsiniz.Allah yardımcınız olsun eşinize kürler yapın,psikolojik de destek olun. Nefret söylemleriniz eşinizi sadece kaygıya sürükler. Ben pazartesi aktif vakaların tespit edildiği işime döneceğim çünkü bir çalışma hayatım var.Hayat akıyor akmalı.. Sizin sektörünüzde hayatın duracağı bir sektör değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…