İsyan ediyorum yeter artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bunu duymamıştım, sadece eczanelere geldi sanıyordum.
sadece aklıma şu geldi, bazı insanlar çalışmaya devam ettikleri ve toplu taşıma kullanıyorlarsa onlarda da kişi sayısı kısıtı olduğu için evlerine geç dönüyor olabilirler. bu nedenle de marketlere geç saatte gitmek zorunda kalabilirler
Evet, olabiliyor zaten bu tür aksamalar. Ama yine de kuralları ihlal edemezler. Zorunlu bir sebepten oldugunu düşünmüyorum coğu da keyiften cıkıyor maalesef. Aktüel ürünlere bakıyorlar 🙈cahil demek istemiyorum ama vurdumduymaz davranıyor bircoğu.Market sırasında 1, 5 metre ara olması gerekiyor ama yanasmakta ısrarcılar. Bu tarz sorunlar da yasanıyor.

Ben de aynisini soyledim esime dinlemiyorlar icerde musteri varken kasaları kapatamıyoruz dedi. Ne alıyorlar dedim spot ürünlerde dolasıyorlar genelde dedi demiyor musun çıkın diye dedim dinlemiyorlar ne yapayım kavga mı edeyim insanlarla diyor yani anlayacağın şikayet gelirde işlerinden olurlar diye ses çıkaramıyorlar galiba 😭
Giriş kapısını kilitlesin, kasa 5 dakikaya kapaniyor desin. Gerçekten bu kadar vurdumduymaz insanlar var mi ya? Ayrıca eşinizin çalıştığı marketin yöneticileri çalışanları epeyce korkutuyor. Bir kac kere sahit olmuştum malesef.. kasiyerin ayakta duracak hali kalmamış gozler kıpkırmızı olmuş. Sandalye neden verilmiyor tum gun böyle nasil çalışıyorsunuz ben şikayet edeceğim dedim. Kiz beni susuturdu 'sus sus müdür burda duymasın, biz memnunuz' dedi. Bu şekilde nasil verimli çalışılır ki

Yazdiklarinizda haklısınız,ancak onlar öyle davrandikca istediklerine kavusuyor,bu iş boyle devam eder,bizim halkımızin degil herkesin yapısı budur.Bir kural koyuyorsaniz buna uymak gerekir,bu market yönetiminin suçu bence, kuralı zor da olsa uygularlarsa bir hafta sonra kural işlemeye baslar,insanlar alışır.

Evet, olabiliyor zaten bu tür aksamalar. Ama yine de kuralları ihlal edemezler. Zorunlu bir sebepten oldugunu düşünmüyorum coğu da keyiften cıkıyor maalesef. Aktüel ürünlere bakıyorlar 🙈cahil demek istemiyorum ama vurdumduymaz davranıyor bircoğu.Market sırasında 1, 5 metre ara olması gerekiyor ama yanasmakta ısrarcılar. Bu tarz sorunlar da yasanıyor.

zaten o keyfi çıkanlar engellenseydi bi tık daha iyi olabilirdi.

zaten o keyfi çıkanlar engellenseydi bi tık daha iyi olabilirdi.
Evet ama onları durdurmak mümkün değil. Sokaga cıkma yasagı gelse de kontrol edilemez bir kesim var bu ülkede. İtalyan bir devlet adamı İtalyanlara sesleniyordu gectiğimis günlerde ne ara bu kadar misafirperver oldunuz? Spor tutkusuyla doldunuz diye cileden cıkıyordu 🙈

Evet ama onları durdurmak mümkün değil. Sokaga cıkma yasagı gelse de kontrol edilemez bir kesim var bu ülkede. İtalyan bir devlet adamı İtalyanlara sesleniyordu gectiğimis günlerde ne ara bu kadar misafirperver oldunuz? Spor tutkusuyla doldunuz diye cileden cıkıyordu 🙈

evet aynı videoda başka bir belediye başkanı da mezuniyet partisi yapmak için direten gençlere "oraya polis gönderip ateşe vericem" demişti.

Mağaza 8 de kapanıyor 30 saat kasa sayılıp kapanıyor neden 10 da geliyor eşiniz

Ben de aynisini soyledim esime dinlemiyorlar icerde musteri varken kasaları kapatamıyoruz dedi. Ne alıyorlar dedim spot ürünlerde dolasıyorlar genelde dedi demiyor musun çıkın diye dedim dinlemiyorlar ne yapayım kavga mı edeyim insanlarla diyor yani anlayacağın şikayet gelirde işlerinden olurlar diye ses çıkaramıyorlar galiba 😭
Kendileri şikayet etsinler o saatten sonra markete gelenler suç işliyor çünkü

8 de kapaniyorsa ben 8 de ordan ayrilcak sekilde giderim otesi yok yani bazi insanlar ciddi ciddi aklini kullanmadan yasayabiliyor enteresan bir durum kimse kimseyi magdur etmemeli sabah 10dan aksam 8 e kadar zaman var ya birde zorla girmek falan utanc verici bizim basimiza daha kotu birsey gelce cig cig insan yerler yahu

Orta yas ve yaslı teyzeler ozellikle spot ürünlerin geldigi gunler insanları eziyolar maalesef. Bi kere oglumla gitmek durumunda kaldim cok guzel cocuk kitaplari gelmisti. Hepsi tencere tava davasina eziyolardi birbirlerini. Yetmedi bizi eziyolardi az daha. Neyseki sıyrıldım aralarından kitaplari sordum gorevliye zaten hicbirisinin umurunda olmadigi icin oyle kitaplar kolaylikla aldim çıktım ama tencere falan almak istesem ne yaparlardi beni acaba 😱 bide azar yedim soylendiler bebek arabasiyla neden geldin diye çünkü tencere tava cok onemliydi o zamana kadar nerde yemek yapiyolarsa 🙄

