isyan etmiyorum =(

siz değil işyeri size yeterli değilmiş..şöyle düşünün başvurduğunuz işyerine kabul edilerek belkide sizin için daha iyi ollan işi kaçıracaktınız..bence şuan siz bilmesenizde daha iyi daha konforlu yerlerde konumunuzun açılmasını bekliyorsunuz..

aynen dediğin gibi, evden para istediğim çok oluyor. kredi kartıma 50 borçları varsa 80 diyorum çünkü maaşlarımız düzgün ödenmediği için sürekli açık oluyor bütçemde.

torpil... ah şu torpil. bazıları direk torpilli oluyor

bazen yanlış meslek okudum, yanlış yerde okudum diyerek başlayan keşkelerim oluyor. hatta niye beni işe alabilecek bir akrabam yok diye de söyleniyorum :44:

söylenmeye başlamıyayım herşeye söylenebiliyorum

isyan etmemek için niye neden ben değil gibi cümleler kurmamaya aklıma getirmemeye çalışıyorum tabi biraz zor oluyor bu :26:

ben sabırla bekliyordum aslında da, işte bu taaa uzak diyarlardan işe başlamanızı istiyoruz diye arkadaşımı aramaları,

6 aylık kalıcak yerinizi ayarlayabiliriz demeleri beni ayar etti

halbuki ben beni 6 ay ücretsiz çalıştırmalarına bile razıydım ki

evli olunca pek tercih edilmez derlerdi bir de

aramızdaki fark ne? o benden bir kaç sene daha deneyimli.

bekarım, nişanlım bizim memlekete taşınmaya can atıyor. uzun bir süre çocuk yapmayı da düşünmüyorum.

bunları da yazmalıyım cv me

vardır bir hayır elbette.
evlendiğimde aşkımda ylovada oturmak istiyorr. ist dan nefret ediyor o da
elimden gelen bir şey daha var aslında

insan kaynaklarına gidip cv mi götürücem. ben buyum.
okulumu değiştirme şansım yok. bu yaştan sonra boğaziçi odtü itü mezunu olamam. (ilanlarında bu okullar haricindeki başvurular dikkate alınmayacaktır yazıyor, ama arkadaşım da herhangibir okuldan mezun)
yüksek lisansımı yaptım. ingilizce biliyorum.
X yerde şu kadar süre çalıştım.
Y yerde de şu kadar süredir çalışıyorum.

peki siz benimle niye çalışmak istemiyorsunuz?
sizinle çalışabilmem için nelerim olması gerek.
ne istiyorsunuz söyleyin gidip onu yapıcam, diyecem

tamamen şu andaki hislerim..

geçen sene mezun oldum iş yok güç yok hala..her yer dayı arıyor..

kpss dedim oturdum bir sene çalıştım oda olmadı gibi..

bekliyorum bekliyorum..artık çalışanları kıskanır, çalışmak istemiyorum diyenlere de kızar oldum..

konu açılalı uzun zaman olmuş bilmiyorum belki sen istediğin iştesindir umarım, beklediğine değmiştir..

darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…