Canim
valla ben duyar kasarak yazmadım. sizin yazdıklarınızı destekleyici birşeydi.
içiniz rahatlayacaksa hepimizin sevdikleri bir şekilde çalışmak için çıkıyor yada mecburi alışverişler için.
Canim sözüm sana degildi hani bu kesim var ya biz kurallara uyuyoruz modundalar söz de yani duyar kasiyorlar ama disarda olan da hep o kesim iste balik tutmak yasak diyor uskudar belediyesi adam gitmis gizli gizli balik tutuyor gerizekali hepsi gerizekali beyinsiz

Laftan kuraldan anlasalar parklarda bahçelerde toplanıp mangal yakmazlar.suru sürü grup grup toplanıp gezmezler.sokaga çıkma yasağı olmadan cikmamayi becerebilmeli insan.ama yok

Canim

Canim sözüm sana degildi hani bu kesim var ya biz kurallara uyuyoruz modundalar söz de yani duyar kasiyorlar ama disarda olan da hep o kesim iste balik tutmak yasak diyor uskudar belediyesi adam gitmis gizli gizli balik tutuyor gerizekali hepsi gerizekali beyinsiz
yani şöyle söyliyim, bu virüs en nihayetinde herkese bulaşacak. önemli olan geç bulaşması. ne kadar geç o kadar iyi.
bu bizden önce sağlık sisteminin çökmemesi için gerekli.
eşiniz olabildiğince korunsun ve dikkat etsin.

Kapıları kilitlemiyorlar mı anlayamadım?

Ben virüs yokken bir kaç sene önce bir akşam 21:00 e gelirken Şok markete gittim. Saatin farkında değildim sonra baktım. İçeride kasiyer vardı kapı kilitliydi. Ama o zaman sinirlenmiştim tabi 21:00 e kadar hizmet vermesi gerekirken erken kapatmamaları lazımdı.

El mecbur kapı açılmayınca dağılır o kalabalık. Dağılmazlarsa 155 i arasınlar onlar dağıtır. 2. 3. gün beyinsizler kavrarlar nasılsa..

Geçen A101’e gittim öğlen vakti hızlı hızlı alacaklarımı aldım çıktım 5 dk sürmemiştir. Kasadaki kadınla biraz konuştuk ödeme esnasında allah yardımcıları olsun biz de sorumsuz insan çoK.. insallah esiniz icin de ve tüm mecburi çalışanlar icin de bir cözüm bulunur..

İşte bakın, herkes kendinden sorumlu.
Biraz empati yapmak zor değil.
Marketlere saldırmak, stok yapmak ne kadar saçma.
Nerede kaldı, komşum açken tok yatılmaz mantığı düşüncesi, inceliği?
insanlar kıtlık çıkacakmış gibi marketlere saldırıyorlar. Herkes CAN derdinde. Ee kardeşim senin canın canda çalışmak zorunda olan kişilerin canı ne?
Birde diyolar ki, sokağa çıkma yasağı olsun. Evet bence de olsun. Bu kez bu kadar bencil bu kadar vurdumduymaz kişiler çalışsın, market, kurye, kargo vb çalışan insanlarımız tatil yapsın. Evde kapalı kalmaktan şikayetçi olsunlar.

Vallahi çok garip bir milletiz.
Yazıklar olsun.

Konu sahibi Allah size yardım etsin. Üzülüyorum.

Kasaları kapatıyoruz lütfen kasalara diye 9.30’da başlayıp kepenkleri tam 10’da kapatsınlar, eğer saat 10 sa, 8 se ona göre. Bir de Migros koruyucu kıyafet, gözlükçü çalıştırmaya başlamış. Eşiniz bir araştırıp bunu paylaşsın. Canınızdan değerli değil. Haklısınız. İnsanlar çok bencil.

Eşim A101 de çalışıyor mecbur işe gitmek zorunda 2 evladımız var ve her normal insan gibi bizim de "CAN" korkumuz var.

Biliyorsunuz çalışma saatleri değişti marketlerin. Eşim normal de 20.30 da ev de olması gerekirken vurdumduymaz, akıldan noksan, vicdansız insanlar yüzünden 22 de geliyor, NEDEN? çünkü bu yukarıda saydığım insancıklar yüzünden😡

O kadar CAHİL insanlar ki mağazanın giriş kapısını kapatıyor eşim çıkış kapısından zorla giriyorlarmış içeri kapandı market dediği halde eşimi dinlemiyorlarmış. El insaf be ne kadar beyinsiz insanlarsınız. Markette ve ya diğer alanlarda çalışan insanlar sizin paralı adamlarınız mı? Ne vurdum duymaz ne ahlaktan yoksun insanlarsınız. Hadi kendi keyiflerinize çıkıyorsunuz, evine ekmek götürmek için mecbur çalişmak zorunda olan bu insanlari neden ya neden riske atiyor sunuz?

Buradan yazıyorum kim üstüne alınırsa alınsın kaç insanın kaç ailenin günahı yukarıda yazdığım insancıkların boynuna olsun. Şu dönemde bir ve beraber olmak varken kural taninazlığınız yüzünden hayatımız kararacak.
Bnde calistim 101 de ama kasa kapandi die almiodum esneklik yapan mudur ve yardimcisidir.Bir sekilde musteri gibi merkeze sikayet edin

Ülkeye virüsten daha zararlı bu insanlar. Vaktinde gel alacağını al git. Ama yok olur mu öyle son dakika gelecek bir de stokculuk yapacak. 3 hafta önce markette kimsenin yemediği sadexe benim sevdiğim şeylerin bile stoğu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X